ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 113

• 40 305
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
да, мисля с треньор като начало, който да ме научи да се разгрявам правилно, да ротирам мускулните групи, да се разтягам достатъчно след това и да внимавам за проблемите, които имам

# 181
и аз след морето обмислям да се връщам във фитнеса,
на пътеката за тичане ще се вихря най- много,
мултиспорта толкова скъп стана, че май ще си ходя в пулса
болката в рамото се оказа скъсано сухожилие и събрана течност в канала, там серия от 10 рехабилитации каза докторът, после ще видим,
гири и щанги отпадат, лицеви опори също не мога да правя от два месеца

бубанка, аз от фитнес само мискули на краката видях, малко и в гръб и рамене,
но не и цяло подобрение на формата на тялото
и кръст съм сецвала, и коляно травмирах, все с треньор
голяма мотивация съм.... Laughing

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 11:43 от Herzen

# 182
говори ми Joy
лягам по гръб и няма да мръдна докато не атрофирам окончателно Joy

успешно възстановяване ти пожелавам!

# 183
бубанка, аз от фитнес само мискули на краката видях, малко и в гръб и рамене,
но не и цяло подобрение на формата на тялото
и кръст съм сецвала, и коляно травмирах, все с треньор
голяма мотивация съм.... Laughing

Според генетичните заложби развиваме дадени мускулни групи много по-лесно от други. Иска се доста постоянство, за да развиеш "слабите" си места и много често трябва да си в лек калориен излишък за качване на мускулна маса. Като достигнеш форма, която ти допада, тогава можеш да влезеш в дефицит, за да изчистиш и покажеш мускула отдолу.

# 184
  • в пералнята
Да, това с масата е доста голяма генетична предразположеност. Аз например много бързо направих здрави крака, гръб и рамене. Дупе - йок!
Препоръчайте някоя хубава фитнес верига в София, където мога да си плащам само за посещение или само 1 месец - ще е предимство да има паркинг и сауна.

# 185
  • София
Флайс?

# 186
  • София
Тили, благодаря за информацията! Наистина не знаех за тази профилактика. Записах си час в един център, който разполага  със стол за стягане на тазовото дъно. Надявам се, че ще има резултат. Минаха две години, все си мислех, че с времето ще се оправи, но... Поне сега има надежда.
Моля да споделиш резултата след това

# 187
Ние се прибрахме от болницата. Малчо е излекуван, сигурно скоро ще забрави, ако вече не е, само аз не знам как ще си боря страховете оттук нататък 🥲 Но за диети си говорим тук. Майка ми ме видя в петък в болницата, каза, че съм била отслабнала. Нямаше и как да е иначе. То беше като в сауна там. Ако пуснех климатика, духаше право към леглата ни. Иначе не ядох твърде много боклуци. Два пакета солети за седмицата. Останалото всичко беше режимно, като не се изкуших от нищо във вендинг машината. То не ми се и ядеше - къде от стрес, къде от жега. Вече сме си вкъщи и това в най-важното. Гледам Ерменкова пуснала някакъв мазен фаст, аз обичам такива предизвикателства, може и да се пробвам, но без бонбоните й. Няма кой да се занимава.

# 188
  • София
Имам напредък и идвам да се отчета, действа ми мотивиращо. Днес 70,6 кг. Боря се за заветната 6-ца. Засега менюто е много семпло - домати, краставици и пиле. Още няколко дни ще карам на това, докато я видя тази шестица Heart Eyes

И сега малко за мотивация на останалите - свалени 12 кг. Grinning

# 189
Мисис Роузи, и аз си спомням първия път като видях на кантара 69 как извиках от радост Simple Smile Желая ти скоро да стане!

# 190
Привет!
Известно време не писах, че ги свърших едни....
Ужасно ми е трудно като веднъж си разваля дисциплината да започна от начало.

Днес девети ден съм на режим, който преди години платих да ми изготвят. Първата седмица свалих 2кг. Нещо, което не успях да постигна за месец ограничения, измислени от мен. Явно на този режим ми е по-сполучливо, тъй като ми е записано менюто за всеки ден и по колко трябва да хапвам.

По принцип ми е казано да не се тегля всеки ден, но аз нямам търпение и се тегля всеки ден.
Днес сутринта малко се разочаровах, че ме изтегли 300гр повече от вчера. Знам, че е нормално, но пък може и ММ да го разстрои тоз кантар, че той се тегли сутринта сигурно пет пъти и пет пъти му дава различни мерки...

И аз се стремя към 6-цата. Имам 2 кг. до там.

# 191
Аз се стремя към 6та от година и нещо. Видях я само като боледувах от варицела и когато ядях ябълки за седмица.
После отново се върнах до моите 71-72кг. Е няма мърдане оттам и това е.

# 192
  • Враца
Май всички сме зациклили на 71-72 кг, много странно.
Мисис Роузи, и аз точно като теб- днес се измерих 70.6, и съм свалила около 12 кг, от 82 тръгнах.
Обаче вчера правих лунен ден и сигурно днес съм малко обезводнена, но утре меренето ще е малко нагоре.
Бавничко ми вървят нещата, по около 1 кг на месец е.

# 193
Аз на 73 си стоях с години. При добро нахранване отивах на 75. Много е тегаво, знам. Сега съм в стрес да не ми се случи пак.

# 194
Не знам как е при другите, но аз съм зациклила там, защото нямам особена мотивация да отслабна повече. Искам да променя още от тук- там, но факта че изглеждам добре, и че ми е много лесно за поддържане това тегло често ме спира.

Общи условия

Активация на акаунт