ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 113

• 40 463
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Те и рускините са много хубави, ама до едно време 😁 Няма как начинът на живот и това, което ядеш, да не се отрази в даден момент. До някаква възраст ги крепи генът, но всичко е с натрупване.

Аз също нямам никакви проблеми с млечните, нито лактозата, но не ги консумирам заради една основна причина и това е водната задръжка от тях и целулит.

# 466
Днес станах в 4, имах много недовършена работа и съвестта ми не ми позволи да спя. Голяма лудост ми се струва, но не само, че всичко си свърших, ама и се чувствам свежа. За закуска хапнах варени яйца - 3 белтъка и един жълтък, като допълнение си нарязах краставичка. За обяд ядох таратор. Вечерята не е ясна още, ще го мисля в движение. Ще се разходя до офиса да отметна няколко задачки и една среща, дано не се изкуша да ям нещо и там.
А сега ви пожелавам приятен и успешен ден 😊🌸

П.П Не знам защо, но реших да се премеря днес. Имам минимална разлика, не знам дори дали да я броя. Около 600гр съм надолу, в мерки по -0.5см равномерно, но колко точно съм мерила не е ясно…

# 467
благодаря за информацията! Hug

напомням за луната:
26 юли 2023 – 01:08:12 часа – първа четвърт
утре пак ще пробвам
ако не друго, то поне в опитите съм постоянна Grinning

# 468
  • Враца
И аз ще опитам утре, но ми дойде и съм отпаднала, та едва ли ще успея да не се храня. Може да направя ден на плодове и чай с мед. Ще видим, ще действам според ситуацията.

# 469
На мен лунуването ми се отразява супер, когато съм в МЦ. Нямам го онова хормонално главоболие, явно течностите и самата нагласа ми  действа чудесно! Благодаря за напомнянето, ще проявя женския си инат, хах. Искам заветната 6-ца и аз да я видя скоро. Вярвам, че ще успея. Още 3,4 кила и ще я видя.
Слънце и усмивки от мен!

# 470
бубанка, докато пробваш поне закуската и обяда пропускаши айде да не са 24, ама поне 18 часов става фаста
…. или поне така успокоявам себе си Laughing Mr. Green

# 471
  • Велико Търново
Добро утро!Станах в 3, защото имам работа и минавам през труден и емоционален период в личния си живот.Килограмите са 58.4 кг. Снимка, ако успея да се снимам ще кача.Продължавам да работя много, тренирам и правя огромни фастове.Херц, според мен от там свалих-Хвала на Чемширов!
Днес съм на луната.Вчера си поръчах фреш за днес и като минавам от едната аптека за другата ще го взема.
Ще гладя и като стане към 5.30 ще почна да тренирам.
Имайте хубав ден, момичета и бъдете много усмихнати!

# 472
Сиска, гуш Hug
ще се свършиш, момиче

# 473
Вчера си пуснах профилактично кръв и ми се струва, че захарта ми е висока: 5.47, а преди шест месеца беше 3.9 Sad

# 474
  • при моите деца .....
И аз планирам профилактични прегледи.
Тази или следващата седмица.

# 475
бубанка, докато пробваш поне закуската и обяда пропускаши айде да не са 24, ама поне 18 часов става фаста
…. или поне така успокоявам себе си Laughing Mr. Green

ходих на фитнес и забравих за луната Flushed

сиска, от мен също Hug

моята кз сутрин е 5.5-5.7
имам час за ендокринолог следващата седмица

# 476
Сиска, стискам палци всичко да се нареди при теб както го желаеш Heart Decoration

Ти си разумен човек и непоисканите съвети обикновено не са желани, така че може да ме игнорираш. Щом си в сложен период, най-вероятно напрежението ти е високо, сънят малко, физическото натоварване голямо. Понеже съм била така не веднъж - рискът от прегаряне/бърнаут е осезаем. По всяка вероятност нивата на хормоните на стреса - адреналин, норадреналин и кортизол, са ти също високи, което оказва директно влияние на целия организъм и функционирането му.
Супер е, че спортуваш, но ако може да си дадеш и малко свалящо напрежението време като йога и медитация, би било полезно. И, разбира се, при нужда - консултация с терапевт, който може да помогне. Гуш и успех!

# 477
Вчера си пуснах профилактично кръв и ми се струва, че захарта ми е висока: 5.47, а преди шест месеца беше 3.9 Sad
Лабораториите дават отклонения понякога. Освен това захар реагира и на стрес.

Ако ти е притеснвно може да повториш изследването.

# 478
По-добре е да се пуска гликиран хемоглобин, защото той дава представа за период от 8-12седмици.

От днес с МЦ, дано се спре безумното желание за ядене от тези дни.
Още не мога да изчистя проклетите 2кг след морето, адски се дразня.

# 479
Височка е, да.
На Бубето пък още по-висока! Бубе, ти избягваше въглехидрати, мисля. Ако е така и стои така висока - изобщо не е ок.

Общи условия

Активация на акаунт