ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 113

• 41 026
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
с хербалайф се отслабва, шейкове сутрин и вечер, на обяд месо и салата

# 631
Странно си е питането... Иска нещо, ама не знае какво е. Ама да действа като някакво от преди няколко години, само че и него не го знае какво е.
Освен боб да хвърлим какво може да е това нещо да го предложим, дето да е като онова нещо Grinning
От това от линка ако някой разбере как се отслабва, моля да ми каже и на мен. Поне аз го чета като подобраващо черния дроб и храносмилането?

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 06:20 от natka

# 632
стандартно си е, гледах ги, шейкове заместващи храна и добавки - малинови кетони, зелен чай, гарциния
ако си амбициозен и не харесва храната, вариантите са взаимозаместяеми, във всеки фитнес - магазин придават кофа с протеин

ах, забравих да припадна по на дез снимките, много добре 😍

# 633
Chat GPT впрочем е страхотен вариант! Аз редовно се допитвам до него по разни въпроси. Дава и готини идеи за менюта по диети. Вчера го помолих да ми състави меню за кето диета, но балканска версия и беше много забавно 😁 имаше шопска салата, айвар, сръбски кебапчета и тн.

# 634
Herzen, на снимката липсват сладоледа и банана, но си ги признавам. 😊
Вечерях в 18:00 пак леща+пилешки дробчета изостанали от вчера.
От 20:00 силова за горна част със свободни тежести. И сега как да пия протеин по нощите....кофти.
На обяд "тичах" на гладно, т.е. подтичвах. 😅

Теди, препоръчвам магнезий и хром. Всичко друго е вятър и мъгла.

# 635
Аз менютата си ги правя сама, даже и без изкуствен интелект Laughing Витамини имам разни, но все забравям да пия, нямам навици.
И да се похваля, днес съм на под 1000 калории.
Открих някакъв детски сладолед тип оцветена вода за 66 калории и се черпя с него понякога за награда вечер.

# 636
То и аз ядох сладолед, но КЗ и инсулина се вдигат до немай къде. Та калориите не са толкова важни в случая.
Утре няма да пипам захар. И без банан.
Ще съм на пуешко и басмати ориз, 60гр премерен суров, и ми е ден за долна част.

# 637
изкуственият интелект греши и убедено препоръчва невярни неща

още една добавка

# 638
август е, диня и сладолед са официално разрешени за всяка диета Simple Smile
дез, ти си пример и вдъхновение Hug
би, днес пак четох нюкясълската диета, 8 седмици на 800 кал, има живот и без храна, при теб само забележки към малкото протеин намеквам

аут ъф спейс съм откъм гимнастика, все още трудно си движа ръката, усещам омекването в тялото… тоя обръч май доста дълго подпира стената

# 639
Здравейте, преди години бях отслабнала благодарение на спорт, диета и добавки от Natur House . 2018та година е било и става въпрос за 12 кг (от 72/3 на 61/62). След бременността така и не свалих натрупаните кг, в момента съм 84 кг. Като се има предвид, че ходих и редовно на фитнес от миналият май до юни тази година, но се обезсърчих. За съжаление фирмата фалира по време на ковид и търся тяхна алтернатива. Моля да споделите. Ендокринолог съм минала, хормони са изследвани, така, че моля само за препоръки. Да добавя, че задържам и вода.

Отслабването е било от комбинацията режим/диета и спорт. Не се осланяйте на добавки.
За тази 1 година фитнес никакви ли резултати няма? Не е за вярване чак.
Колко пъти на седмица и какъв е сплита и храната?

И аз съм имала такъв обезсърчаващ период преди години. Целият форум ме скъса от критика, че тренирам много и ям малко. Споделих при трениращи мъже/треньори, умряха от смях, че това което тренирам е Нищо, а храната ми е за двама.
Започнах да се самообразовам, самонаблюдавам, да чета каквото трябва, а да не се осланям на форумни препоръки, защото всички сме различни.
Сега поне знам какво да правя, и не се лутам.

# 640
Много, много полезен съвет от Dez. Щом сте решили да си давате парите, дайте ги за консултация с професионалист, вместо за измислени добавки, много повече стойност ще получите.

Ще ми е интересно и на мен да видя как точно са изглеждали въпросните тренировки. Но да нямаш никакви резултати за една година значи, че нещо не е било наред или с тренировките, или с храната.. или и с двете.

Този път ще се въздържа да коментирам абсурдните диети от по 1000 калории и надолу. Ще видим след време какъв е бил резултата и дали реално е дългосрочен. Simple Smile

# 641
Аз не съм на диета с под 1000 калории. Просто когато не ми се яде се възползвам да ям по-малко. Не си рискувам здравето, защото съм леко пухкава даже в момента. Няма тепърва да раждам деца и не е опасно да се лиша от малко храна. Едно кило надолу не мога да го мръдна досадно много време и затова пробвам с по-малко храна винаги, когато успея. Simple Smile

# 642
zoya, ти по природа ли си си груба, или само тук така се изказваш?

# 643
От епизодични 1000 калории на ден никой не се е повредил, но толкова потребителки изпадат в амок, не е истина просто.
Ако си с месеци на 1000 е лошо, да, но никой тук не го практикува. Щях да забележа, ако беше истина.
Случва се да имаш по-малко апетит понякога, и е добре да се възползва човек. Грешка е да ядеш насила.

# 644
От епизодични 1000 калории на ден никой не се е повредил, но толкова потребителки изпадат в амок, не е истина просто.
Ако си с месеци на 1000 е лошо, да, но никой тук не го практикува. Щях да забележа, ако беше истина.
Случва се да имаш по-малко апетит понякога, и е добре да се възползва човек. Грешка е да ядеш насила.
Честно казано има дни, в които просто не съм гладна и не ям. Мога да мушна някой плод, зеленчук или ядка между другото, но изобщо не бих седнала да ям закуска, обяд и вечеря само за да си стигна определени калории. Нито съм поднормена, нито имам някакво заболяване, така че един ден разтоварване даже ми идва супер.

Лично моето мнение е, че хората ядат в повече калории и изразходват по-малко от колкото си мислят или тракват реално и затова си стоят на плато с години. Правя уточнение, че изключвам метаболитни и ендокринни проблеми, а говоря в най-общ случай.

Общи условия

Активация на акаунт