Мрежов маркетинг "Форевър Ливинг Продъктс България"

• 2 197
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Изчетох всички мнения по темата по-горе и искам да изкажа мнение от първо лице, че нито едно от тях не е вярно и така говорят хора, които изобщо не разбират какво е МЛМ. Забелязвам, че когато нещо е различно от стандартната представа за нормална работа, автоматично бива заклеймено като измама. Интересно е как някои хора отричат даден бизнес модел, без дори да разберат как работи. Истината е, че във всяка сфера има както успешни, така и неуспешни хора - било то в предприемачеството, търговията или в наемния труд. Да се каже, че всички, които се занимават с дадена дейност са "лъжци" или "балъци", е доста повърхностно.
Хубаво е човек да проверява фактите, вместо да повтаря нещо, което е чул от някого. А и ако даден модел съществува десетилетия  наред и работи в десетки държави може би не е измама, както някои бързат да нарекат.
Аз съм благодарна, че открих Форевър и че съм част от това невероятно общество от позитивни и помагащи хора вече повече от осем години!

Извинявай, но моето мнение е базирано на личен опит. На презентацията буквално ми казаха, че няма да правя нищо и ще печеля пари.
Разбирам твоето мнение, но моят опит с МЛМ  визирайки Форевър е различен. За мен успехът в такъв бизнес идва от реални усилия и изграждане на отношения с хора, а не от обещания за лесни печалби. От моя гледна точка, ако човек е готов да работи и да се учи, да слуша своя спонсор, може да постигне много. Може би си попаднала на неправилния подход, но има и други начини, които водят до резултати. Важно е да имаш правилна нагласа и да си наясно какво точно означава да работиш в МЛМ. Това е работа като всяка друга, изисква поемане на ангажимент и постоянство. И ако някои казват, че е  много лесно , според мен не е, но всяко усилие си заслужава!

# 16
Не знам, никой от екипа не пожела да обясни какво трябва да се прави. Няколко души попитах, отговорът все беше "нищо, парите сами идват при теб".

# 17
Не знам, никой от екипа не пожела да обясни какво трябва да се прави. Няколко души попитах, отговорът все беше "нищо, парите сами идват при теб".
Това говори за непрофесионализъм от тяхна страна, ако искаш пиши ми на лични да ти отговоря на въпросите

# 18
Познавам много хора, които се пробваха в МЛМ, и повечето бързо-бързо се отказаха. Само две жени познавам, които останаха "закачени" за по-дълго.

Едната има огромно разширено семейство (над 30 човека са) и са много голям консуматор на продуктите, с които се занимава, така че си купуват за себе си за не малки суми всеки месец, и съответно не печели допълнително, а спестяват доста заради отстъпките. Тя е много коректен човек, и никого не зарибява, много от колегите и познатите и изобщо не знаят, че е представител.

Другата се издигна на по-високо ниво, при тях май не се казваше май точно лидер, но да - има група хора, за които тя отговаря, всеки от тях си има по-малка група хора, и така нататък. НО - тази жена се скъсва от работа почти по 18 часа на ден. Поддържа собствен сайт с опция за онлайн поръчки, поддържа активни профили и групи в социалните мрежи, прави видеа за ютуб, администрира групи във вайбър, дискорд и телеграм, отделно си пише с хора по мейла и в чатове, прави индивидуални срещи и групови сбирки, пътува по семинари... Влага много усилия и лично отношение, които - в каквото и друго да се вложат, пак ще доведат до успех. Тоест - успешен е конкретният човек, а не моделът само по себе си.

Това, което обикновено презентират - допълнителен доход между другото, докато си почиваш или пиеш кафе с приятелки, е идеалистично и нереално.

# 19
Ами ОК, някой ви го е казал, ама вие пък мислете малко, къде има безплатно сиренце? Само в капана за мишки. Всеки успех е свързан с труд, постоянство, самоусъвършенстване, четене. Говорете с друг човек! Аз лично 6 месеца проучвах, преди да се регистрирам във Форвър преди 22 години вече. Направих си сама изводите, не чаках някой да ми говори врели некипели

# 20
Именно защото изглежда като капан, сме се отказали да се регистрираме.

# 21
Капан е идеята за лесна печалба, а не самата регистрация.

# 22
Самата регистрация ставаше чрез закупуване на пакет с продукти, не беше безплатна.

# 23
Самата регистрация ставаше чрез закупуване на пакет с продукти, не беше безплатна.
Регистрацията е безплатна, защото има компании, в чието включване се заплаща такса. Във Форевър единствено има изискване за минимална поръчка от 98 лв. Пакетното пазаруване не е изискване и не е задължително, компанията дава такава опция ако човек иска да достигне до отстъпка от 30% веднага със закупуване на стартов пакет и да стане преференциален клиент с 30% или асистент-супервайзор ако вземе решение да работи.

Общи условия

Активация на акаунт