Тайланд

• 12 166
  • 138
  •   1
Отговори
# 15
  • на село
Как стои сега въпросът с визите? Има ли още VOA? Излязоха ми едни билети за януари и много се изкушавам.
Препоръки за хотел в Банкок?
Чудя се дали този път да пробваме без предварителни резервации и да обиколим повече места. Ще разровя в старите теми, защото мисля, че имаше инфо за вътрешните линии, но ако някой се включи, ще бъде супер!

# 16
Визите ще отпаднат, не съм сигурен откога, намерете официален източник, аз съм чел само по сайтове на вестници.

# 17
Как стои сега въпросът с визите? Има ли още VOA? Излязоха ми едни билети за януари и много се изкушавам.
Препоръки за хотел в Банкок?
Чудя се дали този път да пробваме без предварителни резервации и да обиколим повече места. Ще разровя в старите теми, защото мисля, че имаше инфо за вътрешните линии, но ако някой се включи, ще бъде супер!
Здравейте, за Банкок мога да препоръчам Lebua at State Tower, бяхме там миналия декември, най-добри цени за тайландските хотели дава Agoda. Мой съвет - изберете хотел близо до реката, на висок етаж с гледка към Чао Прая.

# 18
  • на село
Блу, много благодаря за включването!

Не съм ползвала Agoda досега, ще пробвам.

# 19
  • на село
От 15 юли за престой до 60 дни не е необходима виза. Един дерт по-малко.

# 20
Здравейте! Някой пътувал ли е с Flydubai до Краби? Четох малко негативни мнения за тях. Първоначално мислихме за катарците до Пукет, но при Flydubai пише, че имаш право на отказ и връщат повечето от парите под формата на ваучер, а при катарците не е написано много ясно и май това важи само за по-скъпите билети, а все пак има доста време до януари. При турците е доста по-скъпо и полетът Истанбул-Пукет е многоо дълъг.
Освен това се чудя, което и от двете места да изберем, добра идея ли е да сме няколко дни в АоНанг или Патонг примерно и няколко дни на  друг остров? Лесно ли става предвижването, трябва ли много по-рано да се запазват места, дали за тези моторни лодки или някакви фериботи?

# 21
  • София
Здравейте, записвам се да следя, резервирах екскурзия екзотичен Тайланд - Банкок, Пукет и старите столици на абакс. Ще се радвам , ако някой е бил на тази екскурзия да сподели впечатления

# 22
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, записвам се да следя, резервирах екскурзия екзотичен Тайланд - Банкок, Пукет и старите столици на абакс. Ще се радвам , ако някой е бил на тази екскурзия да сподели впечатления
Дамата, която се занимава с Тайланд при Абакс, живее на практика там. Обикновено придружава групите тя. Познава маршрута, забележителностите, хотели.
Така че мисля, всичко ще е наред.

Познавам я лично и ми дава съвети за мое пътуване.

# 23
Здравейте! Моля ако някои от вас е летял до Краби през Доха, според вас прикачване в Доха  от 1 час и 20 минути рисково ли ще бъде ? Винаги съм търсила да има поне два часа и се чудя, просто е много удобен полет за разлика от други, пристигаш в нормално време, не вечерта. Моля ако някои е бил на летището да сподели дали е голямо и би ли стигнало това време. Багажа следва да бъде директно към Краби, за това си мисля че може да е достатъчно, но дали..
Също мога ли да попитам които е летял с Катар да сподели как е  храната и цялостно дали е доволен.
Много благодаря предварително !😊

# 24
Катарците се считат за една от най-добрите авиокомпании откъм качество...
Иначе, всичко над 50-60 минути за прекачване трябва да е ок.

# 25
  • Beyond the Frontiers
Всяко летище има минимално време за прекачване за вътрешни/ международни полети.
Ако купувате един билет до крайната точка, без значение от брой прекачвания, системата няма да ви покаже полети, които не изпълняват горните изисквания.
Не говоря за търсачки, които навързват полети. Говоря за билет на една бланка.

Или с други думи: ако буквите полет на сайта на авиокомпанията и ви дава такава опция, значи е ОК.

# 26
Много благодаря за отговорите! 😊

# 27
Някой пътувал ли е с Azia Travel?
Пуснали са изгодна оферта за Пукет и това малко ме осъмни.
И с право се усъмнявате. На сайта им няма лиценз, няма застраховка. По моя проверка в списъка на Туроператорите в България, такава фирма не фигурира. Т.е. според българското законодателство не са легални.
Фейсбук групата им е със сменено и е и огромна част от старите постове са тип сърчица, молитви и подобни спамове.

# 28
Има ли пътували с Арт травел до Пукет или където и да било в Тайланд? На сайта им не виждам номер на лиценз или застраховка, бих се радвал да споделите мнение.

# 29
  • Beyond the Frontiers
Има ли пътували с Арт травел до Пукет или където и да било в Тайланд? На сайта им не виждам номер на лиценз или застраховка, бих се радвал да споделите мнение.

Търсете на сайта на министерството на туризма.

Общи условия

Активация на акаунт