Тайланд

• 12 166
  • 138
  •   1
Отговори
# 30
Има ли пътували с Арт травел до Пукет или където и да било в Тайланд? На сайта им не виждам номер на лиценз или застраховка, бих се радвал да споделите мнение.

Търсете на сайта на министерството на туризма.
А вашето мнение като специалист в сферата? В сайта им не виждам юридическото лице, търсих в сайта, излиза един Арт травел без застраховка, друг арт травел холидейз със...ама като цяло са ми съмнителни.
Погледнах и при вас, но странно, защо няма дати за средата на януари никъде, а в Арт травел има, че и 2 даже...
РЕДАКЦИЯ
намерих им скрито из сайта юридическото име, имат застраховка, което не ми е 100% фактор за легитимен оператор, та в очакване съм на мнения/отзиви Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 20:34 от Travels

# 31
  • Beyond the Frontiers
Абакс, Онекс са големите с програми.
Има си фирми специализирани в индивидуални пътувания Фиеста, Дертут, ТУИ, Ара тур, Екзотик...

Ако не държите да сте с група, просто пуснете запитване към позната агенция.

Аз лично за мен си взех на Онекс програма. Просто бяха хванали билети на супер цени и пакета беше по-евтин отколкото сама да си го направя.

# 32
Ок, ще разгледам отново. Търся превоз и настаняване, не държа на екскурзии или групи, изискването единственно е пътуването да е между 10-20.01(по повод рожден ден на един от пътуващите), удрям на камък отностно или периода или богатата програма, което автоматично означава и(оправдано) висока цена, предвид броя на групата ни, на рожденника ще му дойде извън бюджета, погледнах и възможност за самостоятелна организация, но нямам опит с такава в Азия Simple Smile

# 33
  • София
Ок, ще разгледам отново. Търся превоз и настаняване, не държа на екскурзии или групи, изискването единственно е пътуването да е между 10-20.01(по повод рожден ден на един от пътуващите), удрям на камък отностно или периода или богатата програма, което автоматично означава и(оправдано) висока цена, предвид броя на групата ни, на рожденника ще му дойде извън бюджета, погледнах и възможност за самостоятелна организация, но нямам опит с такава в Азия Simple Smile
Най-лесно е да си напишете изискванията към някоя тур. агенция и да ви купи самолетните билетите, да ви организира и купи трансфера и хотела индивидуално за вашата компания. Другия е сами да си купите билетите до където искате, да си запазите и платите хотела и да си запазите трансферите отиване и връщане от хотела до летището. Второто съм го правила 2019 за компанията ни от 15 човека и не бешв сложно, само координацията, кой кое го устройва като цена и качество на хотела губи малко време, но стана. Отидохме и се върнахме. Пояснявам само, че беше почивка, без екскурзии по различни места.

# 34
  • Beyond the Frontiers
Няма сложно докато нещо не се обърка...
Посочила съм фирми, които работят дестинацията. Най-малкото имат партньори навсякъде.

# 35
Превоз и настаняване може да си организирате сами. Това не са огромни мащаби като ол инклузив в Турция та да излезе по-евтино с агенция.

# 36
Превоз и настаняване може да си организирате сами. Това не са огромни мащаби като ол инклузив в Турция та да излезе по-евтино с агенция.
Не очаквам с агенцията да е по-евтинало, разбира се, че като пакетна услуга ще е по-скъпо. Просто не искам да експериментирам, с пътуване по такъв повод, за това и запитването ми беше насочено към агенция. Самостоятелни почивки и екскурзии в Европа имам десетки,  но както казах към момента предпочитам агенция Simple Smile

# 37
Преди 2 седмици се върнахме от Пукет, ние също ползваме агенция, тъй като сме с дете и за мен е по-спокойно, но само да спомена, че Тайланд е много лесен за самостоятелно организиране. Купувате самолетни билети, дори в букинг има доста вили за повече хора, само трябва да проучите къде ви се отсяда, но щом сте компания и идеята е парти - предполагам Патонг ще е вашето място.
Също така има разлики в цените - на отиване имахме организиран трансфер от хотела, който излезе 1600 бата. На място си свалихме приложението Болт, което е като uber, и на връщане трансфера ни с него струваше 500 бата.
Ако имате време - проучете си , не е толкова сложно точно за там да си направите сами организацията.

# 38
Амии, всъщност не. Търся настаняване по препоръки около Ката Бийч, в букинг са 5 места за настаняване и никое не отговаря на  това което търся.
Все още търся отзиви за https://arttravel.bg/bg_BG/bg_BG/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2% … BD%D0%B4-220.html , хотелите в офертата са стоп сейл в сайтовете им...

# 39
Пътувахме до Тайланд през февруари
Приятели ми препоръчаха Дрийм травъл и останахме много доволни
Пакетите им включват самолетни билети, трансфери и настаняване в хотел по избор
По принцип пътуваме самоорганизирано, но тяхната цена нямаше да постигна с резервация от Букинг и т н
Ние избрахме 7 нощувки на Пукет и 2 в Банкок
Всичко беше точно

# 40
Travels, не мога да помогна с препоръки за района на Карон, но мога с две ръце да препоръчам Ultra Travel Agency - може да ги намерите във фейсбук, ще предложат варианти.

# 41
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Вие ще пътуваме за трети път с Дрийм травел през ноември ,настаняване избрах в Beyond Kata  заради хубавия плаж.
Агенцията е добра,препоръчвам ,а съм претенциозна,но досега съм била винаги очарована.От Тайланд не очаквам да се впечатля,но винаги е по-добре да нямаш особени очаквания.
Ако имате полети резервирани,хотел и трансфер от Дертур си вземете само.

# 42
Здравейте, може ли да препоръчате кое е по-добре да се вземе от тук като валута евро или долари и да се обмени там на място за техните бати. Благодаря!

# 43
Здравейте, края на март дали е подходящо времето за посещение на Пукет.

# 44
  • на село
Мисля, че дъждовният сезон започва от края на април, но не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт