Тайланд

• 16 371
  • 205
  •   2
Отговори
# 165
Аз говоря за един конкретен стрийтфууд и конкретизирам точно кой става въпрос. И това с миенето на чиниите с маркуч в легена на паважа няма нужда да се оглеждаш за да го видиш. Ако на вас не ви пречи, то чудесно. Но не е моят тип изхранване. Аз, лично, в моловете храна на колички с пластмасови чинии не съм виждала.

# 166
Аз говоря за един конкретен стрийтфууд и конкретизирам точно кой става въпрос. И това с миенето на чиниите с маркуч в легена на паважа няма нужда да се оглеждаш за да го видиш. Ако на вас не ви пречи, то чудесно. Но не е моят тип изхранване. Аз, лично, в моловете храна на колички с пластмасови чинии не съм виждала.

Има молове с цели етажи, предлагащи стрийт фууд. Не бих нарекла яденето на лодка точно такова, но то няма и значение. Има и хубави ресторанти, за който се притеснява. Не се заяждам, а пояснявам, за да са наясно пътуващите. Хубава вечер. ☺

# 167
Обмислям соло пътуване до Тайланд. Мислите ли, че е подходящо? Търся си и другарчета, ако има други соло пътуващи.

# 168
  • София
Обмислям соло пътуване до Тайланд. Мислите ли, че е подходящо? Търся си и другарчета, ако има други соло пътуващи.
Подходящо е и за сам/а пътуващи.

# 169
В коя част на Пукет е хубав плажа ,без много вълни ? Къде бихте ми препоръчали да останем ? Като цяло се колебая между районите Bang Tao Beach ,Kata и Karon ? Patong ми се струва ,че е голяма лудница и малко ме притеснява 😀

# 170
Ние бяхме в Ката ,но имаше големи вълни.

# 171
  • София
На моето семейство най- ни хареса на Kata beach. Дали ще има вълни е малко на късмет. Когато ние бяхме беше много спокойно морето.
 Но се е случвало на други места да попаднем на супер бурно море, а предна година на същото място да е било като езеро.
Като цяло Пукет не е нашето място в Тайланд... Много ми хареса на Koh Samui, Koh Pangan, Koh Lanta, Koh Lipe.
След 10 дни, живот и здраве, ще видим как е на Koh Chang  и Koh Kood Simple Smile

# 172
  • на село
Плажна почивка - по островите. Пукет - за няколко дни - около Патонг Бийч, заради купона, нощния пазар и екскурзиите (много добра отправна точка).  И плажът не е лош.

Ние тази година ще сме на Ко Липе за малко, но през Ланкави (Малайзия), че оттам е само за час и половина с лодка.

Съжалявам, че няма да можем да минем през Пукет, но този път наредих програмата с много пътуване насам-натам и не намерих място.

# 173
За влизане в страната се попълва задължително Digital Arrival Card, нали така?

# 174
Точно така.

# 175
И аз ще пътувам сама, но ще съм с група.

Кога се попълва тази Digital Arrival Card - предварително онлайн, в самолета или при кацане на летището?

# 176
И аз ще пътувам сама, но ще съм с група.

Кога се попълва тази Digital Arrival Card - предварително онлайн, в самолета или при кацане на летището?

Предварително 3 дни преди пристигане. И на летището може, но за мен само забавя нещата и е излишно.

# 177
А каква е разликата на летището при пристигане ако си попълнил и не си попълнил? За първи път отиваме и не знам какво ни спестява тази карта и кацайки ако сме я попълнили какво да пропуснем.

# 178
  • на село
Спестява ви висене по опашки на летището. Не знам колко време отнема, но предполагам, че няма да е малко, ако кацате на по-натоварено летище.

# 179
Защо не си я попълните предварително за 2 мин, какво губите? Щом е digital, значи е онлайн. Хартиен формуляр не е digital.

Общи условия

Активация на акаунт