💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш много" и "Двама непознати" /Тема 19/

• 47 112
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Слънце, отвличам те 😆 Мики няма да я питаме. Знаех, че има различни версии, но не и че оригиналът е японски.

# 541
Щом туитър не се отваря при всички, търсим информацията в инстаграм. Grinning
Интервюто с Хафса и Керем с руски суб
https://www.instagram.com/reel/CuMNfYFAsfh/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Ето и автоматичния превод под клипа

Mikipoli, благодаря! 🌺
На телефона ми отваря кученце играещо морски шах 😄
Скрит текст:
Интервюто се отвори в публикацията отгоре. 😃

# 542
  • София
Здравейте отново! Flowers Hibiscus

При мен twitter проработи, както съм си свикнала.  Satisfied Отварят се и линковете, сложени от Мики. Сигурно са прочели, че постнах информацията за конкурентната платформа. Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега сериозно, просто предположение:
може би след срива на мрежата в САЩ като първа мярка са "отрязали" достъпа до информация на по-малко активните акаунти, за да си дадат време да "качат" новият софтуер. И сигурно ще сложат някъде на акаунтите броячи, за да е видимо колко от "позволения" брой туитове са отваряни. Persevere

малкият Атеш

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 16:52 от Dilemi

# 543
Ново от Ханде:

От сета "Ако обичаш силно"

Малкият Атеш Nature Fire

# 544
Доколкото разбрах ограниченията в Туитър ще важат за уикендите. Някаква нова приимица на Мъск 😉

# 545
Идвам да ви бомбандирам... Misc Bomb

... и бегам. Satisfied

# 546
# 547
Flowers Herb Юли, дойде та да се настроим за летните фиести!
Още малко и щях да мрънкам за Ханде и яхта, е не е 400 м. , но е по море с изящното Ханде!

Днес попаднах на коментар от "стожера на наравствеността" Билял, който е коментирал връзката на Ханде и Хакан "Това разголено момиче, неиска да става снаха, ..." ха, ха ...
За любителките на цветя в темата, японската ми роза ...

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 20:07 от Yassy_N

# 548
Въпреки че много е слаба Ханде винаги изглежда невероятно. Когато се прибера в Истанбул ще е с прекрасен тен.

# 549
Ново стори от Керем 🥰

# 550
# 551
# 552
# 553
  • София
#KeremBürsin чрез IG story, благодари на своите фенове (приятели) за цялата любов и подкрепа, която му оказаха на 10-ата година от кариерата му. 💫

# 554
Накратичко...Керем благодари на всички за подкрепата. Благодари на феновете, че лика му е на Таймс Скуеър. Когато го е видял си е помислил, че е фотошоп. Готвят се за началото на 6-ти юли, работят интензивно и сега е намерил време да благодари. Казва, че е невероятно да сподели този опит и път с феновете, че показвайки любовта си към него по толкова много красиви начини, на него му е трудно да изрази само чрез платформите/социалните мрежи колко много ги цени. Надява се, че ги е накарал да се усмихнат, защото те са го усмихнали и ги обича.

https://twitter.com/Diliana_G/status/1675548611042574336

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 23:21 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт