Клуб "Полицейска съпруга" - 8 тема

• 43 220
  • 468
  •   1
Отговори
# 435
Ох, момичета, ох!
Идвам да помрънкам...
Тилия изобщо не ми харесва. Разпръснати блокове, никакви указателни табели, заграждения навсякъде.
Стаята добре, терасата със сушилник за дрехи и два пластмасови стола с подлакътници, но няма маса. Матраците на леглата са пружинени и издават ужасни звужи при мърдане. ММ каза, че има усещането, че на следващото обръщане ще се намери в сандъка под матрака.
Всички помещения миришат ужасно, най-вероятно заради водата. Сигурно е минерална, но го отчитам като голям минус. Коса, ръце, тяло, всичко мирише на развалени яйца.
Храната - 100 човека се трупат на терминала за поръчка на храна, обикаляме като лудите из блоковете и стола, че ни посъветваха бързо да финализираме заявките, че като затвори след малко системата оставаме без храна.
Менюто - ами само по едно предложение за основно.
До сега където и да сме били поне по две месни (пилешко и свинско) и едно посно имаше за основно. Закуската само един вид, десерта - винаги кисело мляко. За пиене - мин. вода. Трябва да си поръчам 10 л. и да си измия косата, че да спре да вони.
Безкрайно разочарована и със сигурност няма да повторя тук.

Здравейте. Вие в коя стая и кой блок сте? Как е плажа? Близко ли е?
Благодаря Ви за отговора предварително.
Само за сведение, до сега сме били на Несебър, Долна баня и Боровец.
Съжалявам само , че три години под ред кандидатстваме все за Тилия, защото всички казваха,че тази е най-готината база. Бях решила, че ако и тази година не ни одобрят повече няма да настояваме.
Добре че ще си тръгваме по-рано, инъче не знам как бих изтраяла тук цяла смяна.
И още не съм разбрала има ли някакъв фитнес, зала или изобщо нещо, което предполага спортуване.

# 436

Здравейте. Вие в коя стая и кой блок сте? Как е плажа? Близко ли е?
Благодаря Ви за отговора предварително.

В 4 блок сме. Най-отдалечения от плажа. Трябва да се заобиколи цялото ограждение. Има пътека през парка, но вратата е затворена с верига.
Плажът е плажче. Слиза се по стъпала. Има платена и безплатна зона. Ама наистина е много мъничко. Има доста изхвърлени на брега водорасли, които не са почистени. Т.е. след ден-два вонята на разложение е гарантирана.
В добавка - на вечерята в порцията на ММ бяха забравили да сложат пържените картофи. Сигнализирах на сервитьора. Той ме пита - да върна ли порцията? Пълно безумие...

# 437
Ох, момичета, ох!
Идвам да помрънкам...
Тилия изобщо не ми харесва. Разпръснати блокове, никакви указателни табели, заграждения навсякъде.
Стаята добре, терасата със сушилник за дрехи и два пластмасови стола с подлакътници, но няма маса. Матраците на леглата са пружинени и издават ужасни звужи при мърдане. ММ каза, че има усещането, че на следващото обръщане ще се намери в сандъка под матрака.
Всички помещения миришат ужасно, най-вероятно заради водата. Сигурно е минерална, но го отчитам като голям минус. Коса, ръце, тяло, всичко мирише на развалени яйца.
Храната - 100 човека се трупат на терминала за поръчка на храна, обикаляме като лудите из блоковете и стола, че ни посъветваха бързо да финализираме заявките, че като затвори след малко системата оставаме без храна.
Менюто - ами само по едно предложение за основно.
До сега където и да сме били поне по две месни (пилешко и свинско) и едно посно имаше за основно. Закуската само един вид, десерта - винаги кисело мляко. За пиене - мин. вода. Трябва да си поръчам 10 л. и да си измия косата, че да спре да вони.
Безкрайно разочарована и със сигурност няма да повторя тук.
Само за сведение, до сега сме били на Несебър, Долна баня и Боровец.
Съжалявам само , че три години под ред кандидатстваме все за Тилия, защото всички казваха,че тази е най-готината база. Бях решила, че ако и тази година не ни одобрят повече няма да настояваме.
Добре че ще си тръгваме по-рано, инъче не знам как бих изтраяла тук цяла смяна.
И още не съм разбрала има ли някакъв фитнес, зала или изобщо нещо, което предполага спортуване.

Да, има фитнес зала в 4ти блок.

# 438

Да, има фитнес зала в 4ти блок.

Точно в 4 блок сме. Ще питам на рецепцията.
Инъче ползвам стрийт фитнес уредите под терасите, в градинката. Ама половината скърцат ужасно.
На таблото във 2 блок пише какво предлага базата. Останало е само барчето във 2 блок и тенис корта + възможност за учител.
Ако мога да бъда полезна с друга информация за тук - питайте, ще се старая да съм максимално обективна.

# 439
Здравейте ,нашата почивка в Созопол,свърши идвам да споделя това - онова .
Плюсовете -голяма база ,двор разкошен ,храна вкусна,персонала отзивчив ,много организиран,разнообразно меню,само десертите се повтаряха .
Минусите много стълби ,навсякъде 🫨 ,то като цяло Созопол е така ,не само базата ,
порциите на мен ми се виждат малки ,дограмата стара ама преживява се ,
най - кофти обаче ми беше хигиената ,доста занижена и то матраците -мръсни ,миришат ,иначе зад дивана пясък ,пръчици ,солети ,но това не е фатално 😅,ама с тези матраци едва изкарах 😵‍💫
Иначе си изкарахме много добре ,плажа Хармани не е ок ,но се ходи спокойно пеша,ние ходихме на знатна рибка ☺️

# 440
Верно! И аз щях да питам дали ви е направило впечетление, че порциите са по-малки.
Направо като детски.

# 441
Момичета, апартаментите в Несебър са две стаи? Спалня и диван ли са? За да знам какви чаршафи да взимам.

# 442
  • изгубена някъде
Момичета, апартаментите в Несебър са две стаи? Спалня и диван ли са? За да знам какви чаршафи да взимам.

До колкото си спомням, миналата година преди да си тръгнем помолихме една камериерка да ни отворим да погледнем. В дясно беше стая със спалня, скрин, гардероб, по средата баня с тоалетна и в ляво ми приличаше на хол /разтегателен ъглов диван с холна секция/. Обаче не знам дали всички стаи са така. Дано да съм помогнала. Ние другия месец ще сме там на 10-ти или 11-ти етаж ни беше стаята Laughing
И дано да отворят барчето докато отидем.
Приятна почивка и весело изкарване!

# 443
Ъпдейт от Несебър 2025
Апартамент - две стаи и баня. В едната стая е ъглов диван (разтегателен) и фотьойл, както и секция, маса. Стая номер 2 е със спалня.
Храната е поскъпнала в сравнение с 2024, но доста от нещата са подобрени като качество - соковете за децата, айряните, десертите, закуските.
Продължава да има какво да се желае от към чистота.

# 444
  • Някъде по Дунава
Дами, дали това лято вашите съпрузи са ходили или предстои да ходят на морска командировка в Приморско?

# 445
Дами, дали това лято вашите съпрузи са ходили или предстои да ходят на морска командировка в Приморско?
Колега на ММ беше там цял месец. Върна се онзиден.

# 446
  • Някъде по Дунава
Delia, писах на лично.

# 447
  • изгубена някъде
Искам да попитам, има ли някой на базата в Несебър в момента?! Искам да питам дали барчето работи ли и други работи Laughing

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 18:22 от ted2

# 448
  • Sofia
Здравейте, някой скоро да е бил на станцията на Боровец? И да има пресни впечатления? Говори се, че имало дървеници...

# 449
  • Някъде по Дунава
Познати ходиха в началото на юли. Не са се оплакали.

Общи условия

Активация на акаунт