Идвам да помрънкам...
Тилия изобщо не ми харесва. Разпръснати блокове, никакви указателни табели, заграждения навсякъде.
Стаята добре, терасата със сушилник за дрехи и два пластмасови стола с подлакътници, но няма маса. Матраците на леглата са пружинени и издават ужасни звужи при мърдане. ММ каза, че има усещането, че на следващото обръщане ще се намери в сандъка под матрака.
Всички помещения миришат ужасно, най-вероятно заради водата. Сигурно е минерална, но го отчитам като голям минус. Коса, ръце, тяло, всичко мирише на развалени яйца.
Храната - 100 човека се трупат на терминала за поръчка на храна, обикаляме като лудите из блоковете и стола, че ни посъветваха бързо да финализираме заявките, че като затвори след малко системата оставаме без храна.
Менюто - ами само по едно предложение за основно.
До сега където и да сме били поне по две месни (пилешко и свинско) и едно посно имаше за основно. Закуската само един вид, десерта - винаги кисело мляко. За пиене - мин. вода. Трябва да си поръчам 10 л. и да си измия косата, че да спре да вони.
Безкрайно разочарована и със сигурност няма да повторя тук.
Здравейте. Вие в коя стая и кой блок сте? Как е плажа? Близко ли е?
Благодаря Ви за отговора предварително.
Само за сведение, до сега сме били на Несебър, Долна баня и Боровец.
Съжалявам само , че три години под ред кандидатстваме все за Тилия, защото всички казваха,че тази е най-готината база. Бях решила, че ако и тази година не ни одобрят повече няма да настояваме.
Добре че ще си тръгваме по-рано, инъче не знам как бих изтраяла тук цяла смяна.
И още не съм разбрала има ли някакъв фитнес, зала или изобщо нещо, което предполага спортуване.