Колко от мамините синчета са се променили?

• 8 152
  • 187
  •   1
Отговори
# 150
Стана ми интересно какви са липсите при съпругата на кончето, които той компенсира другаде 😂

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 18:38 от Прекрасная Василиса

# 151
  • Столичанин ама не в повече :D
Само дето тези млади не се женят на първа среща и , когато на момата не ѝ изнася, просто си търси някой друг.
Че те не са се оженили на първа среща. Половин година е нормално време за човек на 28-30+. Колко да чака, до 40? Това не е сериозно. На такава възраст, който е узрял и поискал, толкоз. Оправдание да се протака винаги ще има.

Конструкцията ти е логически правилна, но на практика не е точно така, защото има един малък проблем. Ергените които са добра партия, тоест образовани, имотни и от града са ограничен брой. И няма за всички моми от Дралфа, Попово или Айтос. Напълно разбирам, че всяка която е отишла в по-голям град да учи иска да си намери такъв, който няма да я мъкне на село в детската стая. Ама не на всички им се получава. И не им се получава, защото освен да искат, трябва да има и какво да предложат. А то в много случаи няма. И затова в София и по-големите градове има доста моми търсещи добрата партия и брак, защото часовника тиктакал. Тия дни имаше такава тема.
За протокола: Ти в кой отбор си? Ако се не лъжа в този на търсещите или бъркам?
Опааа, конче, хайде да не извърташ нещата така, че момите да излизат алчни селски златотърсачки. Самият факт, че момата е в града да работи, докато ергенът си ходи всеки уикенд на село, вече я прави по-добра партияза сериозна връзка от него. Уж си във връзка с някого, обаче изкарваш с него 5-10 часа от 168 седмично, а пък 50 часа с мотиката до мама. Героят тук даже дете не е успял да направи на авторката от това тичкане на село през половината държава. Егати конфигурацията, егати връзката, егати брака. И кое, викаш, му е добрата партия на такъв? Майка ми има един епитет за котараците - ла*номети - ядат, спят и се*ат. Ако им докарат женска на място, оплождат я, но не винаги. Те да отидат при женска - абсурд. Тука същата работа.
Иначе се смеете в СО на котките и връзките от разстояние...
В момента съм в отбора на задоволените, но с котка - тушира ли заяждането, което си приготвил, или да те питам какво става с твоя щастлив брак?
И що тогава недобрата партия си има семейство и дете, пък добрата партия няма? Thinking
Продължавам да не разбирам. Ти си се развела вече с този мъж. Какво ти пука, дали се е променил, дали се е оженил, защо иска на село и т.н.? Ти нали не го искаш? Намери друг и там се чуди, дали става или не?
Пука и защото е създал семейство, въпреки, че е "мамино синче" и недобра партия пък тя, която е много добра партия не (и разбира се оттам заключаваме, че добра партия (която почти винаги е жената) и недобра партия (която почти винаги е мъжа) според форумните разбирания в реалността всъщност не значат абсолютно нищо, че и дори е обратното, е разбира се ако някоя се усети овреме вместо да се самоуспокоява, колко е перфектна, може и да се превърне в добра партия, но затова е нужна сериозна доза самокритичност Simple Smile , което когато във форум получаваш хвалебствия, че проблема не е в теб, е трудно).

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 18:57 от jerami

# 152
Ами, хубаво де, за 6 месеца все ще го разбере, че е момък от село с влечение към градинската работа. Що се е омъжила за него тогава? Защо иска да го променя? Като не ѝ изнася - всеки си хваща пътя и това е. Не мога да разбера цялата тази драма, която се разисква последните страници... Защо той бил такъв и онакъв, не трябвало еди как си... Той ще си е, какъвто желае и ще се промени само, ако той го желае. Явно не го е поискал, развели са се, той си е намерил съпруга с подобни на неговите възгледи и това е.
И на село има живот, и на село хората са щастливи....
А пък това да се изтъква някой колко не е селянин, говори точно обратното за него. (сори)
Доколкото видях, имало е наченки на промяна, преди мама да почне да вдига скандали по телефона. Само не разбрах скандалите преди или след бракуването са били. Ако са след, какво предлагаш?
Впрочем, да се коват хвърчащите гражданя е също толкова селско, колкото селянинът да обяснява как не е селянин.

Не ги извъртам. Просто от подобните теми тук, винаги се стига до следното: Умните и красиви принцеси от село търсели красивия принц. Ама принцове нямало, все Мунчовци и мамини синчета.               Smile
Не се заждам.
Ич не се заяждаш, само надути принцеси са ти в акъла. Голямото сложно някой да обърне повече внимание на жена си, вместо на майка си и доматите ù.
Иначе и аз забелязвам как, като стигнем до принцесите, е въпрос на време да стане дума колко са работни хората със селски шата - къде с намек, къде директно противопоставени на градския мързелив планктон.

всички такива мъже, дали са успели да се променят и да изградят здрави семейства. Всяка втора тема в форума вече е за мамини синчета, може да е полезна и на други жени.
Има жени, които са по-отчаяни да имат мъж и дете на всяка цена (обърнù внимание, не казвам да създадат здраво семейство, а просто да имат мъж и деца. Здравото семейство е друго). Тъй че, да повторя вече казаното няколко пъти от другите - това, че бившия ти някоя го е взела и такъв, реално нищо не значи.

# 153
  • София
Стана ми интересно какви са липсите при съпругата на кончето, които той компенсира другаде 😂
Цял форум знае, че не му пуска. На него, да не обвиняваме жената.

# 154
Доколкото видях, имало е наченки на промяна, преди мама да почне да вдига скандали по телефона. Само не разбрах скандалите преди или след бракуването са били. Ако са след, какво предлагаш?

Нищо не предлагам, то вече се е случило. Просто някои хора не го приемат. А иначе не сключваш брак преди да си сигурен в другия, когато не си - си затваряш очите за неща, които не ти харесват и се стига до развод или живот с компромиси.

Впрочем, да се коват хвърчащите гражданя е също толкова селско, колкото селянинът да обяснява как не е селянин.

Не знам кой точно в темата е селянин, не че има значение. Селяндурите обаче отдалеч си личат.

Има жени, които са по-отчаяни да имат мъж и дете на всяка цена (обърнù внимание, не казвам да създадат здраво семейство, а просто да имат мъж и деца. Здравото семейство е друго). Тъй че, да повторя вече казаното няколко пъти от другите - това, че бившия ти някоя го е взела и такъв, реално нищо не значи.

Казваш, в случая е сигурно, че втората жена просто го е взела само и само да има мъж и нищо не значи.....хмммм, карти таро ли хвърли, боб ли...?!?
Щом нищо не значи, защо авторката пуска цяла тема, а просто не отиде да си намери мъж?

# 155
Редовният и качествен секс е в основата на доброто семейство.

# 156
Казваш, в случая е сигурно, че втората жена просто го е взела само и само да има мъж и нищо не значи.....хмммм, карти таро ли хвърли, боб ли...?!?
Щом нищо не значи, защо авторката пуска цяла тема, а просто не отиде да си намери мъж?
Може ли отново точно какво казвам, с цитат?

Селяндурите обаче отдалеч си личат.
Мдам, доста изказвания на най-различни потребители го показват, особено в теми като тази.

# 157
Цитирала съм. "това, че бившия ти някоя го е взела и такъв, реално нищо не значи."

Селяндурите обаче отдалеч си личат.
Мдам, доста изказвания на най-различни потребители го показват, особено в теми като тази.

Да, нали? Добре, че го признаваш. Особено, когато настървено защитават някаква си теория.

# 158
Не, не, не, хайде да не се скатаваме така селски. Питах за цитат за друго, което според теб 'викам', като ясно посочих точно за кое ми се ще да видя цитат.

# 159
Вероятно си много по-умна от мен, понеже не ти разбирам искането. Не се скатавам, ти се опитваш да си преиначиш думите, ама ясно - нападението е най-добрата защита.

# 160
От форума разбрах, че някои имат качествени семейства и без тия гимнастики..
Как става тая ?

Какво толкова чудно има? Мен също такъв мъж, като на авторката не ме устройва. Ма има и други, такива на които вниманието им е в теб.
Не е нито виновна, нито прегрешила нещо.

# 161
От форума разбрах, че някои имат качествени семейства и без тия гимнастики..
Как става тая ?

Какво толкова чудно има? Мен също такъв мъж, като на авторката не ме устройва. Ма има и други, такива на които вниманието им е в теб.
Не е нито виновна, нито прегрешила нещо.
Аз от форума разбрах, как се защитават определени теории, и разсъждения, без изобщо да си живяла с подобен тип мъж и в подобна ситуация. Все едно да живееш с извънземни, обаче само ти знаеш как живееш с тях, други хора ако живеят с други видове извънземни, ще е съвсем различно. Нали идеята на форумите е всеки да си напише мнението и своята си ситуация, и да се обмени опит.

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 20:03 от ubiistvena_strast

# 162
Ако някой си занесе мотика от БГто в САЩ - това червен флаг ли е?
За един приятел питам.

# 163
Малко ще му е трудно. На летището ще му я конфискуват. Grin

# 164
  • СИ
Цял форум знае, че не му пуска. На него, да не обвиняваме жената.

Знае, защото съм казал. Не се преструвам като повечето лелки тук.
Има някакви проблясъци в последно време, но като цяло продължава да не е добре. А не ходя да копая бостан и царевица...          Smile

Общи условия

Активация на акаунт