На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 845
  • 990
  •   1
Отговори
# 195
Интересно, наистина. Ама няма да ида днес на плажа да проверя дали е студена наистина. Ако някой отиде, да пише тук.
Довечера видяхте ли че ще има концерт на ДежаВю. Кажете ми, добре ли пеят - да идем ли довечера? Ако времето е лошо, ще са на закрито

# 196
  • Пазарджик
Здравейте. Досега не сме посещавали старата част на Поморие  и не знам как са плажове.Мислим да наемем квартира близо до санаториума, но не знам дали плажът там е хубав/подходящ  или трябва да търсим някакъв друг?Вярно ли,е че след 22 часа заведенията не работят и става мъртвило по центъра и плажната ивица не е широка и трудно се намират места?Всякаква информация ще ми е от помощ.

# 197
Близо до Санаториума е плажа пред Гранда и това е най-хубавоят и широк плаж(според мен). Относно заведенията(не че ходя), но не е вярно...Работят си ,има си хора,все пак е пика на сезона ...Вярно,че Поморие е предимно семейна дестинация,а не е Слънчев бряг с надрусани и пияни келеши,но има достатъчно заведения и си работят до 12.00 -01.00 поне...Надута музика обаче не гърми след 22.00😁

# 198
  • Sofia
За мен също плажът пред Гранда (до санаториума) е най-хубавият в Поморие.
Приятна почивка и пишете после дали сте останали доволни.

# 199
Какво ти мъртвило Simple Smile вчера в полунощ моето осемгодишно игра футбол на центъра с други на неговата възраст. Шегувахме се, че спортува нощен футбол. Пълно е с хора и деца

# 200
  • Sofia
И преди седмица центърът беше много оживен, истинска лудница. Има доста хора. Много от тях са рускоговорящи, чудех се дали са почиващи или в Поморие има доста такива собственици на имоти. Отвсякъде е руска реч.
Иначе да кажа, че ние харесахме влакчето, което обикаля града. Приятна атракция е за децата.

# 201
А познати казаха, че в Созопол било празно. Изненадах се, предвид колко хора имаше в Поморие...

# 202
Ние сега сме в Поморие. На центъра има хора, доста. Но бих казала, че миналата година по същото време бяха повече. Буквално когато излизахме на центъра, държах двете най-малко деца силно за ръка, за да не ги изгубя в тълпата, а пред очите ми само гърбове виждах. Толкова беше претоварено. Затова, в крайна сметка, предприехме тактиката да излизаме в 20-21 часа, за да можем да вървим нормално по улиците. Това беше миналата година, тази не е така претъпкано. Но пак има много хора.

# 203
Във Феста виа понтика сме.Базата яко амортизирана,за децата сложили изкорубено разтегаемо диванче вдъбнато в средата.Храната нахвърляна като за прасета и пълно с народ толкова хора не съм виждала в хотел.За разкош детето повръща през ноща и сега лежи и му е зле.За тези 500лв. на нощ не очаквах да е толкова зле хотела.

# 204
И ние сме в Поморие също и бих казала, че е по-празно.
Един бърз въпрос - заведение с детски кът дали има някъде?

# 205
Ами с това застрояване и с липса на места на плажа до миналата година,може много хора да го отписват за почивка.Слънчев бряг плажът е страхотен и винаги има места.Пияни и надрусани келеши не видях мин.год.Тази ще видим как е.Украинки има.

# 206
И ние сме в Поморие също и бих казала, че е по-празно.
Един бърз въпрос - заведение с детски кът дали има някъде?

Сладкарница Захаро е с детски кът.

# 207
  • Пловдив
Слънчев бряг плажът е страхотен и винаги има места.Пияни и надрусани келеши не видях мин.год.Тази ще видим как е.Украинки има.

Блазе ви че не сте видяли-миналата събота бях там за една вечер.... 12:30 една бе се разчекнала на земята и драйфаше до една сграда близо до Викинг.  Точно минахме когато окошариха 8 чернилки от Нигерия и Гана за разпространение на дрога.

# 208
В малките часове на нощта е едно, денем е по-различно. На плаж ходихме няколко пъги в Сл.бряг, не видяхме ексцесии. Нощем не бих имала смелостта да съв там, честно казано...

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 21:38 от teta75

# 209
След няколко часа ще си тръгнем от Поморие, но за кратко. В началото на септември с ММ ще се върнем отново, този път заедно със семейството на дъщеря ни. От ден първи си казахме, че тук е идеално за внучетата (на 3 и 5 години). Града ни очарова. Говорих си с няколко човека от местните, двама от които шофьори на такси, които ползвахме и като местен гид, а както се казва, те знаят всичко Wink . Радвам се, че хората тук са се ориентирали към семейни почивки. Преди години е имало около десетина дискотеки, сега нямало нито една. В новия град заведенията работят до полунощ, а тези с жива музика - музиката е с такава сила, че може спокойно да си общуваш с компанията, а не да крещиш в ухото на съседа и той пак да не те чува. Не видях пияни и дрогирани и слава богу! В София си имаме предостатъчно.
Хареса ми много южния плаж на който сме. Доста навътре е много плитко и равно, идеално за малки деца, редовно минават с мини тракторче да почистват по брега. Спасителите си вършат работата - току подсвирнат на някого да не се отплесва след шамандурата. По думите на местните (а и в темата прочетох), че този плаж е по-хубав, защото е по-защитен от вятъра, за разлика от северния, на който вятъра оформял дъното на редуващи се плитки и дълбоки ивици. Сега пък се появил силен вятър (онзи ден) , който обичайно се случвал чак към средата на август. Но към момента времето е прекрасно!
Не ми се тръгва...
Ето ви една снимка от терасата в реално време :

Общи условия

Активация на акаунт