На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 874
  • 990
  •   1
Отговори
# 225
Много неприятно, Мяуче! Вероятно не е пръскано в тази част на града. Аз бях на тръни, защото и дъщеря ми, и ММ , са с алергия, но за щастие тази година комарите не им обърнаха внимание.

# 226
Може да не са били комари. Покрай животните има едни много гадни като мухички, черни. Хапят ужасно. Преди два дни ММ го нахапаха на 2-3 места по краката, подуха се, зачервиха се големи участъци, много неприятно. Мажи с алергозан, даже и пий няколко хапчета.

# 227
Здравейте, чудя се след 25.08 на плажовете в стария град дали вече е много ветровито. Вълните стават ли големи. Водата започва ли да изстива. Ние сме много студенливи. Благодаря!
Този уикенд водата ми се струва че беше леко по-хладна от миналия, може и да е субективно усещане, не знам...След средата на август и септември обикновено става по- ветровито / в сравнение с юни, например/, но това изобщо не означава че няма прекрасни и спокойни дни за плаж...Всяка година е различна, но моят опит показва че септември е много добър за плаж, няма такива жеги и силно слънце като юли и август, а същевременно водата е топла, а след 8- 9 септ. няма и хора, което е страхотно..

# 228
  • offshore & overseas
Може да не са били комари. Покрай животните има едни много гадни като мухички, черни. Хапят ужасно. Преди два дни ММ го нахапаха на 2-3 места по краката, подуха се, зачервиха се големи участъци, много неприятно. Мажи с алергозан, даже и пий няколко хапчета.
Не бих се учудила да са тези мушици, защото не видях какво ме ухапа. Дотук мажа с Фенистил, но ще опитам и Алергозан. Благодаря! Вечерта преди представлението както винаги закъснявахме и нямаше време да се мисли за репелент, което отчитам като голяма грешка.Unamused

# 229
Какво се случва с Интерхотел Поморие? - ремонт или тотално събаряне му предстои?

# 230
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Каква е цената на чадърите и шезлонгите тази година?

# 231
по 7 лв.

# 232
  • offshore & overseas
Ако правилно съм разбрала въпроса, нещата са така измислени, че наемът на "пакет" чадър+2 шезлонга (с 2 шалтета) излиза кръгло 20 лв. Поне на плажовете около Гранд хотел Поморие толкова плащахме. Уж можело и да се вземат поотделно, но това се случва единствено в допълнение към вече закупен пакет. Шезлонг без шалте също няма как да се наеме. Такива са моите впечатления.

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 19:04 от Мяуче

# 233
Ако правилно съм разбрала въпроса, нещата са така измислени, че наемът на "пакет" чадър+2 шезлонга (с 2 шалтета) излиза кръгло 20 лв. Поне на плажовете около Гранд хотел Поморие толкова плащахме. Уж можело и да се вземат поотделно, но това се случва единствено в допълнение към вече закупен пакет. Шезлонг без шалте също няма как да се наеме. Такива са моето впечатления.
Такива са и моите впечатления от плажа на Гранда.

# 234
  • Пловдив
Ако правилно съм разбрала въпроса, нещата са така измислени, че наемът на "пакет" чадър+2 шезлонга (с 2 шалтета) излиза кръгло 20 лв. Поне на плажовете около Гранд хотел Поморие толкова плащахме. Уж можело и да се вземат поотделно, но това се случва единствено в допълнение към вече закупен пакет. Шезлонг без шалте също няма как да се наеме. Такива са моето впечатления.
Такива са и моите впечатления от плажа на Гранда.

Може уж-изрично го питах дето даваше чадърите-потвърди че може. Не съм опитал тази година,но миналата си ги делях и пак бе същият който събира парите

# 235
# 236
Здравейте, тази година за първи път ще почиваме в Поморие имам резервация за 05.08 в хотел Парадайс мисля, че е в стария град, може ли отзиви за плажовете, прочетох, че са три източен, централен и южен. Кой от трите препоръчвате, като предпочитаме там където има повече млади хора и още в описанието на хотела пише, че плажа е на 500м, но кой плаж не е описано, улицата на хотела е Ал. Костадинов, ако може информация, благодаря.

# 237
Хотелът е точно на центъра е стария град, отсядали сме, добър е. Ресторантът към него ми е сред любимите. Плажовете са наблизо, тръгваш по която искаш улица посока към морето, и все до плаж стигаш. Все пак, хотелът се намира в средата на полуостров:).
На всички плажове има всякакви хора, няма табелки: само за мацки до 25г, и само за над 50-годишни.  На пешеходно разстояние са източните и централния. Южният е далеч, още когато влизаш в началото на Поморие.

# 238
Далечко е от плажа..

# 239
Благодаря за отговора, ще дам обратна връзка, като се върнем от почивката!

Общи условия

Активация на акаунт