На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 329
  • 990
  •   1
Отговори
# 855
Ресторантът към “При американеца” хубав ли е?
Да, хубав е. Страница, две назад съм споделила мнение.

Благодаря за отговора! Сега сме тук и много ни харесва

# 856
  • София
Водата на плажа в стария град е чудесна:
https://www.instagram.com/reel/C9xvu0xouN_/?igsh=Nm12b2QxNjR6N3pz

# 857

Това щипалки ли са??? Ужас...

# 858
Рибки са, но като бяхме там, се появиха и щипалки. Те щипят ли наистина?  Аз умирам от страх, да не се окаже, че е залудо Joy

# 859
Естествено, че щипят и то много неприятно. Ако се движиш може и  да не те нахапят, но стоиш ли на едно място щипят.

# 860
  • столицата
Нямаше щипалка, ккогато бяхме в Поморие, макар и някой да беше писал тук, че има.

# 861
Здравейте, някой има ли информация дали някъде в Новия град има надуваем батут. Миналата година имаше до Феста Ризорт, но сега там има строеж.Благодаря предварително!

# 862
  • София
Това са пасажи с рибки,щипалки имаше през юни,в края повечко,но не на всеки плаж.На този пред Гранд хотела и следващия към санаториума обикновено е по-чисто.Да,щипят лекичко,не е приятно.

# 863
Тези дни също има щипалки на плажа в Стария град  между Омара и Съни бей . Юни положението беше същото. За първа година попадаме на тях

# 864
Аз когато бях студентка, ходих на обмен (лятна работа) в чужбина. Там работих на касата на едно малко ресторантче, и след това си намерих работа в един магазин за играчки. ММ работеше също с клиенти, в един отдел на нещо като Практикер. Никъде не срещнахме неодобрение от клиентите, че говорим с акцент, или че ги поглеждаме и питаме дали може да повторят какво са попитали първия път. Хората бяха мили и разбиращи. Ние говорихме добре английски, но - с акцент. И когато си насмотаят нещо под носа на жаргон много ясно, че гледахме както индианци.
Та - ако се чудим защо в чужбина обслужването било по-такова, а нашето било по-онакова...то защо забравяме да видим че в чужбина и клиентите са по-такива, а тук сме по-онакива

# 865
Румка, аз нямам нищо против говорещите с акцент, нито имам против да повторя нещо или да го кажа по-разбираемо/бавно, но все пак трябва да има някакво поне минимално ниво на владеене на български, когато се работи с клиенти. На сервитьор в България на какъв език да правя поръчката? Как да го попитам какво съдържа дадено ястие? Ако съм клиент в чужбина ще си мъцам там някак си, но тук си искам български. Абе как с китайчетата се разбираме бре? Ами те се стараят много. Ракия Пещерска е ракия Пещерешка, няма грешка Simple Smile))

# 866
  • Sofia
В понеделник пътуваме за Поморие и ще се настаним във "Феста Виа Понтика", някакви отзиви за комплекса?
Ще пиша от първа ръка, когато пристигнем там.

# 867
  • София
Само отлични отзиви! Ще си изкарате страхотно,сигурна съм!
В понеделник пътуваме за Поморие и ще се настаним във "Феста Виа Понтика", някакви отзиви за комплекса?
Ще пиша от първа ръка, когато пристигнем там.
Оставям видео за Манастира,който според мен,всеки дошъл в Поморие,трябва да посети🤗
https://www.instagram.com/reel/C94tohsI6ji/?igsh=MXBsczNqYWo0MHl5cg==

# 868
  • Sofia
emli, Благодаря за предложението Flowers Hibiscus, ще  посетим Манастира, много добра идея. Purple Heart
Отзивите в Букинг-а са противоречиви и за това поисках мнение, ако някой този сезон е бил там.

# 869
4-звезден хотел е. Колко пък може да е лош Simple Smile Аз оставям за него само +++ мнението си

Общи условия

Активация на акаунт