На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 989
  • 990
  •   1
Отговори
# 375
  • Свищов
Аз бях с мидите, но мисля, че сосът беше маслен по-скоро, а не сметанов. И да, в новия град е.

# 376
  • София
Добре, все тая с тия проценти вече, мястото за свободно плажуване не е равно на платените чадъри.
Взела съм си апартамент до плажа, не обичам да шофираме по два пъти на ден до друг плаж, наясно съм, че има още десетки плажове в Поморие, когато отидем на почивка, оставяме колата на паркинга и я палим отново на тръгване...явно просто не сме уцелили локацията на апартамента.
А отделно ли се смята, не ли, не ме касае особено, факт беше че е пренаселено

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 21:20 от .:Диди:.

# 377
Не е нужна кола. Ние бяхме в Библиотеката, който е зад Софарма...и пеша ходихме до плажовете нататък...

Иначе плажът в новия град бил широк, това се пише всяка година. Просто преди да тръгнете, е можело да попитате тук...и наистина явно не сте уцелили "вашия" плаж...

Новина от съседната тема
https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2023/08/17/4519047_na_plaj_po_jujn … zamursiavaneto_s/

В Поморие е чисто Simple Smile)

# 378
Чисто, ама съм му яла попарата на морето от към гъбички други гадини, които причиняват разстройство. Затова от влизам във водата само до коленете, имам си едно на ум Wink Даже мога и въобще да не се намокря, достатъчно ми е да съм на шезлонга в пясъка и да слушам шума на вълните.

# 379
Не знам дали утре ще е различно от червен флаг. Тъкмо четох че в Турция да забранили плуването в морето от днес, или от вчера. Четох, че и във Варна е същото, имало вълни, достигащи 4 метра. Доколкото прочетох, това явление щяло да се наблюдава: след като спре да духа вятърът, след 2-3 дни ще се оправели нещата. И, пак да кажа, по цялото Черноморие казват, че е така. А В Турция са забранили изобщо влизането във водата, заради големите вълни и многото удавени хора.

# 380
И аз четох че от понеделник, вятърът ще смени посоката и ще се успокои обстановката.

# 381
  • гр.София
От вчера и ние сме в Поморие, в Гардения Палас. Морето е бурно, появиха се и водорасли (вчера нямаше). Ето снимки, току-що направени

Вчера взехме Ципура от Киселяка. Аз не харесвам риба, която не е осолена предварително и не съм много впечатлена. Днес ще пробвам тортичка от Захаро.

# 382
Времето е топло, горещо на моменти, въпреки че има облаци, бели.
На източните флагът е червен, има вълни, пускат да се къпят , имаше хора във водата към 17ч.
Стори ми се че в новия град флагът е зелен..така видях от автобуса поне, мимоходом ...
В центъра е тихо, но приближавайки софарма и плажа, яко духует Joy...силен вятър...

Ние се топнахме, за час...доволно.

Сега се заоблачи нещо, но е топло...

# 383
От разходката ми по крайбрежната алея:

На това имущество под терасата в София за 5 минути ще му пораснат крака Simple Smile
Исках да кача и видео за захарния памук там, но не ми се получи.

Това ли е Киселяка?

# 384
Това е Киселяка, да Grinning аз останах разочарована този път от него. Не ми беше вкусно като преди.

# 385
Йееей. На южния плаж в момента, децата ми са във водата (по гащи, понеже дойдохме неподготвени) Simple Smile Вчера тук флагът е бил жълт, днес цял ден е зелен

# 386
Значи правилно съм видяла...

# 387
Аз съм от Поморие,новата част-южен плаж. Ако някой има въпроси и мога да помогна,питайте. Приятно лято на всички.

# 388
Аз питах по-назад в темата, но ще се възползвам отново да попитам. Може ли от някъде да се купи по-голямо количество поморийска сол? Човекът, който се интересува, иска да я ползва за зимнина. Отговориха ми, че мога да се сдобия с шепичка от Музея на солта Simple Smile

# 389
В един магазин за сувенири имаше да се продава поморийска сол, обаче цената е такава, че няма да е рентабилно да се ползва за зимнина.

Общи условия

Активация на акаунт