На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 330
  • 990
  •   1
Отговори
# 780
Дори на пръв поглед са несравними нещата - от Бургас 18 лв + 3 лв акостиране.
Другата оферта е 65 лв с 5 часова програма, включваща обяд и неограничени напитки.
Нищо общо, две различни услуги.

# 781
Няма цена за програмата Залез-слънце на Кук в  линка ?

# 782
А на корабно парти ходили ли сте? Да е подходящо и за деца, и за дъртите им родители:-) миналата година имаше хора, които се веселяха на корабче, но нямаше как да разуча какво парти е това. Мерси

# 783
Може ли да ми препоръчате хубави ресторанти в стария град в които храната и обслужването да са на ниво.

# 784
  • Пазарджик
Може ли да ми препоръчате хубави ресторанти в стария град в които храната и обслужването да са на ниво.
Миналата година бяхме доста доволни от Дежа Вю на крайбрежната. От 6 вечери, 5 пъти ходихме да вечеряме там.

# 785
  • Sofia
От много години, днес дойдохме за кратка 5-дневна почивка в Поморие. Днес само на плажа бяхме, тази вечер резервирах в Св. Георги, по препоръки от тук. Първите ми впечатления са, че плажовете са адски нагъчкани и е пълно с руснаци. Едва намерихме в платена зона - 30 лв. чадър и шезлонги. По информация на домакините на апартамента под наем, са се върнали почти всички, които не са продали. Много гмеж и тарапана навсякъде. Добре, че имаме осигурен паркинг.

# 786
От много години, днес дойдохме за кратка 5-дневна почивка в Поморие. Днес само на плажа бяхме, тази вечер резервирах в Св. Георги, по препоръки от тук. Първите ми впечатления са, че плажовете са адски нагъчкани и е пълно с руснаци. Едва намерихме в платена зона - 30 лв. чадър и шезлонги. По информация на домакините на апартамента под наем, са се върнали почти всички, които не са продали. Много гмеж и тарапана навсякъде. Добре, че имаме осигурен паркинг.
В коя част са тези цени ? Миналия месец бяхме пред  Съни бей цената беше 21 за два шезлонга и чадър . Каним се идната седмица да отскочим за  три нощувки  но взех да се замислям като чета .

# 787
Елате в краят на месеца да видите гмеж сега е нормално но има повече хора спрямо предни години От 10 г си карам лятното тук но проблем с паркирането не бях имал досега  Където ходя на плаж говоря руски така общуваме помежду си евреи германци има семейства от Казахстан Татарстан Австрия Беларус Украйна Франция Молдова от Русия са 4-5 семейства миналата година имаше още толкова но ги няма Всички роби от Азия също говорят руски Това е моето виждане за близо 15 дни от Поморие

# 788
Това на кой плаж е? Бяхме на южния днес, не беше много тъпкано.

# 789
Здравейте, днес се завърнахме от седмична почивка, в Поморие бяхме за първи път. Предварително се информирах от тази тема, за което благодаря на всички споделящи.
Бяхме в апартамент с паркомясто, който беше на 5 - 10 мин. от Гранд Хотел Поморие. Два шезлонга с шалтета, чадър и масичка са 20 лв. Платената зона е средно натоварена, но в свободните зони беше пренаселено. Да споделя и за заведенията - ресторанта на Св.Георги ни беше първа цел след възхвалите в темата, но не сме очаровани. Обслужване като на конвейер, храната я бива, но толкова неугледни салати и малки количества и други дребни неща ми развалиха удоволствието. Две вечери бяхме в ресторанта към хотел Регата, приятели ни заведоха там, беше вкусно и приятно. Две вечери бяхме в "При американеца" и това ни е фаворита за престоя. С нов арендатор са и много се стараят. Всичко, което опитахме беше вкусно и там ядохме най-страхотния нуга сладолед. Приятна обстановка и вкусотии в Захаро - децата се влюбиха в тяхната скрежина с истински плодове. И една вечер по неволя вечеряхме в Токалиев - много вкусно, но обстановката е доста соц. Цените във всички изброени заведения са на едно ниво.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 21:27 от Луда Яна

# 790
Ресторант с детски кът бихте ли препоръчали? Или поне такъв с обедно меню...
Има ли някакви атракциони по центъра за деца ?
Благодаря Ви предварително!

# 791
  • Сред мелниците
Никога не сме били в Поморие, тази година се налага да отидем там. Тази или най-късно следващата седмица.
Ще останем само няколко дни и нямаме време да се местим и проучваме района.
Основно изискване е да е близо до мястото за плажуване.
 Намерих доста обяви за студия или къщи за гости но нищо не ми говорят местоположенията им.
За възрастни без деца на възможно най-спокоен  плаж коя част на града да гледаме за настаняване?
От това, което четох май трябва да е стария град но и там май  са няколко плажа.
Моля ви за препоръки.

# 792
В Поморие пък плажове бол... Където и да отседнете ,все пред вас има плаж,ако ще не само на Крайбрежна, а и улиците на 2 и 3 линия. За мен най -хубав и широк е плажа пред Гранда

# 793
  • Сред мелниците
За плажовете намерих това
https://pomorie-info.com/beaches
Не знам колко е пълно и вярно.  
Не разбирам от обявите за настаняване къде да гледам.

# 794
Здравейте, предстои ни почивка в Поморие. Искам да попитам има ли място, което да ми препоръчате, от което можем да си закупим печена прясна риба? (Тип не ресторант, а храна за вкъщи)
И също има ли корабче от Поморие до Созопол или друг град?

Общи условия

Активация на акаунт