На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 325
  • 990
  •   1
Отговори
# 795
За плажовете намерих това
https://pomorie-info.com/beaches
Не знам колко е пълно и вярно.  
Не разбирам от обявите за настаняване къде да гледам.
Отваряте една карта на Поморие,може и в Букинг примерно. Гледате къде се намира улицата дето са ви дали и преценявате. Разбира Се,по центъра и алеята на Яворов ви е далеч от плаж

Риба за вкъщи има на две места,които са добри според мен- до Общината и другото място е срещу големия Т маркет след сфетофара

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 12:50 от the_demon

# 796
  • София
Да ви похваля рибката на ул.Нео Анхиало отстрани на Закусвалня Приятели-вкусно,чисто,без Киселяшки бележки и минимален грамаж за поръчка.Прилагам снимки и цени.

# 797
Да ви похваля рибката на ул.Нео Анхиало отстрани на Закусвалня Приятели-вкусно,чисто,без Киселяшки бележки и минимален грамаж за поръчка.Прилагам снимки и цени.

Ние взимахме от там. Трябваше да поръчваме около 20 минути по-рано (оборотът явно не е толкова голям), така че рибата беше туко-що приготвена. Страхотна скумрия и близо до плажа.

# 798
От около седмица има ново капанче, казва се Хрупкавия рак. Много е дъ Бест. На центъра е, където са надуваемите топки в басейна, в които влизат децата.

# 799
От около седмица има ново капанче, казва се Хрупкавия рак. Много е дъ Бест. На центъра е, където са надуваемите топки в басейна, в които влизат децата.
Там не беше ли преди една готино заведение с каубойски врати?

# 800
  • София
Хората са съвестни и държат на качеството,зареждат хубава рибка,да по-бавно става,но със старание...

Ние взимахме от там. Трябваше да поръчваме около 20 минути по-рано (оборотът явно не е толкова голям), така че рибата беше туко-що приготвена. Страхотна скумрия и близо до плажа.

# 801
Там не беше ли преди една готино заведение с каубойски врати?
Да, наречено Коневръза, даже продължават да наричат това площадче така.
Но такива топки имаше и пред хотела " Св. Георги", че не се ориентирах веднага.

# 802
  • София
За нас на Киселяка са най-хубавите рибки, отвори в събота и сме доволни, че се бяхме притеснили да не би да не работи тази година.

# 803
Тоя па🤣🤣🤣🤣, баровец😁....Средата на юли отваря.. ..

# 804
Ахахаха, същото си помислих.

# 805
Той къде е сега? Че ние като бяхме началото на юли, имаше други хора на неговия обект и изглеждаше по-различно мястото.

# 806
  • София
Неговият обект си беше затворен. Работеше в съседство само скарата.

# 807
  • гр.София
Много е прехвален този Киселяк. Миналата година специално отидохме да го търсим, заради отзивите тук, но не бяхме впечатлени много. Иначе още си спомням с добро бялата торта гараш на Захаро Grinning

# 808
Въпрос на вкус е според мен....Аз пък никога не бих яла манджурляците дето се коментират тук за обед(готвено), но както казах-въпрос на предпочитания

# 809
Знаете ли дали автогарата и гарата в Бургас са наблизо? Ако хвана автобус от центъра на Поморие, за да стигна до автогара Бургас. От там, до влаковете, какво е разстоянието? Ще съм с две деца. Колебая се дали да не си извикам такси от Поморие. Влакът ни ще е в 7.35 сутринта също. Благодаря

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 11:43 от rumka833

Общи условия

Активация на акаунт