Януарче в коремчето расте - мама все се тревожи дали е добре (Тема 2/ 2024г.)

• 41 391
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, въпросът ми е към мамите, които са правили тест  Вижън. След колко дни ви излязоха резултатите? Аз пуснах на 29.06. Казаха ми, че максимум до 7 р.дни ще излязат, но по принцип излизали по-рано. Нямам търпение да излезе, че да се успокоя малко. Успех на всички! ❤️
Пуснах на 27-ми, още чакам.

Sineochke, мина ли прегледът? Цял ден наглеждам за отговор от теб. Стискам палци да се включиш с хубави новини!

# 256
Здравейте, въпросът ми е към мамите, които са правили тест  Вижън. След колко дни ви излязоха резултатите? Аз пуснах на 29.06. Казаха ми, че максимум до 7 р.дни ще излязат, но по принцип излизали по-рано. Нямам търпение да излезе, че да се успокоя малко. Успех на всички! ❤️

Аз пуснах в понеделник, обадиха ми се в неделя с хубави резултати.

# 257
При мен на феталната ми казаха, че ми е супер кръвотока, че съм със задна плацента, че е ниска, но е нормално и щяла да се вдигне. Иначе имам доверие на АГ, който ме следи, че ще ми каже ако забележи нещо, което не е както трябва. Той като цяло гледа да не ме товари с излишни неща, при положение, че вижда че всичко е нормално и се развива добре. Този вариант ме устройва перфектно.

Бяхте писали по-назад за особени чувства, апатия и т.н. и аз се чувствам по същия начин и ми е малко гузно, че се скатавам на моменти, но гледам бързо да си прощавам Simple Smile
Същото е и със секси тайм. Хич не ми се занимава, а на мъжът ми като че ли му се иска все повече... Е, прежалвам се от време на време, за да е спокоен Grinning

Гледам, че доста от вас утре са на прегледи. Стискам ви силно палци, момичета, и на тези, които чакат резултати също! 🍀

# 258
  • София

Да, наистина обикновено излизат по-рано. При мен теста се падаше във вторник, а резултат съобщиха в неделя Simple Smile Реално 3 работни дни от постъпването в лабораторията

# 259
Здравейте, днес съм на ФМ и ще ми назначат и БХС. За скрининга трябва ли да съм гладна, жадна и т.н.? Не мога да намеря информация.

# 260
Не. Моя преглед беше късно вечерта, нямаше как да съм гладна, жадна дотогава 😃
Вчера ми беше прегледа. Всичко е наред, две момиченца ще са 👯🌺🌺

Здравейте, днес съм на ФМ и ще ми назначат и БХС. За скрининга трябва ли да съм гладна, жадна и т.н.? Не мога да намеря информация.

# 261
Миналата седмица си правих кръвните за скрининга и беше следобяд.
Другото което ме учуди е че заплатих само 15лв транспортни разходи.
Като отворих за резултат прочетох, че имало програма и в момента в тази лаборатория е безплатно. Попълвах декларации, но кой да ти чете, на магия ги написах. 🙈

# 262
Аз бия фраксипарин сутрин , днес ще ми взимат кръв за биохимичния скрининг , дали повлиява на реЗултатите , тъй като за пренатални я тест ми казаха да не бия фраксипарин и аспирин . Но за днес не знам .

# 263
Аз бия фраксипарин сутрин , днес ще ми взимат кръв за биохимичния скрининг , дали повлиява на реЗултатите , тъй като за пренатални я тест ми казаха да не бия фраксипарин и аспирин . Но за днес не знам .
Не  за скрининга мисля, че нямаше такива изисквания.

# 264
Току що излезе резултата от Nifty Pro  , излезе доста по рано от очакваното ,дадох кръв на 28.06 ,а ми казаха 10 дни...
Но както и да е ,всичко е наред с бебчо ,момичето още по телефона ми каза ,че резултата е добър , няма рискове за бебето ,здраво е ииии ще си имаме момченце Blue Heart  Явно ми е писано да бъда мъжко мамче (втората бременност пак беше момче) ..

# 265
Пиша, че изпуснах кой какво ме пита. 😄
Фетална правих в Оскар клиник София при д-р Стратиева. По принцип може при такъв специалист като нея да се ходи само за прегледи, а не са фетална специално. В положение като моето кръвопотока трябва да се следи по честичко. За сега АГ не е гледал, но предполагам, че ще почне.
Пренаталния тест направих в Афродита. Като пуснах втория пакет за 1580 лв. Момичето по телефона ми обясни, че хваща някои аномалии на сърцето и е по-добрия вариант. Първият също каза, че е напълно достатъчен. Не ми препоръча този с всички хромозоми.
Теста изследна за 7 дни.

Резултатите съобщиха по телефона и после на мейла. Всичко е 6 на човека. Ще имам момченце. То още в 10 гс на прегледа се видя, че ще е юнак, но сега на 100%.
Всъщност после разказах на моя мъже, че точно след като разбрах, че съм бременна имах сън. На едно легло бяха две бебета едното момиче с розово и едното момче със синьо. И аз взех момчето. И той ми вика, че съм го избрала. Даже и име ми се даде, но не искам да споделям. 😄😄😄

Всичко беше добре на ФМ. Честно казано аз съм много доволна от Стратиева. Прегледа всичко обстойно дори се сети коя съм заради предния аборт. Обърна много внимание на всичко. Каза, че за момента няма нищо притеснително.

Дано написах на всяка от вас отговор, че след това има много писано. 😄😄😄

# 266
Много се радвам Сиеочка и аз съм сега тук при нея , чакам си , но май доста ще си почакам ❤това няма значение де ❤и на мен др Велева ми препоръча втория пакет ( имам час да четвъртък ) само се моля всичко днес да е наред !

# 267
Много се радвам Сиеочка и аз съм сега тук при нея , чакам си , но май доста ще си почакам ❤това няма значение де ❤и на мен др Велева ми препоръча втория пакет ( имам час да четвъртък ) само се моля всичко днес да е наред !
Аз чалах час и половина вчера. 😄 Ама нищо. Аз понеже пътувам от Благоевград и малко това с чакането ме напряга.
Пожелавам успех и стискам палци! 🤞🤞
Всичко ще е наред. ☺️

# 268
Благодаря 😊

# 269
Чакането при д-р Стратиева е дори и за момичетата, които имат час ли? Аз успях да си запиша за след 2 седмици и то с изчакване, така че ще се въоража с търпение, храна и вода 🤣
Стискам палци прегледите да минават успешно и да пишете с добри новини!
За протокола, усещането ми за момче се потвърди и от пренаталния тест, а днес на прегледа ни показа нагледно и "доказателството" 🥳

Общи условия

Активация на акаунт