Януарче в коремчето расте - мама все се тревожи дали е добре (Тема 2/ 2024г.)

• 41 387
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
Sineochka, Bubolina, много се радвам, че всичко е наред при вас! Честити ви момченца!

Лято, пиши после и при теб как са нещата.

Аз ще ходя на 14-ти в Оскар, но при Янкова. Ходила съм и преди, все си се чака. Май нямам случай да съм си влязла на часа.

Аз още си чакам резултатите от пренаталния 🥺

# 271
Мина и моята първа фетална. Всичко изглежда наред, докторът обстойно прегледа бебчето, отговаря си и на седмицата. Плацентата ми е ниско, но според него ще се вдигне с времето. Чакам само БХС, за да видим риска за преклампсия. След притесненията вчера днес вече успях да се успокоя. Чакаме момиченце. 🩷

# 272
Хей гърлс , всичко мина добре при мен . Всичко си има бебчо , само дето аз се бях притеснила супер много, пол не ми казаха и аз не питах …. Каза, че няма нужда от пренатален тест , но ако искам да си направя пожелание, сега се чудя , но за мое успокоение ще си направя сигурно . Каза в 22 седмица да се видим пак!

Иначе да чака се , моят час беше 11:40 към 1 часа започна прегледа .

# 273
  • София
Хей гърлс , всичко мина добре при мен . Всичко си има бебчо , само дето аз се бях притеснила супер много, пол не ми казаха и аз не питах …. Каза, че няма нужда от пренатален тест , но ако искам да си направя пожелание, сега се чудя , но за мое успокоение ще си направя сигурно . Каза в 22 седмица да се видим пак!

Иначе да чака се , моят час беше 11:40 към 1 часа започна прегледа .

Лято, радвам се, че всичко е наред Relaxed Как ти се стори Стратиева и пуснаха ли таткото с теб?

# 274
Дада пуснаха го таткото , той тихо треперела на стола . Първо, когато влезнах почна прегледа с др Йорданова , тя ме гледа сигурно 10/15 Мин , дойде др . Стратиева и почна тя да ме гледа , тя беше по- бърза и по опитна , веднага каза че сърчицето е добре , всичко е супер и да се видим в 22 седмица , тъй като аз имам две матки каза да следим за преждевременно раждане , казах че се следя при дрВелева в Токуда , каза че е добра и тя ще следи нещата . Обясняваше ми това , което питах . И ме успокой, определено ❤

# 275
Все така добри новини да има в групата! Много се радвам за всички ви Heart

krystall всички кръвни проби за БХС се обработват в Майчин дом, там е единствената генетична лаборатория и както бях писала по-рано в момента имат кампания за безплатно изследване за бхс, та затова са те таксували само за транспорт.

# 276
Дада пуснаха го таткото , той тихо треперела на стола . Първо, когато влезнах почна прегледа с др Йорданова , тя ме гледа сигурно 10/15 Мин , дойде др . Стратиева и почна тя да ме гледа , тя беше по- бърза и по опитна , веднага каза че сърчицето е добре , всичко е супер и да се видим в 22 седмица , тъй като аз имам две матки каза да следим за преждевременно раждане , казах че се следя при дрВелева в Токуда , каза че е добра и тя ще следи нещата . Обясняваше ми това , което питах . И ме успокой, определено ❤

Много се радвам! И мен ме успокои като казах за моя АГ. Вика ми добре ще си те гледа. 😁😁😁

# 277
Много.се радвам за всички, които минаха на преглед, че всичко е наред....😊 с нетърпение чакам и моя, като ви чета вас...хаха
Честно казано се вълнувам и дали ще усепеят да видят пола...😁

# 278
Моето бебче се беше завъртяло с гръб и младата лекарка каза, че не дава хубаво да го видим ❤ох много е вълнуващо

# 279
Момичетата с повечето опита ако може да отговорят Grinning на прегледа на 20 юни (т0гава бях в 12 седмица) моята докторка каза че си отговаря точно на 12 седмица но когато излезнаха резултатите от БХС пишеше че по CRL съм била в 12 седмица и два дни и се промени и датата на термина... Въпроса ми е на коя от датите може да вярвам повече...съжалявам за глупавия въпрос Grinning

# 280
Лоло, не знаех, че само на едно място се изследват пробите.
Имам спомен, че някой беше писал за такса за скрининг около 150лв, че и повече, за това писах. Може и да е било за друго.

# 281
В МД отдавна я има тази кампания за БХС . Но си има платено и на други места. Аз съм правила в Щерев , защото там е в комбинация и с кръвен тест за риск от прееклампсия, което е много добре, а не се гледа само според ехографа... Тоест по - точно е, и не е субективно според мнението на АГ

# 282
Според мен на лекаря може да се вярва повече, той измерва с апаратурата и според това казва на колко отговаря бебчето.

А тези 150лв по-скоро са такса за феталната морфология. Аз платих 160лв

# 283
Мамчета, здравейте! Мина и моята фетална. Добре огледаха бебчето, всичко изглежда наред. Беше се завъртяло с гръб, АГ почукваше по корема ми, после обърна образа, за да го види и после пък взе че се завъртя както трябва вече и му измери каквото трябва. На програмата излязоха рисковете за синдромите и всички са ниски, сега ще чакаме и кръвните изследвания.
Иииии.....ще си имаме още едно момченце💙
Синът ни влезе с нас в кабинета, а в колата докато чакахме научи за хубавата новина.
На секундата стана адски грижовен, миличък, само говори за брат ми това, брат ми онова, целува ме и ме гали по корема. Мечтаел си за брат. Вика " как съм живял до сега, живота ми се промени, много ми е странно и променено всичко ". Много ми е миличък, много е интересен и страшно въодушевен.
Честито на всички мами с прекрасните новини от днес! Все така да е до края!

# 284
  • София
Здравейте,  браво на всички за чудесните новини. Днес и аз бях на преглед и съм малко притеснена. Видя се леко кафеникаво зацапване и леко отлепване.  Изписа ми дуфастон 3 дни ×1, после 2 ×1. Иначе бебчето е пораснало , даже е няколко дни напред . Гледам да се успокоявям,  че всичко е наред.  Насочи ме към пренатален в Геника. Сега със свито сърце ще чакам живи и здрави ФМ на 18.7. На всичкото отгоре ми премери кръвното,  което по принцип е ниско и беше 130 на 80, иначе ми 60/90 или 100/70. Надявам се да е от притеснението за момента,  но ще следя.

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 18:55 от виви25

Общи условия

Активация на акаунт