Януарче в коремчето расте - мама все се тревожи дали е добре (Тема 2/ 2024г.)

• 41 352
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета.
Напускам групата, моето януарче е спряло да расте Sad

Желая на всички ви безпроблемна бременност до края ❤

Здравейте и от мен момичета!
За жалост и аз напускам групата - спря развитие бебчето 😞 
Успех от мен и до финал! ❤🫶🏻

Ваня, ужасно съжалявам! Прегръщам те силно и теб и ако имаш нужда да поговориш, насреща съм. Знам, че в момента няма думи, които да ви успокоят, но трябва да знаете, че не сте сами, ще мине и това и вашите мъници ще дойдат здрави и силни следващия път.

# 211
Много е тежко момичета , била съм в ситуацията два пъти , кураж и вяра , всичко ще си дойде на мястото ❤когато трябва , прегръдки , ако искате да поговорите аз също съм насреща с тоя гаден опит .

# 212
Много съжалявам, момичета! Бъдете много силни и вярвайте, че скоро отново ще ви се усмихне щастието! Прегръщам ви и ви пожелавам съвсем скоро да се запишете пак в някоя от тези темички! ❤️

# 213
Здравейте момичета Simple Smile За първи път се включвам в тема и съм много щастлива, че е точно тази! След 2 спонтанни аборта, последния от които беше на 01.01.23г., сега отново сме в началото на това приключение. Преди 2 дни ходих на втория си преглед и с бебчо вече сме в 12 г. с. и термин 15 януари 2024г. Simple Smile Предстои ми избор за пренатален тест на наше успокоение. Ще следя темата с интерес! Успех на всички бъдещи мамчета с пожелание за лека и безпроблемна бременност до самия финал! ❤

# 214
Sani , добре дошла и до финала да сме всички тук . Успех ❤

# 215
Здравейте момичета Simple Smile За първи път се включвам в тема и съм много щастлива, че е точно тази! След 2 спонтанни аборта, последния от които беше на 01.01.23г., сега отново сме в началото на това приключение. Преди 2 дни ходих на втория си преглед и с бебчо вече сме в 12 г. с. и термин 15 януари 2024г. Simple Smile Предстои ми избор за пренатален тест на наше успокоение. Ще следя темата с интерес! Успех на всички бъдещи мамчета с пожелание за лека и безпроблемна бременност до самия финал! ❤

Добре дошла при нас! Към кой тест се ориентираш? Аз правих Вижън и го чакам с нетърпение и доза страх, че и аз имам аборт, но по медицински причини и се моля всичко да е наред сега.

Аз да ви се оплача малко - цял ден ме стяга корем. Пих и но шпа, но не можех да легна, че малкият си иска неговото (на дете на 1г.8м трудно може да обясниш, че мама трябва да легне). Сега мъжът ми изведе детето да поиграят и аз се хоризонтирам веднага, дано отпусне най-сетне.

# 216
Мили момичета, приемете и моето съчувствие! Дори не бях чувала за това, че понякога спират да се развиват. Аз нямам представа какво се случва с моето, тъй като  ще съм на лекар чак след десетина дни.

# 217
Съжалвам за случилото се момичета! Frowning1 Всеки един аборт е тежък! Има друга тема за подкрепа може да пишете там. Мен лично много ми помогна споделянето и намирането на подкрепа в други майки преминали през тези преживявания.

# 218
Знам, че промяната в настроенията е нормална по време на бременност, но било ли ви е някак празно смисъл нищо не ми се прави, с никого не ми се говори, не искам да ме занимава никой и въпреки това ми е самотно?

# 219
Знам, че промяната в настроенията е нормална по време на бременност, но било ли ви е някак празно смисъл нищо не ми се прави, с никого не ми се говори, не искам да ме занимава никой и въпреки това ми е самотно?
Не се коси мила, аз крещя на ММ да се махне от мен и след малко време отивам да плача, че не ми обръща внимание, а гледам да не се лигавя и уж да контролирам емоциите, но е трудно.

# 220
Аз пък изпадам често пъти в нещо като апатия....буквално нищо не ми се прави, някакво никакво ми е и настроението ...много тъпо, се едно съм в дупка...

# 221
На мен пък днес ми се появиха едни червени петна по гърдите и вените ми си личаха доста изразено, бяха и доста напрегнати. Сега червенините изчезнаха.

# 222
Ох, аз затова много харесвам този тип групи. По термин на раждане
Някакси имам усещане, че само жени на същия хал ще ме разберат. Дори имам бременна приятелка, но тя е много напред, съвсеем други неща вече я вълнуват.

Мен тази вечер много ме заболя корема ниско долу, като менструални болки.  
Но се уморих доста днес.

Много се притеснявам постоянно, не знам вие как сте. Не мога и не мога да се отпусна.
Сега като писаха и момичетата, съвсем ми се сви всичко.
От сърце им желая да в следващата си група до успешно раждане и всички да имаме здрави дечица!

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 20:54 от tiny_lili

# 223
Аз пък изпадам често пъти в нещо като апатия....буквално нищо не ми се прави, някакво никакво ми е и настроението ...много тъпо, се едно съм в дупка...
Именно, не всеки ден е така даже бих казала, че сравнително не ми влияеше досега на настроението, но днес от нищото се чувствам точно както го описа като в дупка..

# 224
  • София
Към момичетата в настъпилата неприятна ситуация- и аз съм минала през това, много е неприятно и не се забравя. Горе главата, и това ще мине,  искрени пожелания скоро пак да видите двете чертички и до финал.
Относно апатията- и аз съм така и то през доста от времето, просто съм в едва безтегловност,  утре живи и здрави съм на работа след 1 месец отпуск и изобщо не ми се ходи Simple Smile Във вторник следобед съм на преглед и нямам търпение, притеснено ми е дали всичко е наред

Общи условия

Активация на акаунт