Януарче в коремчето расте - мама все се тревожи дали е добре (Тема 2/ 2024г.)

• 41 365
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
Момичета нещо взех да се шашкам...след като ме изписаха на 8.06 заради кървене и хематом, лекарката каза, че не знае колко време ще отнеме, за да спре. С прегледите всичко е наред до сега, но в последната седмица много странно се получава...имам чисти дни, после пак кафеникаво зацапване една идея повече, после по-слабо и бледо кафяво някакъв странен цвят ии понеже съм в 11+4 седмица и ми е притеснено въобще дали всичко е наред. На 06ти ми е първата фетална и ще види, но нещо се притеснявам, че седмиците напредват,а това нещо не спира изцяло /доста е намаляло, но го има/. Още съм си на терапията дуфастон 3х2, циклогест 2х1, акард 150 х1 през ден и фолиева....какво мислите вие 😕

# 196
Лято2021, и аз съм там на 4ти, на преглед при аг Simple Smile На 19ти ще съм на бхс и фм при Янкова обаче. Дано не се чака много, за Стратиева съм чувала, че часове седят..

.Grin

Надявам се да не чакам много , че аз съм си взела половин ден отпуск и дано от 11:40 до 2 да сме свършили Simple Smile ако ли не трябва да измисля нещо ….. дано като ми е в по раното да няма толкова забавяне , иначе нямам търпение да дойде вторник .

А с теб може да се засечем там , щом и ти ще бъдеш , аз съм с тъмна къдрава коса , ако ме познаеш намигни 😜😉

За ходене на прегледи за проследяване на бременност работодателят е длъжен да освобождава от работа за необходимото време бъдещите мами, разписано е в закона. Предполагам просто трябва да предупредиш ЧР или прекия ти ръководител и не би трябвало да ти откажат.

Аз работя от вкъщи и наскоро почнах , още не знаят моите ръководители , ще им кажа по натам 😬за сега си е тайна ❤

Мъфинче аз нямам кафяво течение , но се чувствам притеснена като теб ( мисля че много жени имат такова зацапване , поне сестра ми с втората бременност имаше доста дълго време)  , но най- сигурния начин да се успокоиш е като идеш на лекар ❤ а ти си скоро на 6 , ако не издържиш до тогава отиди някъде по спешност .

# 197
  • Пловдив
До колкото съм запозната, когато е кафеникаво зацапването, значи кръвта е стара и организмът се изчиства от нея. Вече когато кръвта е прясна, тогава е за притеснение.

Момичета нещо взех да се шашкам...след като ме изписаха на 8.06 заради кървене и хематом, лекарката каза, че не знае колко време ще отнеме, за да спре. С прегледите всичко е наред до сега, но в последната седмица много странно се получава...имам чисти дни, после пак кафеникаво зацапване една идея повече, после по-слабо и бледо кафяво някакъв странен цвят ии понеже съм в 11+4 седмица и ми е притеснено въобще дали всичко е наред. На 06ти ми е първата фетална и ще види, но нещо се притеснявам, че седмиците напредват,а това нещо не спира изцяло /доста е намаляло, но го има/. Още съм си на терапията дуфастон 3х2, циклогест 2х1, акард 150 х1 през ден и фолиева....какво мислите вие 😕

# 198
То ме притеснява само защото е много дълго време вече или поне за мен е такова....а и са ми казали, че след случая е уж нормално...ама нали знаете как приемаме тези неща за "нормални"...отделно, прегледа е близо ама едвам ми се влачи времето.....

# 199
  • София
Здравейте, момичета.
Напускам групата, моето януарче е спряло да расте Sad
Желая на всички ви безпроблемна бременност до края ❤

# 200
Ох, много съжалявам Sad има група за аборт и забременяване след това,ако ти се говори може да се включиш

# 201
Здравейте, момичета.

Ох,миличка, много съжалявам! Тук доста от нас са го преживели, ако искаш ела в темите, които Yan спомена, не си сама! Пращам ти прегръдки и сила да минеш през изпитанието!

# 202
Kukumiavka, много съжалявам Sad прегръдки и кураж Heart

# 203
Здравейте, момичета.

Съжалявам много.. Cry Пожелавам ти всичко да е наред и съм сигурна, че ще е! Heart

# 204
И от мен силно гуш, дай си почивка и вярвам, че скоро пак чудото ще се случи🤗
Здравейте, момичета.

# 205
  • Пловдив
Съжалявам, много сили и позитивна енергия ти изпращам. Ще дойде и твоето бебече 🤍
Здравейте, момичета.

# 206
Здравейте, момичета.
Много съжалявам....всичко ще се нареди, само не се отчайвай! Много скоро ще дойде твоето бебче🤗

# 207
  • София
Здравейте, момичета.
Съжалявам много Cry

# 208
Здравейте, момичета.

Много съжалявам! Пожелавам ти да си силна и да вярваш, че всичко се случва по най-добрия начин за теб Heart

# 209
Здравейте, момичета.

Здравейте и от мен момичета!
За жалост и аз напускам групата - спря развитие бебчето 😞 
Успех от мен и до финал! ❤🫶🏻

Общи условия

Активация на акаунт