Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми)

• 47 432
  • 752
  •   2
Отговори
# 135
Здравейте! Имам проблем с телефон Samsung Galaxy A33 5G. Не зная дали при всички телефони Самсунг заснемането на екрана става с движение на перпендикулярно обърната длан от ляво на дясно и всъщност се интересувам дали има и друг начин за скрийншот. Този ми е ужасно неудобен. При движението се случва да ми се измести или преоразмери екрана. Днес бях включила въртене на екрана, за да снимам в по-едър план един текст - абсолютно невъзможно. Скролва текста или ми смъква към настройките...На старата ми Нокия екранна снимка правех просто с дълго натискане на десен бутон и всичко беше точно.
Силно се надявам да има и друг вариант за скрийншот.
Натиска се копчето за заключване/отключване едновременно със копче за намаляване на силата на звук.

# 136
Другия начин е с едновременно натискане на бутона за намаляване на звука и бутона за заключване на екрана.

# 137
Стана! С бързо/кратко натискане!
Хиляди благодарности!

# 138
Къде се влиза за да се изтрият файловете от Гугъл профила?
И как да изтрия файлове без възможност за възстановяване чрез приложения за това?

# 139
Здравейте, студентката вкъщи иска този лаптоп-таблет, може ли мнения дали е добра опция?
Доколкото ми обясни младото поколение много ги ползвали и тя иска.....
Съвет? Да се купува ли или има и други добри алтернативи? https://www.technopolis.bg/bg/Laptopi/Laptop-2-v-1-MICROSOFT-SUR … V6-00007/p/500070

По принцип си има лаптоп, но искала преносим с нея да си носи.

Извинявам се, ако това не е правилната тема!

# 140
Здравейте, студентката вкъщи иска този лаптоп-таблет, може ли мнения дали е добра опция?
Съвет? Да се купува ли или има и други добри алтернативи? https://www.technopolis.bg/bg/Laptopi/Laptop-2-v-1-MICROSOFT-SUR … V6-00007/p/500070
Хубаво е да се уточни какво точно иска и защо, дали е лаптоп-таблет или само таблет или точно "майкрософт сърфис" и какъв ти е бюджета. Този от линка е много слаба работа, става колкото да си видиш мейла и фейса, слабичък е за по-интересни неща и много бързо ще й омръзне и ще ти иска нов. Ако тя си е поискала точно този купувай и толкоз, детето си знае.

# 141
Телефонът ми е с повече RAM памет, отколкото това чудо, показано в линка. Зависи за какво ще го ползва.

# 142

По принцип си има лаптоп, но искала преносим с нея да си носи.

Извинявам се, ако това не е правилната тема!
Както са писали, ако ще го ползва за ежедневни работи като социални мрежи и т.н. ще и върши работа, но с тази оперативна памет при нещо по-натоварващо (една програма или едновременно ползване на няколко програми) ще има да бъгва и да се ядосва 🙃 А и е win 11, което по мнения на ползващи не е много харесвано.

# 143
Мнооогоо благодаря, коментарите са предадени и решението претърпя промяна.

Доколкото разбирам, иска да има в себе си устройство, което Да носи на лекции, на работа, в чантата.
Иначе си има лаптоп, но искала преносим, а нейния е е големичък и не е удобен за носене.

Ще попитам за какво иска да го използва и ще пиша пак с молба за насоки към кои модели да се обърнем

# 144
Вземете ѝ по-голяма раница тогава Sunglasses
Ако просто иска таблет няма смисъл да е Surface, излишно скъпи са. От тях има смисъл единствено ако задължително ти трябва Windows. Само за интернет по-добре някой андроид.

И това не е "лаптоп-таблет", това си е таблет в комплект с клавиатура, каквато може да се закачи към всеки нов таблет, дори супер евтините. "Лаптоп-таблет" може да се наречат на Леново Йога серията или някои от хромбуците, на които екрана се обраща на 360°. Но при наличие на нормален лаптоп се обезсмислят, защото са просто малко по-леки лаптопи.

# 145
Здравейте! Как мога но ползвам whatsapp едновременно на два телефонни апарата?

# 146
Имам го инсталиран на таблет и компютър, освен на телефона. Не мисля обаче, че ако във втория телефон има сим карта ще успееш да се логнеш в същия акаунт.

# 147
Имам го инсталиран на таблет и компютър, освен на телефона. Не мисля обаче, че ако във втория телефон има сим карта ще успееш да се логнеш в същия акаунт.
Логвам се, но ме изхвърля от първия. Инсталирах duoforwhatsapp. Там проблемът е, че ако първият не е включен или няма нет, съобщенията не стигат до втория с дуо-то.

# 148
Според тази статия ти е необходимо приложението WhatScan App Messenger

Прочети повече тук.

# 149
Според тази статия ти е необходимо приложението WhatScan App Messenger

Прочети повече тук.
Пак същото - изхвърля ме от първия телефон.

Общи условия

Активация на акаунт