Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми)

• 47 464
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Не мога да помогна повече. На таблет без сим карта и на РС няма проблем.

# 151
Здравейте.Как може да сменим рождената дата на акаунт  в Майкрософт?

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 19:36 от Памуче

# 152
Следвай стъпките:
https://support.microsoft.com/bg-bg/home/contact?linkquery=How%2 … crosoft%20account

# 153
Пробвах няколко пъти ,не става ...

# 154
Пробвах няколко пъти ,не става ...
Какво се случва след променя или не ти позволява въобще да пипаш по датата?  И коя година на раждане е избрана?

# 155
Изобщо не ми  позволява да пипам по датата.Мъжа ми си е правил профил за някаква игра на детето ,обаче явно са бързали без много да четат  и годината на раждане е 2020.,а може и да е било някакъв бъг.Детето не може да играе сега на играта,която са купили-Майнкраф multiplayer, а само като сингъл,защото според Майкрософт е на 3 години и е голяма драма..Нещо такова се случва,но мъжа ми излезна и  не ми обясни ,само това чух Scream

# 156
Пиши имейл на съпорта и обясни как сте пробвали и не става.

# 157
Здравейте, искам да си разбера паролата от един сайт в който влизах автоматично логнат, а сега ми иска да попълня потребителско име+ парола която не я знам.
Ако задам смяна на парола ме кара да въведа старата парола, а аз не я знам.
От телефона все още успявам да влизам логнат, но пък не мога да разбера как да я видя самата парола за да може и от компютъра да влизам.
В настройките на браузъра(моцила) където са паролите изобщо не ми излиза този сайт за да му видя паролата.
Благодаря предварително за помощта.

# 158
Ако задам смяна на парола ме кара да въведа старата парола, а аз не я знам.
Не смяна, трябва да цъкнеш забравена парола и ще ти прати линк на имейла без да ти трябва старата. Ако е чужд телефона вече е по-сложно.

# 159
Няма такава опция!

# 160
Кой е сайта? Няма как да няма.

# 161
Продавай от компютъра, защото на телефона очевидно си логнат.

# 162
Приложение, с което да следя последователи и отследвали в Инстаграм?

# 163
Проблемът е, че явно съм дръпнала по-силно кабела, който свързва компютъра с проектора и кабелът се разпадна. Металната част се отдели и има жички, които не мога да събера. Някаква специална ножица ли да търся? Проекторът е монтиран на тавана и кабелът съответно е доста дълъг, минава през някакви улеи и т.н.

# 164
Купи нов кабел, със съответните накрайници и го подмени. Дано да е само това и буксите също да не са заминали или да са се разкачили.

Общи условия

Активация на акаунт