Клиники в Истанбул - тема 17

• 58 539
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета. Някой има ли инфо за Cevre hospital Istanbul и в частност за Д-р Фатих Огюч?
Здрасти, нямам инфо за тази болница, даже за първи път я чувам. Но ми е любопитно ти как стигна до нея? И била ли си в най-посещаваните (Мемориал и Бахчеджи) или просто не искаш там? Просто ми е интересно какво те е довело до нея 🌸
Привет Вени. Не мисля да ходя там. Този лекар имаше безплатни консултации и аз отидох от любопитство да видя какво ще ми каже. Интересно ми е някой друг дали е попадал на тази клиника и този лекар. Д-р Фатих Огюч ми даде доста надежда,но определено ще отида в Мемориал. И то по твоя препоръка Heart Blush Благодаря ти за подробната информация,която ми даде преди няколко седмици за Мемориал,за Турмед и всичко,което си преживяла.

# 511
Това е лекаря, който на 26ти имаше безплатни консултации в София ли? Как ви се видя?
Здравейте момичета. Някой има ли инфо за Cevre hospital Istanbul и в частност за Д-р Фатих Огюч?

# 512
Здрасти, нямам инфо за тази болница, даже за първи път я чувам. Но ми е любопитно ти как стигна до нея? И била ли си в най-посещаваните (Мемориал и Бахчеджи) или просто не искаш там? Просто ми е интересно какво те е довело до нея 🌸
Привет Вени. Не мисля да ходя там. Този лекар имаше безплатни консултации и аз отидох от любопитство да видя какво ще ми каже. Интересно ми е някой друг дали е попадал на тази клиника и този лекар. Д-р Фатих Огюч ми даде доста надежда,но определено ще отида в Мемориал. И то по твоя препоръка Heart Blush Благодаря ти за подробната информация,която ми даде преди няколко седмици за Мемориал,за Турмед и всичко,което си преживяла.

Извинявай🫣 Много ми е трудно да запомням никнеймовете на потребителите 🫣
Но сега, като каза…  бързо стоплих 😊🥰

# 513
До момичетата в Мемориал
Лекарствата за стимулацията от къде ги купувате и каква терапия са Ви изписва ли след трансфер?

# 514
До момичетата в Мемориал
Лекарствата за стимулацията от къде ги купувате и каква терапия са Ви изписва ли след трансфер?
Поръчвали сме през координаторките, от аптеката идват на място в болницата и ги носят. Също сме купували от аптеката срещу Мемориал в Перпа магазина. Вземали сме и от една по-далечна аптека - Дениз. Не съм забелязала разлика в цените. Това е информация от февруари тази година.

# 515
Това е лекаря, който на 26ти имаше безплатни консултации в София ли? Как ви се видя?
Аз бях на преглед на 17.12.2023 г. Доктор Огюч прегледа доста внимателно документите, задава въпроси и беше доста внимателен при прегледа с ехографа. Усмихнат,любезен,спокоен. Даже успокояваше и нас защото бяхме доста притеснени от това,което ще ни каже. Имаше преводачи, но доктора говори и английски език. Каза ми,че съм най-здравата пациентка,която преглежда. Беше категоричен,че нямам нужда от донорски яйцеклетки. А лекарите тук твърдят точно обратното. Не мога да кажа нищо лошо, но информацията в нета за него и болницата е доста оскъдна.

Veni_ina...всичко е наред.И аз не бих запомнила Kissing Heart

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 23:24 от Seadrop

# 516
До момичетата в Мемориал
Както и Пингвинче е написала, преди стимулацията координаторките ще ви поръчат всичко, което ще ви трябва. Ако има липса на лекарство в Турция ще бъдете предупредени да носите от БГ. При нас получихме точни инструкции по време на първия преглед, бяхме си купили Цетротид тук и си занесохме. Останалото те го поръчаха.
Сега след трансфера съм само на Прогестан 200, който с ММ купихме от там от различни аптеки, но ние след трансфера останахме 3 дни в района на Галата и ни беше лесно, защото там има много аптеки. Ако ще бързате да пътувате ви препоръчвам да поръчате от координаторките. Няма разлика в цената.
Ще получите и точни инструкции за колко време да се подсигурите с лекарства.
Моят съвет е да не купуваш нищо на своя глава, защото всеки случай е различен и не е сигурно, че твоята терапия ще се повтори с моята.
Успех!❤

# 517
При установени напълно запушени тръби от лапароскопия, необходима ли е цветна снимка?

# 518
Здравейте, знаете ли за български преводач в Истанбул? Търся за преглед в частен кабинет, свързах се с една жена- Мирела, но вече е заета за тази дата. Ако имате информация за друг такъв, ще съм благодарна.

# 519
Не знам дали тук е темата за моят въпрос, но моля ако някой е бил в подобна ситуация да ми пише маже и на лично.
От Мемориал изразиха голямо съжаление, и ангажираност към
Моята загуба след успешен трансфер и имплантация, тъй като е било ембрионче с високо качество.казаха, че това не бива да се допуска повече и трябва задължително да си проследявам бременността при тях. То хубаво ама как се случва това на практика. Нали трябва на три месеца да се връщам в бг. Ако някоя дама е минала през нещо подобно моля да ми пише.

# 520
Не знам дали тук е темата за моят въпрос, но моля ако някой е бил в подобна ситуация да ми пише маже и на лично.
От Мемориал изразиха голямо съжаление, и ангажираност към
Моята загуба след успешен трансфер и имплантация, тъй като е било ембрионче с високо качество.казаха, че това не бива да се допуска повече и трябва задължително да си проследявам бременността при тях. То хубаво ама как се случва това на практика. Нали трябва на три месеца да се връщам в бг. Ако някоя дама е минала през нещо подобно моля да ми пише.

Здравейте, съжалявам за това което се е случило. Искам да кажа че ПИД не дава  100% сигурност за съжаление. Наслушали сме се на случаи след ПИД и хубаво качество, а в крайна сметка нещата не свършват добре.Има толкова статии научни и публикации за опит на жени със ембриони с добро качество и такива на които са сложени лоши ембриони. Резултата е неочакван.

# 521
Че нещата са като руска рулетка ясно. Въпросът ми беше по-скоро ако трябва бременност да се следи поне до трети месец там как се случват нещата. Трябва ли да се прибирам в БГ, ако е рискова бременност мога ли да пътувам. Има ли някой който е продължил прегледите там след края на ин Витрото?

# 522
Че нещата са като руска рулетка ясно. Въпросът ми беше по-скоро ако трябва бременност да се следи поне до трети месец там как се случват нещата. Трябва ли да се прибирам в БГ, ако е рискова бременност мога ли да пътувам. Има ли някой който е продължил прегледите там след края на ин Витрото?
Empathy, можеш да поискаш да се чуеш с някоя от координаторките и да поговорите как на практика се случва това. Защото и аз знам, че дълги пътувания не са препоръчителни.
Много съжалявам за загубата ти ❤❤❤ Но съм сигурна, че ще стане ❤

# 523
Момичета, колко дни продължава една стимулация? На кой ден от цикъла е пункцията? За Мемориал всеки ден ли ви викаха за прегледи?

# 524
  • София
Първата пункция ми беше на 12ти ден, викаха ме на 2, 6, 8, 9, 10, 11 ден. Втората пункция беше на 13ти ден, викаха ме на 2, 6, 7,8,9,10,11,12 ден.
Момичета, колко дни продължава една стимулация? На кой ден от цикъла е пункцията? За Мемориал всеки ден ли ви викаха за прегледи?

Общи условия

Активация на акаунт