Клиники в Истанбул - тема 17

• 58 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, ще помоля ако има някой в Истанбул да провери цената на инжекция Lucrin depot 3.75 и да ми пише .

# 586
Момичета, ще помоля ако има някой в Истанбул да провери цената на инжекция Lucrin depot 3.75 и да ми пише .

Съвет от личен болезнен опит. Вземи си инжекцията от Турция на всяка цена. Миналата година слагах 2 - първата от Турция, втората от България. Еквивалентът на Lucrin Depot в България е коремен имплантат. Нещо, което разбрах, чак като отидох да ми я слагат в поликлиниката и отворихме кутииката. Имплантът е колкото оризово зърно и се поставя през метална игла, като пълнител от химикал. Горчиво съжалих. Турската Лукрин инжекция е стандартна малка игличка с течност - направо песен.

# 587
Има някакъв сайт, където се качват цените на лекарствата в Турция, но не мога да дам линк, не помня къде беше.

# 588
Има някакъв сайт, където се качват цените на лекарствата в Турция, но не мога да дам линк, не помня къде беше.

Това е https://ilacabak.com/

# 589

Това е https://ilacabak.com/

Не се появява лукрина.Пак ще помоля ако някой е там и има възможност да я закупи..Нека ми пише на съобщение.

# 590
На мен ми излезе, 3190 лири пише

# 591
  • София
Има 2 разновидности. Ето линк за едната. Цената е 3190 лири, както е писала MargoC.
https://ilacabak.com/lucrin-depot-1-ay-im-sc-3-75-mg-kullanima-h … eli-enjektor-7530

# 592
На мен ми излезе, 3190 лири пише

Здрвейте, ако сте в Турция мога ли да помоля да я купите.

# 593
Не, не съм, чукнах в сайта и го намерих.

# 594
"Иначе Аджибадем за съжаление много започнаха на конвейер. Добри са им ембриолозите и техниката но отношението падна както и печалбата явно вече е на първо място. Да не забравяме че тези експерименти с жени им трябват за писане на научни статии. Но то без прилагане на много опитни зайчета няма как да се разбере дали са обещаващи.
И все пак да качеството пада но не всички яйцеклетки са некачествени. Има и качествени. Една но я има. И количеството пада но не е съвсем изчерпан има си поне 1000 ориентировъчно доказано е.
[/quote]"
Абсолютно съм съгласна за спада на качеството.
След поредния неуспешен опит съм, като след пункция на един фоликул ми се каза, че яйцеклетката не била зряла и не могли изобщо да пристъпят към оплождане.А когато поисках данни и някакъв доклад по повод на пункцията или от ембриолозите - пак няма!?!
И как така не е била зряла - това не го разбирам.Това не се ли случва само ако фоликула е прекалено малък за пункция?А това може да се прецени и да се изчака с пункцията например...
Вече съвсем се отчаях, толкова много разчитах на АБМ, като едни от уж най-напредничавите, а само разочарования и даже няма кой да ти обясни подробно нещата!

# 595
DejaE, съжалявам да го чуя. И от други жени чувам, че са много на конвейр нещата в тази клиника.
Стискам ти палци да имаш късмет следващия път 🍀

# 596
Здравейте, в Мемориал, за колко време горе долу ви вливат интралипида. ( работя дистанционно и някак си трябва предварително да си напасна графика, а днес коридинаторката не можа да ми даде точен отговор).

# 597
Zaples, по бегъл спомен бях хоспитализирана поне за 3 часа в Мемориал. Преди интралипида вливат някакъв разтвор, от който лично аз не се чувствах много добре - доспа ми се, зави ми се леко свят... Не съм сигурна дали не трябва кратка почивка на легло, преди да си тръгнеш след вливката.

Здравейте, в Мемориал, за колко време горе долу ви вливат интралипида. ( работя дистанционно и някак си трябва предварително да си напасна графика, а днес коридинаторката не можа да ми даде точен отговор).

# 598
На мен ми вливаха 300 мл интралипид, а преди това някъде около 100 мл друг разтвор. Някъде за около 3 часа е всичко, но ако ви пуснат на ръчен апарат може и повече време да отиде.

# 599
То ако е интервенозно не зависи ли капката как е настроена?

Общи условия

Активация на акаунт