Клиники в Истанбул - тема 17

• 58 484
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
То ако е интервенозно не зависи ли капката как е настроена?
Настройват интралипида на бавна капка, но си има някакви норми 100 мл/час. Мисля, че и на самата опакова така пише.

# 601
Мерси. И на мен ми предстои така че информацията ми е много полезна.

# 602
Благодаря, момичета. Тези дни ще я направя и ще споделя прясно инфо  Simple Smile

# 603
Здравейте момичета, някой запознат ли е дали има инвитро болница,която предлага и следене на бременността?

# 604
Jovani и аз се интересувам. Ако намериш инфо сподели.

# 605
Не мога да разбера какъв точно ви е въпроса? Каква инвитро болница? Тук коментираните болници не са само инвитро болници, в тях има всякакви отделения. Има и АГ отделение,  в което инвитро лекарите могат да ви прехвърлят след определена седмица и дори може да родите там ако искате. Всяка болница има персонал, който се занимава с чуждестранни пациенти, не са само координаторките на репродуктивните лекари. И те могат да ви отговорят на всички въпроси, включително за продължителния престои и за документите по гражданството на бебето, ако ще раждате там. Аз лично преди три години се интересувах и ми обясниха всичко подробно.

# 606
Здравейте момичета, някой запознат ли е дали има инвитро болница,която предлага и следене на бременността?
Знам, че в мемориал има такова отделение, където проследяват бременност. Можете да видите телефон на някоя от координаторките и да се свържете с нея.

# 607
Инфо от днес относно интралипида. Както каза Желибонче - първо вливат някакъв разтвор ( от него ми стана леко лошо, но след като включиха интралипида се оправих). Малко над 2 часа изтече всичко, махнаха абоката и ме пуснаха. С висенето да чакам кординаторка и да дойдат да ми включат системата си бяха 4 часа, ама бяха ме забравили в отделението, че съм за система 😅  вече 7 часа след вливката се чувствам добре, само ми е много топло.  Всичко струва 170 евро.
На мен вливката ми я праввт 5 дни преди ЗЕТ (програмиран цикъл, но се наложи и Овитрел) , следващата ще е веднага след трансфера, а по натам ще се доверя на доктора ми тук и ще видим.
В България съм вливала интралипид и привиджен и това тук си беше екстра сравнение с тях.
Благодаря ви, момичета, за инфото, което ми дадохте. Помогна ми много 🙃

# 608
Здравейте. Нахлувам в темата с ред резерви и известна доза неудобство, но реших да пиша. Имам едно успешно инвитро преди 15 години в България и близнаци. Сега..сега съм на 46. От доста години имам нов партньор и... Късно ли е за Турция? Давам си сметка колко странен ще е въпроса ми за жени на 20 или 30, но искаме дете и мисля, че закъсняхме прекалено. Ще изчета всеки отговор. Благодаря

# 609
Здравейте. Нахлувам в темата с ред резерви и известна доза неудобство, но реших да пиша. Имам едно успешно инвитро преди 15 години в България и близнаци. Сега..сега съм на 46. От доста години имам нов партньор и... Късно ли е за Турция? Давам си сметка колко странен ще е въпроса ми за жени на 20 или 30, но искаме дете и мисля, че закъсняхме прекалено. Ще изчета всеки отговор. Благодаря
Елиза, ние също започнахме на 46 (за мен, партньорът ми е по-млад). И също имам дете, но при мен от спонтанна бременност и от друг партньор. Грешка беше, че започнах в Бг и в малка клиника. Предлагат донорски яйцеклетки или въобще отказват да работят с такива пациенти. По-лошото е, че в първата клиника откровено симулираха дейност, но реално взимаха пари. Горчиво съжалявам за загубеното време, защото на нашата възраст е ключово. Разбира се всичко зависи от изходното състояние на двама ви. Моята битка продължава, не се отказвам. Сега сме в Турция, вървим към трансфер. Имаме ембриони само за един опит.
Направете консултация, за да видите какви шансове ще ви дадат в турските болници. Те поне работят само със собствен генетичен материал. Надявам се да успеете!

# 610
Момичета, ще помоля ако има някой в Истанбул да провери цената на инжекция Lucrin depot 3.75 и да ми пише .
Под друго наименование го купувах скоро от онлайн аптеката в Промахон. Трябва да погледна бележката, но по спомен беше около 100 евро.

# 611
Здравейте, момичета!
Какво мислите за Prp за стимулиране на яйчниците и за терапията със стволови клетки?

# 612
Точно една страница назад е коментирано

# 613

Здравейте Елиза! Подкрепям това което Alis-11 каза, т.е. всичко зависи от състоянието на вас и партньора ви. Аз ще съм на 44 след няколко седмици а мъжът ми е още по-възрастен и хич не ни е неудобно да си говорим за бебета пред хора които вече гледат внуци. Съдби разни!
След 1 пропиляна година (и доста пари за симулирана работа както казва Алис) в България, ходихме в Мемориал на преглед и там ни дават доста добри шансове. На ваше място бих отишла на преглед направо там, ще ви назначат нужните изследвания, включително цветна снимка, спермограма (и двете не ги признават обикновено от България) и ще кажат какви са ви шансовете. Освен това прегледа е безплатен и доста обстоятелствен (нашият беше час и половина) до като в България по 5-10 мин ми траеха прегледите със събличането а мъжът ми така и никой не го повика.
Аз лично бих си пуснала пълна кръвна картина и хормони (на 2ри ден от цикъл) преди да отида, за да се обсъди ако има нещо извън норми при вас от основните неща.
Успех ви пожелавам!

# 614
"Иначе Аджибадем за съжаление много започнаха на конвейер. Добри са им ембриолозите и техниката но отношението падна както и печалбата явно вече е на първо място. Да не забравяме че тези експерименти с жени им трябват за писане на научни статии. Но то без прилагане на много опитни зайчета няма как да се разбере дали са обещаващи.
И все пак да качеството пада но не всички яйцеклетки са некачествени. Има и качествени. Една но я има. И количеството пада но не е съвсем изчерпан има си поне 1000 ориентировъчно доказано е.
"
Абсолютно съм съгласна за спада на качеството.
След поредния неуспешен опит съм, като след пункция на един фоликул ми се каза, че яйцеклетката не била зряла и не могли изобщо да пристъпят към оплождане.А когато поисках данни и някакъв доклад по повод на пункцията или от ембриолозите - пак няма!?!
И как така не е била зряла - това не го разбирам.Това не се ли случва само ако фоликула е прекалено малък за пункция?А това може да се прецени и да се изчака с пункцията например...
Вече съвсем се отчаях, толкова много разчитах на АБМ, като едни от уж най-напредничавите, а само разочарования и даже няма кой да ти обясни подробно нещата!

За спада в качеството съм съгласна, че е на конвейр също, но не съм съгласна, че  ползват пациентки за опитни зайци. Все пак, който е съгласен прави процедура която му предлагат. Никой не е насилван. е да има и научни трудове за това дали процедура помага и на колко процента от жените. Все пак има и такива на които помага.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт