Клиники в Истанбул - тема 17

• 58 512
  • 728
  •   1
Отговори
# 525

Може ли мнение за тези изследвания на мъжа ми? С 0 % морфология сме и др Башар искаше да пуснем тези изследвания а прегледа ни е чак след месец

# 526

Може ли мнение за тези изследвания на мъжа ми? С 0 % морфология сме и др Башар искаше да пуснем тези изследвания а прегледа ни е чак след месец
Тези изследвания сами по себе си нищо не значат. Хубаво е да разберете от къде идва проблема на мъжа ви. Може да е хормонален, може да е и физически. С моя мъж няколко години обикаляхме лекарите в България, така и не установиха проблем. Първо казаха, че е свързано с инсулиновата резистентност, после че има варикоцеле. В крайна сметка направихме едно инвитро в Турция, което беше не успешно. На следващото др Башар направи микро тесе на мъжа ми и изкара доста сперматозоди. Доверете му се. Човека знае какво прави. Попитайте ако е необходимо да взима добавки преди процедурата. Мъжа ми също имаше нисък тестостерон, приемаше кломифен, който мисля доста му помогна.

# 527
Здравейте, бяхме на преглед в Мемориал всичко е наред само още няколко изследвания трябва да направя и започваме със стимулацията. Алие ми каза че за стимулацията ще сме 10-12 дни там като прегледите ще са през ден-два а накрая всеки ден, като чета тук са на 2 и 6 ден прегледите. Възможно ли е мен да ме искат през ден на преглед?

# 528
Когато бях там за стимулация през ден ходех на преглед и кръвни изследвания. На база на тях коригират дозата на лекарствата за стимулация.

# 529
White angel точно няколко поста по-нагоре жената написа

Първата пункция ми беше на 12ти ден, викаха ме на 2, 6, 8, 9, 10, 11 ден. Втората пункция беше на 13ти ден, викаха ме на 2, 6, 7,8,9,10,11,12 ден.

Някой да е писал, че е бил само два пъти за цялата стимулация аз не съм прочела, пък отдавна следя темата

# 530
Здравейте, предстои ми ЗЕТ в Мемориал. Ще трябва в София на втори ден от цикъла да отида на преглед за измерване на фоликули, лигавица и хормони. Може ли да кажете къде мога да отида, тъй като цикълът ми е с +/- няколко дни и може да се падне събота или неделя. Ако се обадя един ден преди прегледа къде могат да ме вземат? Благодаря предварително!

# 531
Здравейте, аз лично накрая отидох при лекаря ми в Турция за този преглед преди трансфер за най-сигурно, но имаше шанс да нямаме възможност да пътуваме и бях направила проучване - в Щерев със сигурност ще могат, както и във Вита 2, конкретни лекари не мога да препоръчам, но имат дежурни репродуктивни. За хормони - бързо излизат в лабораториите на Щерев и Токуда

Здравейте, предстои ми ЗЕТ в Мемориал. Ще трябва в София на втори ден от цикъла да отида на преглед за измерване на фоликули, лигавица и хормони. Може ли да кажете къде мога да отида, тъй като цикълът ми е с +/- няколко дни и може да се падне събота или неделя. Ако се обадя един ден преди прегледа къде могат да ме вземат? Благодаря предварително!

# 532
Благодаря!
quote author=Ellymio link=topic=1566805.msg47420649#msg47420649 date=1704209695]
Здравейте, аз лично накрая отидох при лекаря ми в Турция за този преглед преди трансфер за най-сигурно, но имаше шанс да нямаме възможност да пътуваме и бях направила проучване - в Щерев със сигурност ще могат, както и във Вита 2, конкретни лекари не мога да препоръчам, но имат дежурни репродуктивни. За хормони - бързо излизат в лабораториите на Щерев и Токуда

[/quote]

# 533
Щерев , Адела Македонова. И краен случай Вита

# 534
Здравейте, предстои ми ЗЕТ в Мемориал, Истанбул. Бях на консултация при имунолог и имам назначено Зарзио преди трансфера. Може ли да ми помогнете от къде мога да го взема, тъй като в болница Надежда ми отказаха да ми дадат, тъй като не е назначено от лекар от болницата, а в аптеката на Щерев, казаха че не предлагат медикамента?

# 535
Здравейте, предстои ми ЗЕТ в Мемориал, Истанбул. Бях на консултация при имунолог и имам назначено Зарзио преди трансфера. Може ли да ми помогнете от къде мога да го взема, тъй като в болница Надежда ми отказаха да ми дадат, тъй като не е назначено от лекар от болницата, а в аптеката на Щерев, казаха че не предлагат медикамента?
Здрасти, от Мемориал ли ти назначиха Зарзиото или от имунолог в БГ?

# 536
Здравей, имонолог в БГ ми го назначи.
Здрасти, от Мемориал ли ти назначиха Зарзиото или от имунолог в БГ?

# 537
Здравейте,

Как най-изгодно превеждате пари към клиниките, ако се наложи?

Банка? Револют? Изипей?
Събирам идеи, че ще ми се наложи  да преведа след 2 дни.

# 538
  • София
На мен ми беше по-изгодно през банка. Изипей излизаше доста сериозна такса, на Револют също не беше малка.
Между другото, през декември като бях там, Алие каза, че имат проблем с получаването на преводи от Револют.
Аз съм изпратила превод от банка на 18.12. и днес ме информираха, че не са го получили и от сутринта се занимавам да издирвам къде са парите, като неприятно в цялата ситуация е, че ще трябва да платя още 50 евро такса на кореспондентската банка, за да установим къде са потънали парите.

Здравейте,

Как най-изгодно превеждате пари към клиниките, ако се наложи?

Банка? Револют? Изипей?
Събирам идеи, че ще ми се наложи  да преведа след 2 дни.

# 539
t_doncheva, благодaря за бързия отговор и много съжалявам за горчивия Ви опит.
В такъв случай изобщо няма да търся алтернативи, а ще пускам през банка, поне има проследимост...

Успешна 2024г на всички и нека темата е пълна със здрави бебета и успешни лечения (за тези,които ходят по повод различен от ivf) 🍀

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 19:34 от bonibon_

Общи условия

Активация на акаунт