Клиники в Истанбул - тема 17

• 58 440
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, предстой Февруари когато ми дойде да стартираме в Мемориал.
Започнах да гледам ориентировъчно къде можем да отседнем - ап или хотел.
Но запазването ...не мога от сега, тъй като понякога ми подранява..или закъснява..

Приемам съвети как процедирате Simple Smile

# 631
Air bnb, но с опция безплатно анулиране или смяна на дати. Успех!

# 632
Аз ползвам booking.com за хотели. Ние в момента сме на стимулация в Мемориал като и аз съм с непредвидлива дата на цикъл но не ми се плащаше допълнително за опцията за смяна на дати и за това просто си набелязах три хотела в Шишли и като ми дойде цикълът, резервирах първият от трите който беше свободен за 11 нощувки. Януари-Февруари са извън туристическият сезон в Истанбул и нямах проблем да резервирам от днес за утре. Възможно е да ми трябва още една нощ но не мисля, че ще е проблем да добавя. Успех ви пожелавам!

# 633
Здравейте, за първи път правим инвитро в Турция, досега неуспешни 3 трансфера в Бг.
Имахме няколко ембриона, но на шестия ден след оплождането казаха, че не са се развили до бластоцист и спряха развитие.
Досега не сме имали случай да не стигнат до бластоцист и ми се искаше някой да сподели опит с ембриологията в Аджибадем  срещу бахчеджи. Благодаря!

# 634
Като ти дойде може да вземеш в airbnb за една нощувка например. Винаги ина свобосни и в посл.момент за кратки престои. А после след първия преглед на другия ден, като си сигурна, че стартирате, да потърсиш за дълъг престой. В тази тема по-назад има линкове на апартаменти наблизо. Но те съветвам да не резервираш за повече от 10 дни, защото ако стимулацията върви по-бързо, да не ти останат неизползвани нощувки. По-лесно е да удължаваш на място.
Здравейте, предстой Февруари когато ми дойде да стартираме в Мемориал.
Започнах да гледам ориентировъчно къде можем да отседнем - ап или хотел.
Но запазването ...не мога от сега, тъй като понякога ми подранява..или закъснява..

Приемам съвети как процедирате Simple Smile

# 635
Благодаря ви на отговорилите! Ще почерпя от вашия опит и съвети!

Желая на всички успешни финали! 🤞🍀🍀🍀🍀

# 636
  • София
Аз пътувам за първия преглед и се прибирам в Бг, и понеже тогава вече се знае кога ще е следващия преглед си резервирам оттогава 7 нощувки, после на място, след пункцията, резервирам допълнително колкото дни е необходимо /в моя случай искаха да остана 5 дни след пункцията, докато се развиват ембрионите и достигнат 5ти ден за ПИД, а в случай, че започнат да се забавят да направят свеж трансфер/. При свеж трансфер препоръчват да не се пътува в деня на трансфера.
Съветът ми е да резервирате /както са ви казали/ първоначално за 7 дни и после според ситуацията. Питайте, задавайте въпроси на лекарите и координаторите, хората са достатъчно адекватни.

# 637
Здравейте, ние тази вечер тръгваме за Истанбул, утре започваме със стимулацията. Резервирахме си апартамент за 12 нощувки и ако се налага да останем още ще си удължим престоя там. На нас ни казаха че на втори ден от цикъла да съм там за старт на стимулацията, и за това направо за целия престой си резервирахме

# 638
# 639
# 640
Благодаря💕💕💕
Това ще ми е първо инвитро и ми е много притеснено
Успех на всички🍀🍀🍀

# 641
Здравейте момичета! Моля, някой ако има прогестан декс, да ми пише. Имам нужда от няколко кутии.

# 642
Здравейте, някой да има отзиви от инвитро центъра в болница Черве? И доктор Фатих Огюч?

# 643
Момичета турския вариант Olivia 20%интралипид ли е ? За какво го вливат ! Знае ли някой каква е цената на Оlivia 20%  и изотоник към нея в момента в  Турция?

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 17:36 от Zoya216

# 644
Здравейте, търсих в темата назад но не намерих информация за протичането на ЗЕТ в Мемориал. Някой който е минал скоро може ли да сподели? На кой ден от цикъл викат и там ли се провежда следенето или в България? Също какви кръвни искат на кой ден ориентировъчно. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт