КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 3 (сезон 2)

• 79 883
  • 742
  •   1
Отговори
# 585

По-важно е какво казват, не как 😅
И двете са важни

# 586
# 587
  • София
Довечера някой отпада с игра - Ронси, Кумбата, Ивка или Гош, промото:

https://www.instagram.com/reel/Cwe2xNWttmr/?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==

Имало е някакъв лайф, от който са записали много малка част, изясняват се, че снимките на Ронси не са голи и са от инстаграм. Както и Анджела била показала телефонния номер на Перси и са му звъняли 150 човека. Поредният случай, в който тя не може да поеме отговорност и да каже, че е виновна. Сега той трябва да си смени номера, децата няма да спрат да звънят. Не го е направила нарочно, но то затова се мисли, на нея грам не ѝ пука. Само отрича как не го била показала, той се бил видял... Същата ситуация имаше във видео за мембъри. Гош отиде да я пита защо е казала на всички, че той има някакво влечение към Нори. Тя отрече напълно, само с Нори била говорила, после се оказа, че била казала на Ронси, Котарачето и Марианов чул. При нея трябва да се пита по сто пъти, много размити граници за истина има.

https://vm.tiktok.com/ZGJGash2M/

# 588
  • София
Искам Ронси да отпадне, но не знам защо си мисля, че ще е Ивка. Никакви спойлери нямам, някакво не много рационално усещане просто. Grinning

# 589
Слагам в спойлер за епизода довечера, така че който не иска да знае какво става нататък да не чете

Скрит текст:

Няма да е Ронси отпадналата - в една реакция с мъжа ѝ се издаде, че остава до по-късен етап на играта. Думите ѝ бяха нещо от сорта на: "В началото като бяхме много хора в къщата изобщо не можеше да се усети кой къде се намира и колко точно сме, а после..." Тук се усети и млъкна и се опита да го извърти.

# 590
И от мен спойлери за довечера, а и по-занапред. Не четете, ако не искате да знаете кои участници си тръгват в следващите епизоди

Скрит текст:
Отпада Гош, още тук като се активизирахме да търсим, той вече беше навън. Томас също не остава дълго, беше последвал много хора, когато още снимаха, а едва ли ще го прави с ограниченото време на телефона в Къщата, Габриела също беше аут на доста ранен етап, качваше сторита от някакви пътувания.
Александра и Ивка след средата на май качваха сторита от Къщата, помня зеленото ограждение.
За Ронси вече съм сигурна, че не отпада, защото Сашка открито я хейти в сторитата си, а към момента от излъчването няма нищо, заради което да се скарат.
По принцип не е изключено и да отпада Кумбата, нямам никаква идея той докъде стига, ама не ми се струва вероятно другите трима да го бият на такава игра.

Не гарантирам на 100% за написаното.

# 591
Ами дотук с "доброто сърце" на Анжела. Трудно ми е да си представя какви би ги насвършила и надрънкала със сърце, което не е добро.

# 592
  • София
Имало още видеа в тик ток от сагата с Анджела, трудни са за слушане, но ако ви е интересно:

https://vm.tiktok.com/ZGJGmkbJ1/

https://vm.tiktok.com/ZGJGmSA2b/

https://vm.tiktok.com/ZGJGm8U39/

https://vm.tiktok.com/ZGJGmprnP/

Уточняват се точно какви са снимките.

За отпадането, предполагам, че Кумбата и Ронси ще са по-точни заради бойните спортове, не, че има пряка връзка, но често такива хора имат по-добра преценка за разстояния и по-точни ръце. Ще видим довечера.

# 593
Наслушах се на Анжела за няколко живота. Във всеки случай сега вече запълвам израза "к**венски номера" със смисъл. Какво ѝ се вижда на Ронси на снимките?

# 594
Анджела при Йоан-Петър:

# 595
От този клип става ясно защо Анджела отиде при Йоан, но не и при Мъци (те са близки приятели и имат общо студио) - Йоан малко с подхода на Тото се съгласява с всичко, докато Мъци дори на най-близките си хора или добре представили се хора им влиза на контра. А Анджела изобщо не може да приеме, че *съществува* и различна гледна точка освен нейната.

# 596
# 597
Коментар за играта - не го слагам в скрит текст, не съдържа спойлери освен това каква е играта.
Тази игра НЕ се дава за елиминации. Това не са професионални стрелци, че да стане интересно и стратегическо, това си е чист късмет. Виждали сме подобна игра в Сървайвър, но там е за награда и правилото е обратното - трябва да останеш последният с плочка на таблото, т.е. трябва умишлено да отстрелваш плочките на останалите.

Сега вече почвам с коментар по събитията:
Скрит текст:
Ако този епизод беше излъчен 3-4 седмици по-рано, щеше много да ме е яд за отпадането на Гош, но предвид последните му изцепки в опити да симпва по Анджела, просто ме е яд, че не отпаднаха по-неприятните ми от него Ивка и Кумбата.

Дидо много ме изкефи как скочи и почна да търси скритите предмети в началото на деня, иначе другите много мрънкат за цигари, ама въобще не бяха мотивирани да се вдигнат от леглата и да видят какво може да е.

Ивка просто трябва да престане с тъпите ѝ сексуални и чалга шегички, направо ми се повръща от нея и ще почна да мютвам всеки път като говори. Да продължи в играта било толкова яко, все едно е видяла Галена гола, майко мила. А за преобличането пред Гош и Кумбата, без дори да се прикрие, нямам думи.

# 598
Много добър епизод. Харесаха ми и играта, и разговорите, и мисията. Хареса ми и кой отпадна.

# 599
На мен пък нищо не ми хареса. За пръв път гледам на 2x скорост. Единственият плюс е, че Дидко звучи много забавно така, като намила. 😂

Clouded е изказала и моите мисли за играта. Игри, основани почти изцяло на късмет, нямат място при елиминация. Много повече щях да се радвам някой от останалите трима да си беше тръгнал.

Толкова не могат да си намерят теми за разговор, че говорят за Анджела.

Мисията изобщо не ми допада. В старанието си да са интересни участниците изглеждат още по-инфантилни.

Единственото, което ми дава надежда, бяха последните няколко секунди, в които Сашка намекна за нова вражда. Давай, Саше, вярвам в теб, че ще се разпениш както само ти можеш.

Общи условия

Активация на акаунт