КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 3 (сезон 2)

• 78 236
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Прощавайте имам питане, колко часа след с*кс трябва да ти платят за да не се счита, че е за пари Joy

# 601
За епизода:
Скрит текст:
На мен ми беше интересен епизода. Не исках Гош да отпада, въпреки че и с него, и без него все едно. Безличен си остана. Надявах се да е Ронси. Играта ме държеше в напрежение, наистина се изискваше доза късмет, но пък имаше обрати.

Разговора между Ивка и Котарачето не го разбрах много хаха

Новата им мисия с бебетата ми е много забавна и приятна хаха обожавам бебенца и чак ми се прииска да си гледам и аз едно сега Sweat Smile За сега най-много ми харесват близнаците на Алекс и Дидо, някак наистина мога да си ги представя двамата като родители хаха
Иначе хубаво послание отправи Марианов относно демографския проблем. Innocent

Най-после ще видим какво се е получило от филма, дано е интересен!
Скандалче ли се оформя...? Thinking Smirk Стига с тези семейни идилии, малко екшън трябва хаха

# 602
# 603
Скрит текст:
ВМК (великата мъжка коалиция) на Томас и Дидо стигна до изгонването на безобидната Веси и всеобщия дразнител Анжела и зацикли. По-скоро осъзна, че "некоалицията" (хахаха, все едно пиша за политика) КПД печели социалната игра, без да "играе играта". В България "играенето на играта" и "стратегиите" се възприемат негативно. Та ВМК поумува и реши да гони момчета. Имам предчувствие, че наистина момче ще бъде изпидуркано, ама някое от ВМК. Повече клоня към Томас.

# 604
  • София
Слаб епизод.
Харесаха ми само някои разговори като бяха по двойки.
Мисията беше нелепа, а реакциите на участниците инфантилни.
Котарчето наистина ли си мисли, че са известни за широката маса българи? 😀

Относно елиминационната игра
Скрит текст:
Не ми хареса, че са сложили основен фактор късмет и случайност при директна елиминация. Не се прави така. Но уви, у нас масово се прави, така че изобщо не се учудвам. Е, има си и умение разбира се, но моля ви, не е сериозно.
За протокола: Кумбата си свали собственоръчно 4 плочки, Ронси 3 плочки, а Гош и Ивка само 2 плочки. Ивка голяма късметлийка. 3 от плочките и ги свалиха други участници. Малоумна история.

Иначе съм доволен, че Гош си тръгна. С нищо не беше интересен и не мисля, че би направил нещо повече от това.

# 605
  • София
Скрит текст:
Очаквано Гош си тръгна, Анджи му го каза, че той е следващият. 😁 В играта имаше и късмет, но не само, в началото целеха на посоки, но някои схванаха как става.

В къщата Гош беше поносим, но отвън е изключително злобно човече, откровено глупав, ако може и друг да мисли вместо него. Радвам се, че Елеонор го отряза. Напоследък Йоанна отново се поддържа и е много симпатична визуално така.

Котарачето - сексът за пари може и да е под формата на подаръци.

Ивка на всяка втора снимка започна да се пуска с изпъкнали зърна. Явно нарочно го прави или е ефект от силикона.

Мисията ще я пропусна.

# 606
# 607
  • София
А тази Ивка как без да и пука се показва по монокини. Учудвам се на непукизма и.

# 608
  • софия
А тази Ивка как без да и пука се показва по монокини. Учудвам се на непукизма и.
Скоро е монтирала силикона, кога да го покаже, ако не сега.😀

# 609
Закачих някакъв подкаст с Ивка. Значи, сега тя не е във връзка, но си има човек за секс, заради менталното си здраве и си го поддържа само с този човек. Заедно ходят по ресторанти, говорят си благи приказки, даже като се върнала от пътуване посреднощ, му се обадила и казала, че е гладна, въпросният човек след двайсетина минути ѝ занесъл току-що направени от него за нея палачинки. Много мило ѝ станало, даже точно тая вечер и секс не правили. Ама не са във връзка. Сега, ако това не е връзка, какво е връзка, ако може някой да ме просвети, че съм изтървала тренда на нещата.

# 610
Ами идеята е, че тук няма чувства, а е просто секс. Не са заедно и всеки от тях е свободен да прави каквото и с когото иска. Явно са си добри приятели просто и затова си правят мили жестове.

Въпреки че не вярвам да може взаимоотношенията ти с един човек да бъдат само на сексуална основа. Малко или много се привързваш към него и както самата Ивка каза във въпросния подкаст- "обменяте си енергиите"
Закачих някакъв подкаст с Ивка. Значи, сега тя не е във връзка, но си има човек за секс, заради менталното си здраве и си го поддържа само с този човек. Заедно ходят по ресторанти, говорят си благи приказки, даже като се върнала от пътуване посреднощ, му се обадила и казала, че е гладна, въпросният човек след двайсетина минути ѝ занесъл току-що направени от него за нея палачинки. Много мило ѝ станало, даже точно тая вечер и секс не правили. Ама не са във връзка. Сега, ако това не е връзка, какво е връзка, ако може някой да ме просвети, че съм изтървала тренда на нещата.

# 611
  • София
Никога не бях гледала Перси. Пуснах за 5 минути реакцията му с Вероника, Чоле и не знам си кой, еми 5 минути обиди за Веси. Не се спряха тези хора. Иначе изгледах и клипа за детството и ( на Вероника) , наистина е било кошмарно, жалко, че по някакъв начин не и е помогнало да стане по-добър човек.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 08:49 от sea.sea

# 612
Вероника е типична mean girl. Не съм гледала видео с нея, в което да не “храни” някого.
Явно тя се смята за най най 😀

# 613
Вероника е типична mean girl. Не съм гледала видео с нея, в което да не “храни” някого.
Явно тя се смята за най най 😀
Ето от къде е самочувствието и на успяла след тежко детство жена...храни гладните , нещо кат Майка Тереза Joy

# 614

Общи условия

Активация на акаунт