КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 3 (сезон 2)

• 78 233
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Въпреки че ми липсват джуките и два размера на сутиена, сега ще се опитам да се изкажа в стил Ивка (не със сексуална шега, а с тъпо звучащ заучен израз) - Този сезон на Къщата е като времето на вън - слънце, слънце, слънце и малко дъждец и пак слънце.
С това имам пред, че сумата епизоди нямахме никой изгонен, изгониха Веси, малко затишие и после газ към опразването на къщата. Между елиминацията на Анджела и отпадането на Гош имате много малко време. Аз ли нещо не схващам хронологията или какво? Дори и реално да са били един след друг на мен ми се искаше да видим повече кадри между изненадващите елимимации и битката в Мола. Дълго време гледахме основно живота им в къщата и малки мисии, а сега изведнъж само битки и номинации. Личното ми мнение е, че трябва малко да се набие спирачка и да се потърси един баланс. Миналата година пак го имаше това дисбалансиране ама то си беше част от чара на сезона. Тази година с двигането на нивото и по телевизионния изглед на предаването, не ми харесва. Тук ще вкарам и още едно лично мнение - Павката и Ицака са големи чаровници, но според мен друг или други трябва да водят предаването, а те да си останат продуценти. Някой по външен човек, които само да води, ще стои по-добре. Но и това може да се случи в следващия сезон.

Предния епизод умишлено си замълчах, защото обратно на всички останали, на мен лично този епизод не ми хареса. Когато излезе опитах да го гледам както си гледам другите ама нещо .... Дадох му и шанс още три четири пъти да се пробвам да ми върви като фон ама пак нещо се изнервях и май така и ще си остане недогледан. Видях финала и не се изненадах от резултата. Няма да изпадам в анализи за представянето на участниците, защото и не знам какво е. Искаше ми се да имаше малко повече преди и след битката да видим от къщата. Все пак не гледаме сървайвър.
Чувствам последните няколко епизода все едно пришпорват коня и дават само основните действия. Вчерашния епизод беше по-уравновесен ама отпадането на Гош беше малко измежду другото все едно. Може би защото той самия с участието си беше някак измежду другите. Не успя да изпъкне с нещо и беше като второстепенен участник. Нямам какво да кажа особено за него освен че ми е малко смешно как най-запомнящото в участието му е хомосексуалните изпълнения с Котарачето, а той не иска с това да го запомнят.
Ивка (комично е, че автокоректора ми го поправи на Извивка) май гони норматив с тия изказвания. Според мен е сбъркала професията, сексолошка трябваше да стане и да е като супергероите с две самоличности - денем сексулошка, а нощем взима интервюта. Щеше да и отива тая професия и можеше да има надежда тогава да се наговори на тема секс. Очакваше се в даден момент да се заегне темата за секс за пари. Това е поредната тема, по която може да се дискотира мнооого, и умишлено ще си замълча.
Мисията с бебетата още няма да я коментирам, защото искам да видя как ще се развие.

# 616
Ивка я разбирам, не е ослепителна красавица, въпреки че си е чаровна и симпатяга. За това е решила да "блясва" с нещо си. Та нали уж света се върти около секса , и пиячката и парите - едно от тези "вървежни" амплоа трябва да показва . Според мен си е поза за да е интересна, не и иде от вътре. Куче което много лае нали знаете. Важното е да се забелязваш с нещо, да будиш емоции-добри лоши , няма значение

# 617
Тук ще вкарам и още едно лично мнение - Павката и Ицака са големи чаровници, но според мен друг или други трябва да водят предаването, а те да си останат продуценти. Някой по външен човек, които само да води, ще стои по-добре. Но и това може да се случи в следващия сезон.
Мисля, че са го направили и от финансова гледна точка, все пак на този външен човек ще трябва да се плаща хаха На мен много ми харесва как водят и на подкастите също

# 618
# 619
  • София
Перси и неговите хора са направили реакция на видеото за членове "Анджи хлеби перси пред Гош".  Предупреждавам, че доста обиждат, но ако ви е интересно какво точно е казала Анджела за него, можете да го изгледате. Каза, че не е магазинер, както го обижда Анджела, а работи в дигитална агенция и го прави, за да се развива и да придобива нови знания, които да прилага и в каналите си след това. Разбира се, обясниха и че хората, които работят в магазини не са по-долно качество.

Има и ново видео за мембъри Дидо и Ронси влизат в тайна коалиция, ще се пробват да гърмят по КПД, казват, че много ги харесват и се разбират с тях и отвън, но са твърде силни и са започнали да си дърпат и други хора към тях. Съответно ще гонят, когото те си решат. Правило мислене имат, дано да успеят, зависи дали ще успеят да убедят и други. Сигурно ще им се разсърдят КПД, но стратегиите са част от играта. Мисля си, обаче, че няма да успеят и ще си тръгне Габи.

Промото за довечера е, че ще им оценяват филма, ще влезе външен човек, който да го направи. Гош също ще участва.

# 620
Щях да се възпротивя Перси да реагира на съдържание за членове, но се замислих, че това си е като тийзър и може да се абонират и други хора. Все пак няма да го прави на всички клипове.
От промото или от клипа за членове видях, че Ронси смята да говори с Александра да гласува срещу КПД
Скрит текст:
и това ѝ е голямата грешка - не е ли видяла, че Сашка се прави на моралист и е последният човек, с когото можеш да въртиш коалиция, защото ще съзира в съюзяването неоткровеност. Значи ако отиде да говори със Сашка и тя се разпени, всички ще се обърнат срещу Ронси и Дидо и накрая КПД, Александра и Ивка на финал и един от тях ще спечели, а аз ще се гръмна, защото и петимата не ги понасям. Поне ако е някой от тях, дано не е Кумбата, че това ще е нетърпимо и следващият сезон ще се напълни с малки уонаби кумбички с лафчета от Фейсбук.

Скрих го, защото ако се окажа права, ще бъда обвинена в спойлерлък Laughing

# 621
  • София
Предполагам, че е питал Ицака дали може. За предаването е в плюс, тъкмо има драма.

Clouded,
потенциален спойлер

Скрит текст:
Ронси и Алекс май не се харесват към днешна дата, знаем, че пък Елеонор е близка с Перси, така че едва ли го е номинирала. Ивка и Алекс се сближават с КПД. Интересното е, че Дидо казва, че само с Томас си е останал близък, а Перси харесва Ронси и я кани на реакция. Дали пък тя няма да се обърне или пък ще изгонят Дидо и тя какво да прави ще смени стратегията. То няма ли да има още две номинации само? Спокойно можеха да са Томас и Габи и да не го мислят, но ако са повече, са застрашени.

# 622
Епизод 19:

# 623
спойлерлък Joy  хубава дума, хем чуждица хем по нашенски , а да си я преведат

# 624
# 625
Ох този Перси е толкова егоцентричен и злопаметен. Не понася грам критика. Всъщност Анжела не се е присмивала на хората с обикновени професии, присмя се на неговата, която е също толкова "измислена" - геймър , жива да не бях. Аз също съм запален геймър, но  играя след работа и в своободното време. За морал, хич да не споменава, че него го видяхме за две цигарки на какво е способен. Не че я защитавам онази , но просто критика от уста на човек , който рекламира хазарт - нещо което е почернило много , много повече съдби и семейства, отколкото лудите готови да плащат за някоя друга гаща .

# 626
Нямам какво да кажа, защото всичко го познах още в скрития текст Laughing Оттук нататък само мога да правя прогнози кой ще си тръгва от номинации и кой от битка.
Филмът беше забавен, а двамата актьори са тотално лишени от чувство за хумор, Ивайло Захариев поне е по-свеж от киселяка Блатечки.

# 627
Дидо ме уби с неговия пѐпелник. Да, във Варна и Добрич със сигурност казват пѐпелник, чувал съм го от много хора, но това е диалект. Те казват и ха̀ртия, ако трябва да си говорим. Ясно е, че думата идва от пепел. В Западна България се казав пепелнѝк. А и на книжовен български - също.

# 628
Относно епизода:

Филма ми хареса, смятам, че добре са се справили! Имаше хубав сюжет, plot twists...добре са вместили отпадането на Гош 😆
Много добре напарвиха продукцията, че им дадоха наградки за спомен!
Ивайло Захариев (за мен лично) няма никакъв талант като актьор. Гледала съм го в Под прикритие и въобще не ми допадна...

Бая ги отпуснаха тоя епизод 😆 големи награди, голямо нещо. Компенсираха им за малкото кредити. Купона беше забавен, Габи се отпусна да завърти малко гюбек.

Дидо тоя епизод отнесе похвали и за барбекюто и за филма...все повече се доказва като лидер на групата 😄 Абе някак ми допада въпреки мрънкането, много е лъчезарен 😅

Това, което Митко направи за майка си беше много сладкоооо 🥺

Алекс, със голямото сърце, баш държа, че въпреки всичко ще гласува за Кумбата. Ще ми е много тъжно, да си тръгне точно той...КПД със сигурност не са коалиция в пълния си смисъл на думата. Пичовете просто се забавляват.

Ронси отново ще е в епицентъра на интригите...
Алекс уж много трезва, пък как само говори хаха щяла да сложи картите на масата...интересно ми е дали наистина ще посмее да каже нещо и дано има скандал.

# 629
Габи се справи доста добре с актьорската игра, а никак не е я харесвам по принцип, странно, че наградата ѝ не го показа. Гош май беше най -зле. Дидо и на мен взе да ми става симпатичен, шило в торба...Мяукай си и да не ти гърми...котарачето е голям късметлия, как си взе кутийката с плюс 600. Голям образ. Ронси ми е най-неприятна и ми се иска да излезе следващия път.

Общи условия

Активация на акаунт