КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 3 (сезон 2)

• 77 425
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Няма да пиша в темата какво знам за победителя, имаше го в спойлерната тема, но ако някой иска да знае - може да ми пише на ЛС, за да не взема да го пратя аз на човек, който не е искал да научи 🙈
Подкастът с Флора изненадващо ми хареса, не си пестеше мнението за хората.

Как според мен ще се развият събитията утре - не е спойлер, но може и да уцеля Wink

Скрит текст:
Вариант 1 - Кумбата отпада и Павел и Ицака са направили най-тъпото промо в историята на риалититата.
Вариант 2.1 - Кумбата наистина има (най-) много наказателни вотове, но Александра ги е подготвила, че той ще е на мушка и успяват да го спасят с положителните гласове.
Варкант 2.2 - Кумбата има много вотове, но също така и Томас/Котарачето. Коалиция ДЕРТ не успява без предварителен разговор да се координира накъде да насочи спасяванията и нароченият от КПД и двете джуки отпада.

# 691
  • София
Хаха, не го бях чела това за ДЕРТ.
 И Александра и Ронси не ги харесвам, между другото първата тук започнах да не я харесвам. И двете си имат своите негативи, но все пак усещането ми е, че Александра не е лош човек, за разлика от Вероника.

# 692
На мен ми е леко смешно като говорят за ронси и изтъкват че е майка, в стил “е ронси добро момиче има семейство” а тя буквално се е хванала с Илиян и на втория месец е забременяла и просто си е родила детето. Не че има нещо лошо, случва се.. но е смешно да я пробутват като “семейна” в случая

# 693
От една страна не искам Кумбата да отпадне още сега, от друга много зависи кой ще е другият/другата с най-много номинации при новия начин на гласуване и за някои играчи от другия лагер повече ще ме е яд. Най-малко ще ми липсва Елеонор, но ме съмнява, че ще има дори един глас срещу нея, за съжаление към момента Сашка също няма изгледи да си ходи. Може би следващия път, според реакцията й към вота срещу Кумбата. Очаквам да направи панаир независимо от крайния резултат и да драпа пак да е в центъра на вниманието с Нейните Чувства и т.н.
Няма лагер, на който изцяло да симпатизирам засега.

# 694
Аз не мисля, че който и да е от тях е лош човек, просто хора с различен темперамент и както всеки от нас си имат косури.
В подкаста Флора много добре го описа състоянието на Алекс- каза, че това нейното е емоционална манипулация. И аз така го виждам. Не знам дали винаги го прави нарочно, но със сигурност има нещо такова.

# 695
  • София
Не знам- за мен да обиждаш непрекъснато хората, определено не те прави добър човек. Не говоря за поведението и в къщата, а главно за това извън него. Но пък са се намерили с мъжа и, един за друг са си.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 09:19 от sea.sea

# 696
Ронси ме отблъсква с изказвания за други жени и начина, по който се заяжда с тях, но пък уважавам мотивираните за победа играчи и неприкрити спрямо публиката. Обаче от този вид са също Дидо, Томас и Котарачето, а те не са шумни скандалджии и не ме товарят като нея. Освен това в игрите са по-добри от Ронси, а за Елеонор да не говорим. От Елеонор само едната красота и младост виждам, иначе с нищо не ми е интересна.
Анджела ми хареса в Ще си кажат.
Някой може ли да ми каже защо Ронси е срещу Томас, изпуснала съм го това.

# 697
Ронси и мъжа ѝ бяха казали, че искат да имат дете още доста преди да забременее, не е случайна бременност. Не, че едното я прави по-добра или по-лоша майка.
Аз още я харесвам и не виждам mean girl поведението, но може да съм субективна, защото я следвам отпреди това. А и честно казано и аз съм гаднярка в коментарите си тук, когато не симпатизирам на някого, явно сме от една порода 🤣🤷🏼♀

# 698
Ронси и мъжа ѝ бяха казали, че искат да имат дете още доста преди да забременее, не е случайна бременност. Не, че едното я прави по-добра или по-лоша майка.
Аз още я харесвам и не виждам mean girl поведението, но може да съм субективна, защото я следвам отпреди това. А и честно казано и аз съм гаднярка в коментарите си тук, когато не симпатизирам на някого, явно сме от една порода 🤣🤷🏼♀

Може ли да дадеш източник, защото Ронси всичко може да каже като детето е факт. Забременяла е на 3-4 месец от връзката им не знам колко мното преди това го е казала 😂

Първото им видео заедно е от края юли 2021 и та сама каза че започнали да правят видеа веднага в началото на връзката им , а бебето е родено началото на юни 2022, така че е станало през септември 2021. От края на юли до началото на септември може и да са говорили за тва бебе че го плануват, не искам да издребнявам 😂😂😂 с Вероника се познавам бегло отдавна, но имаме общи познати които са и по-близки и си е мийн гърл и бебчето не е планувано, това не означава че не е желано. Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 13:44 от Hroksi

# 699

Може ли да дадеш източник, защото Ронси всичко може да каже като детето е факт. Забременяла е на 3-4 месец от връзката им не знам колко мното преди това го е казала 😂

Първото им видео заедно е от края юли 2021 и та сама каза че започнали да правят видеа веднага в началото на връзката им , а бебето е родено началото на юни 2022, така че е станало през септември 2021. От края на юли до началото на септември може и да са говорили за тва бебе че го плануват, не искам да издребнявам 😂😂😂 с Вероника се познавам бегло отдавна, но имаме общи познати които са и по-близки и си е мийн гърл и бебчето не е планувано, това не означава че не е желано. Simple Smile
Може и да ми се е сторило повече, защото тя все пак не си обяви бременността в деня на забременяване 🤭 , но си спомням, че го беше писала в q&a в инстаграм и в тикток коментари. Чак след раждането почнах да я гледам в Ютуб и се изненадах като разбрах, че с Илиян не са били дълго заедно преди да забременее.

От последното видео в канала на Чоле никак не ме изкефи начинът, по който се отметва от постъпките си в Къщата и прехвърля вината на Дидо. То е много лесно така. Факт е, че Дидо съзира конспирации, където няма, но е факт и това, че трима приятели, които никога няма да се номинират един друг, са силна заплаха за останалите дори и да не се наговарят.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 15:17 от Clouded

# 700
Как мислите, Сашка и Ивка ще се изкарат ли много морални след малко? 🙂

# 701
И двете ги е шубе, особено Ивка. Алекс се пъне, ама нищо няма на лице.

# 702
Епизод 22:

# 703
То беше ясно, че...
Скрит текст:
... щом толкова упорито дават в анонсите как всеки гласува за Кумбата, значи реално няма да отпадне той. За да не спойлват, дават как масово се гласува за някого, за да заблудят зрителите. Яд ме е, че отпадна Томас, добър играч. Коалиция ДЕРТ вече е ДЕРК, ако смятаме Котарака

# 704
Ох... много съм Ефектирана, както каза Ронси.

Скрит текст:
Ронси постъпи много, ама много тъпо и въобще не го очаквах, затова и предвиждах други възможни развои на събитията. Буквално стартирах деня харесвайки я и имайки я за личен фаворит в предаването. След един подкаст се зачудих, а сега направо ми е на дъното на класацията и май за първи път фаворитът ми в подобно риалити ми се превръща в анти.

Да си смени гласа с цел да "не изглежда нагласено" беше глупава идея сама по себе си, а да удари по човек, който 1) е имал много вотове на предишни номинации 2) гласува заедно с нея и е в нейната коалиция, е малоумно. Не постигна абсолютно нищо, а изгуби потенциален партньор в гласуването, подсили конкуренцията и настрои Александра тотално срещу себе си, което очаквам да се обърне срещу нея в близко бъдеще.

Трябваше да си излязат по пичовски, да гласуват срещу Кумбата и след като той си тръгне, ПД+двете джуки не можеха да направят абсолютно нищо. На следваща номинация гонят Александра или Ивка и от там нататък става всеки за себе си (и евентуално при номинации горят Томас, Котарачето и Габи, ако не са отпаднали преди това от игра). Голяма работа, че останалите ще се усетят, че са номинирали наговорено - другите нямат достатъчно гласове, за да обърнат играта.

Дидо няма голяма вина, че не подкрепи Томас, защото той не знаеше, че всички ще се настроят срещу Томас - Габи беше тази, която досега два пъти беше на пангара, макар и голяма част от гласовете за нея да идваха от хора, които сега бяха обещали да гласуват срещу Кумбата. Мискалкулация, но можеше да бъде пренебрегната.

Реално стана така, че Дидо се опита да играе шах с хора, които имат проблеми да играят шашки. Жалко, ще гледаме кикерене за цигари до декември.

Елеонор пък е пълна лигла, олекнало ѝ било, че Томас си тръгва. На 21 години си, кажи му, че не искаш нищо да става в Къщата и си продължавай като пич. И за нея ме е яд, че я защитавах.

Играта за следващия път изглежда много яка.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 20:11 от Clouded

Общи условия

Активация на акаунт