КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 3 (сезон 2)

• 77 456
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Ронси на мен ми е хиляди пъти по-неприятна от Александра. Александра може да искаше да е на всички първи места...,, комично е, ама поне каза... аз тия момчета ги харесвам и в това няма да участвам. Ронси е подмолна и неискрена. Дала била само пример случаен с Кумбата, не била агитирала. Томас ще го използваме, после ще го махнем...дебелите хубаво да излязат, че да има повече храна за нас...Все нейни думи. Историческият финал Дидо, Ронси и Нори дори не ми се коментира. От КПД само забава сме видели досега...Кумбата е харизматичен и този заговор е грозен, още повече, че КПД досега една мисъл за стратегия не е формулирала...

# 676
  • София
За мен не е грозен този заговор, какво като е симпатичен, да му дадат наградата ли тогава. Влезли са да спечелят, печалбата не е малка и Дидо, и Ронси имат идея в какво ще ги вложат. КПД още не играят заедно, но са прави, че като останат шест-седем, ще ги разкарат тях. Не, защото не ги харесват, а защото са се сближили с другите. Те самите КПД казаха, че си общуват само те, Кумбата сам каза, че не знае за Нори и Томас, тъй като не разговаря с тях. Това е грешка, отцепиш ли се толкова, си слагаш мишената.

Това да си избереш другарчета, с които да общуваш и да махаш другите, защото не говориш с тях, също е стратегия. И даже смятам, че умишлено го правят.

Аз не очаквам да успеят да махнат някой от КПД на този етап, както и си мисля, че Ронси може да извърти по някое време, щом са си близки с Перси.

# 677
  • София
Охх, какъв психолог е тази Александра и кой и е давал дипломите не знам. Криндж отвсякъде.
Томас не мръдна от това 1 място ей. Коалицията победи в случая, защото техен човек спечели.
Заканите на Ивка бяха меко казано нелепи.
Някои играчи не притежават никаква реална самооценка за себе си и това се видя в тази игра.
Надявах се днес да видим номинациите, а не чак понеделник.

# 678
Напълно нормално е в подобна игра единица като КПД-то да се явява леко токсична - числена сила😄, която си стои зад гърбовете безапелационно няма как да не се превърне в голям проблем към края, особено като са по-малко хора, те на практика бидейки близо една трета от всички могат малко или много да решават кого да гонят, а със сигурност няма да е един от тримата, нали. Очаквано инстинктът на повечето от участниците е да ги разбият. По-скоро тези, които "харесват тия момчета и не искат да ги разделят" се надяват на благосклонността на КПД-то и се чувстват в безопасност от тях.
Перси в последните реакции не може да гледа Дидо😄 Как само го похранва тук-таме.

# 679
# 680
# 681
Павел и Ицака гостуват в Надкаст, за да коментират уж само Фермата, но обърнаха доста внимание и на другите предавания.

И съботният подкаст с гост Флора, ще го гледам друг път.

В Надкаст споделиха, че в Сезон 3 са решили да вкарат И обикновени участници, които не са инфлуенсъри.
За разлика от предния сезон, в този само един участник има хонорар и макар да не искаха да кажат, водещите изцедиха от тях информацията, че това е Александра. Иронично, как точно тя ходи наляво и надясно и им спойлва сезона, каза и кой е победителят, а в началото сама си обяви влизането и благодарение на нея открихме участниците Grinning

# 682
Това си е доста тъпо да кажат, че само един участник има хонорар и да кажат кой е бил, дори и да е било грешка.

Аз сега, ако съм един инфлуенсър в никакъв случай не бих отишъл без хонорар в предаването, като знам, че на някой като Александра може да ѝ е платено за абсолютно същото.

А това, че другия сезон ще има и хора, които не са известни/инфлуенсъри. Ами то и в първите два има такива. След колко хиляди последователи ставаш инфлуенсър според тях?

# 683
Алекс най-голямата инфлуенсърка, няма как да влезе в предаването без хонорар..

Много ми хареса подкаста с Флора, забавно беше и тя имаше добро аргументирано мнение!

Точно днес си мислех за това как ще е готино да включат в предаването и "НЕинфлуенсъри". Аз бих влязла ахаха нищо не губя, нито спонсори, нито фенове.

В следващия сезон много искам да видя Мъци вътре (въпреки че знам, че никога не би приел). 😃

# 684
# 685
  • София
Не знам дали не би влязъл Мъци, по-скоро не могат да си позволят оферта, която би го удволетворила.

# 686
Павел и Ицака гостуват в Надкаст, за да коментират уж само Фермата, но обърнаха доста внимание и на другите предавания.

И съботният подкаст с гост Флора, ще го гледам друг път.

В Надкаст споделиха, че в Сезон 3 са решили да вкарат И обикновени участници, които не са инфлуенсъри.
За разлика от предния сезон, в този само един участник има хонорар и макар да не искаха да кажат, водещите изцедиха от тях информацията, че това е Александра. Иронично, как точно тя ходи наляво и надясно и им спойлва сезона, каза и кой е победителят, а в началото сама си обяви влизането и благодарение на нея открихме участниците Grinning

Кой е победителят, аз не следя особено темите 😂

# 687
В какъв смисъл "Кой е победителят?" Къщата е още по средата на епизодите си. А другите риалити предавания са в началото. Не знам какъв отговор очакваш...

# 688
В какъв смисъл "Кой е победителят?" Къщата е още по средата на епизодите си. А другите риалити предавания са в началото. Не знам какъв отговор очакваш...

Може би е зададен въпроса заради този коментар:

# 689
И на мен Ронси ми е неприятна, и то не защото крои стратегии, а защото е гаднярчица 😀
Александра също не я харесвам, там пък АЗ-ът и его-то са извън контрол… 🤯

Общи условия

Активация на акаунт