КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 3 (сезон 2)

• 77 460
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Утре ще си ходи ли някой?

# 661
Изгледах трейлъра, тази вечер ще играят игра като в Ергенът: да се подредят сами по качествата си като най-умен, най-красив и други подобни.
В трейлъра се видя, че нашата познайница Александра пак ще се инати и ще се има за доста интелигентна. Лошо няма. Подозирам, че по време на играта и след това ще има сплетни и коментари.

# 662
  • София
В епизода тази вечер ще играят играта със самооценяването. Загатва се, че Алекс се има за интелигентна. 😁 Тя е хитра и манипулативна, но дори емоционална интелигентност ѝ липсва. Нали това е новото, с което се измъкват, когато ги хванат, че не знаят елементарни неща. Ако Гош беше в къщата, щях да я поставя само преди него.

Не, че и моето ниво е много високо, но от нея съм оставала втрещена. Не знам кой ѝ ходи на терапиите.

# 663
# 664
На Александра не и се отразява добре престоят в къщата 💀

# 665
Знаех си от “Ергенът”, че е в час , но пак ме изненада.

# 666
Скрит текст:
Епизодът може да носи подзаглавие "Който не е видял каква е Сашка, сега ще прогледне". Ужасна жена. И как никой не забеляза, че в рамките на един ден тя обясняваше как получава паника, когато я изпитвът и твърдеше, че е най-хладнокръвна.
Коментарите на КПД+Ивка за Томас и Нори пък показват, че даже им е малко това, което крои другата коалиция. Жалко, че Кумбата, на когото кроят шапката, си мълчи най-много от четиримата.

# 667
A не гледах внимателно , само последната игра. Ужасна е Александра , аз не знам как пък не се замисля малко върху поведението си , то и в Ергенът беше ясно, че щом всички са срещу теб има нещо .

# 668
A не гледах внимателно , само последната игра. Ужасна е Александра , аз не знам как пък не се замисля малко върху поведението си , то и в Ергенът беше ясно, че щом всички са срещу теб има нещо .
Зрителите не, по-скоро хората там. Но те още много ѝ се мазнят и не смеят да кажат нищо, малцина бяха критични към нея дори в изповедалнята.
Няма как да се замисли върху поведението си от "Ергенът", след като заради хорската подкрепа ѝ се вмени безгрешност.

# 669
Така е , то си е за нея , де . Направо ми се вижда и грозна като си отвори устата . Иначе в инстаграм една усмихната , много над нещата , любяща и смирена 😂

# 670
Не знам дали е коментирано тук, но мен лично ме дразни поведението на Ива. Оставям настрана, че говори само за секс а и тя самата сякаш се опитва за натрапи че има повече житейски (и сексуален) опит отколкото всъщност има, родена е през 2000г. Тоест преди 3 години и половина е излязла от училище.. постоянно говори за някакви хипотетични житейски ситуации които вероятно дори не се случвали

Прави някакви нелепи коментари, не само в предаването а и подкастите и хората как се били продавали, готови били на всичко, а именно тя е извадка на точно тия “продажни чалгаджийки” и то не само с външния и вид… просто много е нелепа

# 671
Ужасно неприятна ми е Александра, у-жас-но и от самото начало (аз си казах тогава). Много кофти персонаж!
Ронси още не знам симпатична ли ми е или не 😄 Ивка прекалява със "сексапила" доста, но при нея ми се струва е вид компенсация, че си е малко по-грубовата и не особено женствена като маниер (и глас), та нарочно преекспонира вторичните си полови белези

# 672
Тия наговаряници ми идват в повече. Повече по темата няма да коментирам, защото просто ми е досадно. Подкрепям един преден коментар, че е по-забавно и интересно като не можеха да се наговарят. Тъпото е, че така неприятни хора като Габриела, Ронси и Дидо (да, и той, идва ми в много тия схеми и ми е супер досаден вече) продължават. Габриела ми е толкова противна. В разговора с Дидо се прояви отново като надменна и глупава.
Томас като флиртува с Нори ми изглежда малко като 20-годишния батко, който си е хванал 15-годишна гимназистка. Ивка милата така реагира в изповедалнята, че за сефте успя да ме разсмее. Беше милата толкова втрещена ама май не толкова от факта, че е имало секс, а че тя не е участвала.

Малката игра беше сладка. Нещо различно и разнообразно. Александра за мен пак преиграва. Съгласна съм, че може да има проблем с четенето и разбирането. Това на малки деца наистина създава травма и ако ставаше дума за друг човек щях да му вляза в положение... Но уви, става дума за Сашка, а за нея всички знаем - "Вчера рИва, оня ден рИва, днеска пак рИвеш. Ти всеки ден рИвеш", което се оказа чистата истина.

Играта с класациите я обожавам. Много добре показва кой каква самооценка има, която в повечето пъти е грешна. Надявам се сега тези хора, гледайки този епизод, да си вземат поука и да спрат да се превъзнасят толкова.
Двете ергенки са толкова надути, че ако се пукнат, гръмът ще се чуе чак в Гърция. Сашката има две лице - жертва и божество. Заявлението и че имала хладнокръвие е пълна глупост. Ако върнем няколко минути назад епизода, ще видим колко запазва спокойствие. И това е само единият от примерите. Оф, толкова глупости наслушахме от устата на Александра. Аз просто не мога да повярвам колко грешна самооценка има за себе си.
Габриела пък за сметка на това успя да ми направи малко добро впечатление. Ама малко.
Томас няма да го коментирам просто. Той просто седи наравно с колчетата. Статист и толкова.
Много се надявам тази игра да обърне внимание към някой друг и да не махнат Кумбата, а божията дъщеря Александра. Света Сашка ми дойде в твърде много. С всеки следващ въпрос тя се превъзнася все повече. Знам, че почвам да се повтарям, но много се издразних.

Оф, признавам си, този епизод много ми хареса. Добър монтаж, напрежение през епизода и като типично предаване, спряха на най-интересното. Евала много добър.

# 673
Мен лично Александра още от Ергенът много ме дразни, много ми е фалшива. Мега драма куин, никой друг не е изпитал нищо, не е имал ситуация и бля-бля.
А особено в този епизод - седи една такава прегърбена, схлупена и голяма жертва, голямо чудо. Била интелигентна, ами според мен не е, нито умна, нито хладнокръвна.
От друга страна много ми харесва Ронси, аз по принцип ги харесвам с Чолето. Изглежда ми искрена и натурална. Да, на моменти и тя дразни, чудно ми е вътре се цели към КПД, пък отвън с Перси са си големи приятели.
Норито пък ааааааха да ми стане симпатична (защото се е пооправила, говори доста по-разбираемо и женствено и използва повече думи от преди) и бам детската градина - този ме харесва, онзи ме харесва, целунала се, не изпитала нищо, ама продължава да спи в едно легло с него.
Засега май Трио КПД са ме изненадали най-приятно с това какви хора са.

И последно, последно! Не знам тоя Стамбини, с който снима Ивка (ако е така де) е онзи Стамбини от вбокс преди с една Михаела Grinning и тогава ми е ясно защо Ива не може да ми стане симпатична, ами тя ми напомня на онази, но по една идея по-цивилизован начин.
Скрит текст:
Винаги "хвърлям" по един поглед на коментарите като почна да гледам и признавам си без бой, че коментарът на Кумбата ме накара да си посмиля, че са го изгонили Grinning

# 674
  • София
И Александра вече не я харесвам, ама поне не обижда хората като Вероника и мъжът и.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 11:00 от sea.sea

Общи условия

Активация на акаунт