КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 3 (сезон 2)

• 77 773
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Нов подкаст на Крис Ненков от първия сезон:

От 19.00 ще започне живото излъчване на "Ще си кажат", нека някой сложи линк, плс. Аз ще бъда аутсайд Grinning

# 76
  • София
Неделчо е гост на Павката и Ицака в съботния лайв

# 77
Гледах точно 5 минути. Това не се слуша...Озвучаването е под всякаква критика. Нидиелчу кънти, гласът му се чува хем по-тихо от гласовете на водещите, хем като от банята, в същото време адски диалект. Не е за моите уши. Който има нерви, да гледа/слуша.
(p.s. стигнах до "гранджозна кръчъка", демек... "грандиозна критика")

# 78
Това реалити е като от АлиЕкспрес... Огромно самочувствие от страна на участниците без особено покритие, жесток диалект и плачевно беден речник. Потресаващо беше изпълнението на задачата- всяка втора дума беше "уникално, невероятно, жестоко". Все си мисля, че като си инфлуенсър и трябва да рекламираш даден продукт- трябва умишлено да обогатяваш речника си ежедневно. Като цяло излагация, поне засега...

# 79
От първия сезон имаше попадения. Все си мисля, че Играта (рап-певеца) се държеше доста нормално, без да се надува и без да кифлее. Ваня Запрянова (позната от "Игри на волята") много ми хареса като поведение. Дори една Виктория Капитонова се държеше доста земно. По-скоро Ева (другата от Ергенът 1), която спечели формата... кифлееше и се лигавеше невероятно.  Има всякакви характери. А и виждаш, че във втория сезон са се постарали да вкарат от всякакви социални групи, 1 ром, 1 гей, 1 лесбийка, 1 онлифенс прос****тка (също както и в предния сезон имаше такава), 1 plus size "модел", мачовци, чалгари, кифли... Wink

# 80
Не беше съвсем права в спора Александра, но толкова да ме дразни Анджела - противна, грозна, устата, нагла, крякаща… как се харесва с тези джуки? Как някой плаща, за да види голо това нещо? Нямам думи!
Норчето - какъв инфлуенсър си ти? Тя едно клипче не можа да направи за къщата! Две думи на кръст не може да върже! Една лъжа не може да скалъпи! Какво търси там, не мога да разбера?

# 81
  • София
Устата на Анджела е наистина ужасна, цялата е в рани. А колко беше доволна като се появи с онзи парцал, определяйки го за рокля, че и без бельо отдолу.

До средата съм на подкаста с Неделчо, сполучлив гост. Допада ми много повече от Лъчо, Филяка и разни други, които дори не бяха гледали предаването.

Очаквано зле се представиха за три минути.  Това не са топ инфлуенсъри, но и смятам, че е такова нивото на повечето. По-скоро са изключение интелигентните, с богат речник инфлуенсъри.

# 82
Филяка наистина беше потресаващ като гост, не стига, че нищо не беше гледал, ами и се правеше на забавен с някакви шегички на ниво девети клас. Поне тази година едва ли ще опират до такива като него, защото винаги могат да поканят хора от предния сезон да коментират.
Неделчо наистина е супер, не съм съгласна с много негови мнения, но не ми пречи да го уважавам и винаги да ми е интересно да го слушам.

# 83
Неделчо говори на диалект, но е интелигентен и прави много добри анализи. 🙂

# 84
  • София
Аз сега си го пуснах и брей ти да видиш. Неделчо е фен на Милан като мен. 😀😈

# 85
Днешният коментарен епизод на Кукушев:

# 86
  • София
В Ще си кажат коментират част от видео само за членове, в което се говори за реакцията на Пресинка и Гого. Неща, които и ние бяхме забелязали, колко е сърдита Пресинка, че е на последно място. Гош каза, че те твърдят, че продукцията ги е накарала да се разделят, за да ги вкарат, но после не ги и се чувствали прецакани. Други обаче казаха, че ги познават отдавна и били пълни лъжи това, наистина са си били разделени от много време и никой нищо не ги е карал за предаването. Ронси спомена, че Гого имал сериозни проблеми с алкохола и депресия и затова са се разделили. Дидо каза, че се е държала много неуважително на подкаста. Представям си зад кадър какво е било.

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 01:05 от Niya-

# 87
Гош колко е неграмотен.
 @Flâneuse, публикувайки линка, можеше да не изстрелваш веднага името на новия участник. Нека спазваме това и занапред, когато отпада някой, напуска някой или влиза нов участник... Поне за няколко часа тези неща да са в скрит текст. Примерно до полунощ тези неща да се пишат в спойлер.
Разбрано.
И мен това с олиото ме сащиса. Сякаш нарочно беше, кой нормален човек излива четвърт бутилка олио на едно ястие?

# 88
В Ще си кажат коментират част от видео само за членове, в което се говори за реакцията на Пресинка и Гого. Неща, които и ние бяхме забелязали, колко е сърдита Пресинка, че е на последно място. Гош каза, че те твърдят, че продукцията ги е накарала да се разделят, за да ги вкарат, но после не ти и се чувствали прецакани. Други обаче казаха, че ги познават отдавна и били пълни лъжи това, наистина са си били разделени от много време и никой нищо не ги е карал за предаването. Ронси спомена, че Гого имал сериозни проблеми с алкохола и депресия и затова са се разделили. Дидо каза, че се е държала много неуважително на подкаста. Представям си зад кадър какво е било.
Благодаря, че сподели. Определено ще се джойнна, щом такова е допълнителното съдържание, а не просто немонтирани кадри от същите сцени, които вече съм гледала.
Добре, че не са влезли Пресинка и Гого тогава, щом ще си измислят такива глупости. Като цяло и е лоша идея да се напълни предаването с твърде много хора под 25, вижда се колко е спечена Елеонор например.

# 89
Зад кадър, еп. 2

Общи условия

Активация на акаунт