КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 3 (сезон 2)

• 77 787
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
сезон 2, епизод 5

# 91
  • София
Изгледах го, няма да спойлвам. Беше битка целият епизод, да видим как ще отпада участник.

Томас изгрубява с Веси, на 4:30 ѝ казва "Леко, че ще обърнеш буса". Не знам каква е тази неприязън към пълните жени от негова страна. И Марианов е доста пълен, но само с нея се държи така.

Тя наистина трябва да вземе мерки, особено ако е 130 кг, както и Марианов.

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 01:04 от Niya-

# 92
Е, един мъж трябва да си тежи на мястото, да вдъхва респект Wink Марианов е по-висок от Веси и не му личи толкова.

Коя свиреше на цигулката в началото?

Иначе играта зае твърде много време от епизода. Искаше ми се повече биг брадърски елемент Wink

# 93
  • София
Какво значение има кой как изглежда, не, не е по-приемливо мъж да е толкова дебел и мъжете умират. И на двамата килограмите са нездравословни, хубаво би било да свалят по 30 кг и тогава няма да са слаби, но няма да е така опасно теглото им. При Веси има и фактор бременност, ако ѝ е желание в бъдеще. Томас досега не ми харесва, злобее излишно, а и по сторита се качва, че се е сдушил с Анджела и Гош.

П. П. Не съм убедена, че е много по-висок:

# 94
Не е много по-висок, но изглежда една идея по-"слаб" от нея Wink И никой не оспорва факта, че е нездравословно.
Томас е по-хард в изказа, но и той е от хората, които се дразнят да се съобразяват с всички възможни малцинства, сакън някой да не се обиди за нещо. А иначе той е от тези, които не умее да губи и в Игри на волята постоянно се оправдаваше, ако изгуби в някоя битка. (@Diavolo добре ме подсети), все някой му е виновен. Има такива хора.

# 95
Веси е височка, да. Със сигурност трябва да поотслабне, предполагам, че около 90 кг при нейния ръст вече няма да е затлъстяла, а само наднормена, което е много по-щадящо за здравето. Не е непостижимо и се надявам да намери мотивация. Приятно момиче е.

Котарачето също е доста висок, стори ми се, че стърчи над Томас, който казва, че е почти 1.90. Може и от ракурса да е било, но със сигурност не е нисък.

Цигуларката казаха, че се казва Изи, но не ѝ знам цялото име.

# 96
  • София
Изгледах.
Явно тази година игрите им ще са по-комплексни.

За протокола и да се знае как са разпределени инфлуенсърите по отбори:
Червени: Дидо, Томас, Габриела, Котарачето и Веселка
Сини: Кумбата, МарианоФ, Ронси и Анджела
Зелени: Перси, Гош, Ивка, Алекс и Елеонор

Зелените ми се виждат най-комплексния отбор.

Скрит текст:
Перси (зелени), Томас (червени) и Кумбата (сини) на моторите
Кумбата далтонист ли е? 😉

Зелените бяха много гъвкави с обръчите, браво.

На кулата на Ханой бяха:
Елеонор (зелени)
Дидо (червените)
Ронси (сини)

Дидо си е пъзелист явно
Голяма преднина имаше Елеонор ама заби, а и твърде много и подвикваха и напрягаха.
Ронси нямаше шанс, много закъсняха като отбор. Основно заради Кумбата, но и на обръчите бяха зле.

МВП за Дидо, шок и ужас, хаха 😀
4 от 4 преди шоуто и сега 1 от 1 + основна роля в играта, защото беше и на мотора и на кулите на Ханой.
Прекалено много се набива на очи и може да го изгонят при първа възможност, но от друга страна е твърде рано още, ще има още доста игри и сега най-важното е да не си последен.
На Томас му личи, че иска да е лидера на отбора, само дето е Дидо.

Анджела и Ронси са най-застрашени от изгонване, така че и за двете ще е много важно да се спасят.
Освен ако няма директно отпаднал след игра. Ако е така, то ми е трудно да прогнозирам, защото зависи много от играта.

# 97
твърде много и подвикваха и напрягаха.
Е от това нещо откачам аз. Затова мразя и съботното издание на Фермата. Опосумите не млъкват и напрягат всички.

Иначе кой друг да е MVP, хахаха... (докато свикна и аз с това съкращение). Дидко си е №1, доколкото виждам и в анкетата тук.

# 98
Между другото на мен ми се видя, че най-напред падна яйцето на Дидо, но се спря на тялото му - той затова и се обърна към "котарачето" и после чак почнаха да му падат яйцата, като видя, че и на другия падат.
Александра я харесвам, но при нея ми направи впечатление, че не държеше обръча с опънат пръст, а като кука /може и други така да са били, но нея видях/.
Томас не съм го чула /не съм обърнала внимание/, че казва нещо на Веси в буса, но го чух като я похвали след отборната игра.

# 99
Много ми беше скучен тоя епизод. И в ИВ, и във Фермата мразя като има цял епизод само  игри.
Веселка е дебела. Не може да се каже меко и по друг начин. А и няма причина. Нещо в нея не ми допада и не защото е дебела. В характера нещо.

# 100
Здравейте! Първи сезон не съм гледала и имам въпрос - как се определя победителя?

# 101
През цялото време има игри и гласувания и отпадат хора. Накрая финалистите играят игра, в която който победи, е победител и в предаването.

# 102
Благодаря!
Много ми харесва предаването, вкл.водещите и че Зад кадър показаха и екипа. Големи плюсове от мен, че лошите практики от последните брадъри засега ги няма и най-вече, че оставят участниците естествено да си развиват отношенията без изкуствено създадени конфликти. На мен не ми е скучно без тормоз от страна на продукцията и без толериране на грозна агресия.

# 103
Здравейте! Първи сезон не съм гледала и имам въпрос - как се определя победителя?
Когато имате време, изгледайте и първия сезон, има линк в заглавния пост от темата. Не са кой знае колко много, до края на лятото може и да ги изгледате, преди да започнат есенните риалити предавания, хаха.

# 104
Когато имате време, изгледайте и първия сезон, има линк в заглавния пост от темата. Не са кой знае колко много, до края на лятото може и да ги изгледате, преди да започнат есенните риалити предавания, хаха.

Имах такова намерение, но разбрах коя е победителката и от разни други участия имам впечатление, че много се лигави. За тези впечатления и баща й има роля. Не знам дали и в Къщата е била такава. Просто съм на вълна разтоварване, не си търся дразнители 🙂

Общи условия

Активация на акаунт