КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 3 (сезон 2)

• 77 871
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Днес няма да има епизод, ще бъде утре. Елеонор е качила реакция с Персия, четири минути наместване на микрофони. Не знам защо си мислят, че това е супер интересно, че всеки път го оставят.

# 106
Защото няма грам акъл в главата на Норчето по принцип.

А защо няма епизод? Пак ли не са смогнали с монтажа?

# 107
  • София
Не, технически проблеми, останали са без ток в сървърното отделение. Днес имаше сериозна буря в София и и други се плакаха от проблеми с тока.

# 108
Хм, малко ми звучи като оправдание. В 18.30 вече беше свършила бурята, аз вървях по улиците тогава. Дори и със забавяне можеше да пуснат клипа, към 20, 21 ч...  Това са часове наред, в които има интернет, ток, сървърите си работят и всичко е наред. Предварително отлагат за утре. Като са заявили "понеделник и четвъртък" означава "понеделник и четвъртък". Много несериозно! За пореден път издънки! Все си мислех, че миналогодишните простотии няма да се повтарят повече, но... отново лъснаха старите навици.

А в тубата последните 100-200 коментара са "защо няма епизод", "кога ще има епизод", никой не е*aва да им отговори. Е това е то. ОТНОШЕНИЕ!

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 09:44 от diziler

# 109
  • София
Да, най-малкото и в YouTube можеха да пишат, че остава за утре.

# 110
Двете момчета, продуценти и водещи на това реалити, са доста инфантилни и несериозни. Изказвам впечатления и от други техни проекти. По-тъмнокосият е една идея по-адекватен, другият- трагедия. Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 10:21 от Анонимен

# 111
Ще се научат. Не ми изглеждат несериозни, по-скоро са в развитие и са били вчера неподготвени за такава ситуация. И моята първа реакция беше разочарование, но си напомням, че това не е телевизия.

# 112
Времето за това "ще се научат" и "неподготвени" беше миналата година, когато им се случваха такива неща с първия сезон.
По принцип всичко се случва, но ако разчиташ на зрителите, които нонстоп призоваваш да ти станат "членове", да натиснат камбанката, да се абонират, да плащат за членство за допълнително съдържание и т.н., тогава е редно да напишеш и едно съобщение: случи се това и това, ще има епизод еди кога си. Не да отговаряш на всеки коментар, а просто да напишеш един коментар и да го  PIN (заковеш) горе, да го четат всички. Това е елементарно. И показва отношение към хората, от които по принцип изискваш. Ама да мълчиш, стотици хора да питат какво става и да няма дори и едно съобщение... Това е несериозно и неуважително. Аз лично си спрях снощи абонамента към техния канал. Миналата година по същия начин мълчаха като стане нещо такова, не даваха никакво обяснение. В коментарите масово хора пишеха "отследвам ви", точно заради отношението, а не заради това, че ще видят даден епизод дни по-късно. И да напишат съобщение във ФБ (най-масово използваната мрежа), както и в Youtube, където си качват епизодите. ФБ страницата изобщо не я поддържат. Това също е несериозно. Инстаграм и Тикток далеч не ползва всеки. Ако са написали съобщение там, не означава ,че са достигнали до всичките си зрители.
Двете момчета, продуценти и водещи на това реалити, са доста инфантилни и несериозни. Изказвам и впечатления и от други техни проекти. По-тъмнокосият е една идея по-адекватен, другият- трагедия. Simple Smile
И въпреки това, на мен са ми по-симпатични като водещи от Иван и Андрей, които водят от 25 години, но са изключително инфантилни,  дразнещи и досадни.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 12:39 от diziler

# 113
Разбирам защо критикувате, но аз съм им нов зрител, без да ги следвам, без абонамент и камбанки и още нямам очаквания, защото за мен е първият сезон, който им гледам.
Сравнението с Иван и Андрей и аз го направих, в това сме на едно мнение👍

# 114
# 115
Пускам сега епизода, но се надявах да са си взели поука от предния сезон и да имат готови и двата епизода за седмицата, преди тя да дойде. Уви - не е така. Разбирам, че обемът е огромен, но можеха да обявят по-късен старт и да се подготвят, за да не увисват с "технически проблеми" на третата седмица. Дано е за последно този сезон.

# 116
  • Стара Загора
Най-интересното от епизода бяха рекламите. Язък за чакането.

# 117
Хм, дотук - две строшени легла от няма нищо. Коя фирма предоставя този боклук? Представям си секс да се прави на подобно чудо, първо, като на публично мероприятие, ще трябва линейка да се осигури.

# 118
Те наистина се счупиха от няма нищо. Нали върнаха кадъра. Може сглобката да са я направили калпаво. Обикновено купуваш леглата във вид на дъски, пък после сам си ги сглобяваш Grinning Не са затегнали винтовете като хората Grinning
Този епизод беше най-скучният от всички досега. Тамън щеше да стане интересно и отложиха за следващия епизод гласуването дали да отпадне участник или да им отнемат 1000 кредита.

Някой изръси (поне на два пъти) "нали след 3 дни ще отпадне участник, бе хора". Ама чакай... ако днес отпадне човек, след 3 дни ще отпадне ВТОРИ човек, има разлика. И за разпределението на храната има разлика. Естествено, че трябва да гласуват да отпадне човек, това е то... играта. Предполагам, че се стигна до тази дилема, защото не влезе 15-и участник и сега могат да си позволят да нямат отпаднал участник. Защото по план, в този ден трябва да отпадне първият от 15, не от 14 участници.
Разбира се, по-слабите се страхуват, че ще отпаднат и гласуват да им се отнемат 1000 кредита, но никой да не отпадне.

# 119
  • София
Скучен, излишен епизод.

Това с индийския сериал го гледахме вече таман два пъти в Един за друг.

Много добра Анджела в роля.

Уж игра за спасение, пък айде да няма игра ако другите са съгласни. Тъпотия. И напълно излишно. Дано червените не се вържат на акъла на зелените, накъдето отиват нещата ама не е сигурно. Може да е подвеждащ монтаж.

Общи условия

Активация на акаунт