Милано и северна Италия - тема 16

• 52 269
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,

Имам билети рано сутринта на 1ви януари от Бергамо до София. Сега се зачудих дали ще има транспорт от Милано център до летището толко рано, понеже полета е сутрешен и ми трябва тръгване от центъра към 03:00. Някакви идеи какво е положението на този ден?

# 346
Ние летим утре вечер от Бергамо за София. Ще попитам шофьора на шатъла от Милано до Бергамо дали ще работят на 31.12 и 01.01.

# 347
Здравейте,

Имам билети рано сутринта на 1ви януари от Бергамо до София. Сега се зачудих дали ще има транспорт от Милано център до летището толко рано, понеже полета е сутрешен и ми трябва тръгване от центъра към 03:00. Някакви идеи какво е положението на този ден?
В колко ви е полета? Задайте си на гугъл мапс с желано време на пристигане и ще ви покаже опциите за придвижване. По принцип щом има полет, трябва да има и шатъл, който да пътува, иначе мисля, че към 4 е първият автобус сутрин.

# 348
Автобусите пътуват всеки ден, през 30 мин, като на една от фирмите първият тръгва в  3.50 ч.

# 349
За посещение на езерата, коя е най-добрата локация?

# 350
Зависи на кои езера имате предвид.
За Лаго ди Гарда-Десенцано дел Гарда, Пескиера дел Гарда.
За Лаго ди Комо- Варенна, Беладжио, Комо.

# 351
Опитвам се да направя програма за 8 пълни дни, като идеята ми е нощувките да са на едно място, за да не губим време по настаняване/ако е възможно/ и всеки ден да пътуваме до някъде....

# 352
  • София
Проверете Südtirol Alto Adige Guest Pass. С него можете да пътувате неограничено

# 353
  • Milano
Не е уточнено за кои езера става въпрос, но обикновено не са тези в Алто Адидже.

# 354
За Дуомо да купувам ли предварително билети / ден събота/ или е спокойно по това време на годината?

# 355
  • София
Ясно, че не се пита за тези езера конкретно.
Посочих само опция за почивка в Северна Италия и как да се пътува безплатно.
Някои градове подаряват безплатни карти за градския транспорт само в града, но не знам за други случаи на толкова мащабни бонуси.

# 356
И аз се интересувам от Дуомо, свободен ли е достъпът?

# 357
Здравейте,
Ще пътуваме до Милано и сме запазили кола под наем за 2 дни от летището Бергамо чрез фирма Cartrawler.

Има ли запознати дали ще приемат дебитна карта за депозита, изисква ли се някакъв друг документ към шофьорската ми книжка и изобщо всякаква и информация би ми била полезна. Благодаря много!

# 358
  • Anywhere
Най-добре им изпратете запитване с мейл предварително. Да имате време да реагирате, в случай че няма да приемат дебитна карта...

# 359
За Вernina express къде е най-удачно да се нощува? Отиването и връщането е от Бергамо, като обмислям да разделя нощувките /8 на брой/ между Бергамо и някъде около Комо и си мисля дали да не направим нощувка и някъде по-близо до влака?

Общи условия

Активация на акаунт