Прага - тема 3

• 29 329
  • 366
  •   1
Отговори
# 180
В сряда се прибрах от Прага, ремонтите продължават, но не мисля, че това представлява някакво затруднение, хотелът ни беше в близост, преминава се, има достъп до метрото.

# 181
Преди дни се завърнахме от Прага. Препоръчвам Националния музей  на Вацлавския площад.

# 182
Здрвейте! За първи път пиша и искам да ви попитам - някой връщал ли се е от Прага до София с автобус? Ще съм благодарна за всяка информация.

# 183
Здрвейте! За първи път пиша и искам да ви попитам - някой връщал ли се е от Прага до София с автобус? Ще съм благодарна за всяка информация.
Аз няколко пъти съм пътувала  от Прага до София с автобус. Пътувах с Рачич и с Груп. Какво точно Ви интересува?

# 184

Здравейте!
Да, миналото лято пътувахме и на отиване, и на връщане с автобус. Ползвахме Юнион Ивкони.
На отиване бяхме до Братислава - тръгнахме сутринта от София и пристигнахме към 23 часа в Братислава.
Връщането ни беше от Прага. Автобусът закъсня с около 4 часа, тръгнахме към 23 часа и пристигнахме в София на следващия ден към 16 часа.
Дългичък е пътят, но се издържа. Има спирки на всяка граница, а май и още една-две (не помня вече) освен тях.
Автобусът на отиване беше по-голям и удобен, а този на връщане беше някак по-тесен.
Хубавото на автобусите е, че не няма ограничение и такси за багаж.

# 185
Заминаваме за Прага за коледните базари! Връщам се да чета и да правя програмата. Търся и препоръка за хубав апартамент от airbnb, че в букинг цените не ми харесват особено. Ще ползваме градски транспорт, дори и да е отдалечен от централните части. Благодаря!

# 186
  • гр.Варна
Здравейте! Насочили сме се за 3 дни до Карлови Вари . Решихме го спонтанно и не съм се подготвила с план. Бихте ли препоръчали интересни места, ресторантчета, ще съм благодарна на всякаква информация. Също и инфо за топли басейни и спа процедури. Евентуално ще си наемем апартамент, но може и препоръка за хотел. Благодаря предварително!

# 187
Здравейте! Насочили сме се за 3 дни до Карлови Вари . Решихме го спонтанно и не съм се подготвила с план. Бихте ли препоръчали интересни места, ресторантчета, ще съм благодарна на всякаква информация. Също и инфо за топли басейни и спа процедури. Евентуално ще си наемем апартамент, но може и препоръка за хотел. Благодаря предварително!

И аз се интересувам от Карлови Вари.
Бих искала да знам и дали има лесна връзка с Прага - влак, автобус?

# 188
Планирам нашето ходене до Прага и установих, че има много удобни автобуси от Виена до Бърно и Прага. За настаняването съм харесала страхотни апартаменти от Букинг, но наистина са малко скъпички - нощувка за трима излиза около 250 лв., но са на перфектно място, с по две спални /всяка от които с баня/. Намерих единия апартамент в Airbnb за да прочета отзивите и установих, че в Букинг е по-евтин...

# 189
  • София

И аз се интересувам от Карлови Вари.
Бих искала да знам и дали има лесна връзка с Прага - влак, автобус?

Да. И Flixbus и Regiojet имат курсове до там. Цените са доста прилични.
С фуникуляра до хълма Диана може да се качите. Там има заведение. Ние обядвахме там. Ядохме, не знам как се казва, гулаш в питка.
Много харесвам Карлови вари.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 14:07 от Аглея

# 190
Здравейте, дами, малко страничен въпрос, но може и да ми помогнете. Мои приятели се завърнаха от Прага и ми донесоха голяма бутилка бехеровка и ми я подариха много мило. Въпросът е, че като я отпих очаквах да е нещо най-много като йегермайстет, а то..FlushedMoney
Та кажете ми туй нещо как се пие, мога ли някак да я обработя, че да не я усещам или да добавя захар или и аз не знам какво. Дайте ми зимна рецепта Simple Smile Ако наистина е билкова настойка и е полезно ще го пия като шведската горчика на Мария Требен- точно на това ми удря  Laughing

# 191
Здравейте, дами, малко страничен въпрос, но може и да ми помогнете. Мои приятели се завърнаха от Прага и ми донесоха голяма бутилка бехеровка и ми я подариха много мило. Въпросът е, че като я отпих очаквах да е нещо най-много като йегермайстет, а то..FlushedMoney
Та кажете ми туй нещо как се пие, мога ли някак да я обработя, че да не я усещам или да добавя захар или и аз не знам какво. Дайте ми зимна рецепта Simple Smile Ако наистина е билкова настойка и е полезно ще го пия като шведската горчика на Мария Требен- точно на това ми удря  Laughing
Кой вид бехеровка ви донесоха,че има 4-5 ? Аз миналата година бях в музея на бехеровката в Карлови Вари,от там си купихме 3 вида, отделно в Билла имаше промоция на лимоновата и си взехме и от там.

# 192
Кой вид бехеровка ви донесоха,че има 4-5 ? Аз миналата година бях в музея на бехеровката в Карлови Вари,от там си купихме 3 вида, отделно в Билла имаше промоция на лимоновата и си взехме и от там.

Здравейте, ето такава

# 193
  • София
Tова май не е Бехеровка. Пак е билково, мисля, че е от Пилзен
Ако разредиш с някакъв сок дали няма да стане по-добре?

# 194
  • Berlin
Не пише Бехеровка, значи е нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт