Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 299
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
Не знам защо изобщо се намесва другия Мерт? То май по-скоро Мерт Рамо е бил приятел на Афра и покрай нея на този Мерт, а не обратното. Той нали е с оная скумрия Дилан. Всеки да си гледа живота 🤦
Понеже започнах да преглеждам някой серии ми направи впечатление, че Сейран е записала Юсуф в телефона си с името Дилан Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Мисля, че не е случайно. Stuck Out Tongue

А, иначе  от фотките се вижда колко са щастливи. Млади са, хубави са и им отива.

# 76
https://twitter.com/gelisinevurucaz/status/1672286721382203398?t … J87QvQkkXlIA&s=19

Във Фетие били 😂

Постоянно я цунка Мерт. Душички❤️

# 77
  • Дъблин
Усещам , че му е изгорила доста калории на тази почивка 😅🔥

Хахахахааххах ами явноооо…. Той Мерт изглежда позаслабнал. Има една диета известна за ябълките и секса Simple Smile

# 78
Афра - ЕLLE

https://www.instagram.com/p/Ct15RrEIdQS/

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 21:12 от dterziiska

# 79
Много красива! Мерт е късметлия 😂 Да си я пази 😂

# 80
Малееее момичетаа аз отдавна не съм се включвала.. има няма 1 седмица и половина... ама какво се случва тука бее лелееее 😍😂😂
Много се радвам за тях,то си личеше колкото и да отричаха.. мн са сладки... айде да му видим шкембето на Рамо както Сейран каза 😂
Аз не знам за Мерт дали е късметлия ама Афра си е направо Благословена с такъв мъж, мил,искрен,детенце, красив и в същото време джентълмен ама и тя не е за подценяване и двамата си подхождат много:)

# 81
и сега...
като се сетя как се здвереше Сейран на Ферит в сериала си се чудя,дали Афра така прави и в реала,когато е бясна!
Горкото ми мече,дано да е рядко,или пък  хич,че не мога да не го мисля

# 82
# 83
  • Яко в Матрицата...
https://www.instagram.com/p/Ct2AYCvs-a8/

Heart EyesHeart EyesHeart Eyes 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Повтаряме се, но няма да трия, че да останат бoнджуците Wink

# 84
  • София

Тази девойка направо цепи мрака, кой знае още какви клипове има, но винаги ги пуска в точния момент Sunglasses

# 85
Ааа нищо да не триете GrinningHeart Eyes

Както и писах преди , продукцията много добре знае и всичко е под контрол с днешна дата Никой не е изненадан и драма няма в тази посока

Да и аз я следвам в инста с преводача Joy Много позитивизъм  и вяра  дава на феновете

# 86
  • Яко в Матрицата...
Тази девойка направо цепи мрака, кой знае още какви клипове има, но винаги ги пуска в точния момент Sunglasses
Мацката написа, че никога не е търсила внимание и по собствено желание не е споделила този клип. Чакала е деня, в който ще се разкрие, че са заедно. Направила го заради АфРам. И тези двамата имат късмет с такива фенове Simple Smile

# 87
  • Дъблин
Това клипче не е ли от пред съда, дето Сейфер се развеждаха?

Ифакат как ги зяпа Simple Smile ама са бонбончета.

Защо из Туитър сравняват Афрам с Бихтер и Бехлюл????? И преди го коментирахме ама аз все още неразбирам каква им е приликата??

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 23:09 от gery2852

# 88
  • София
Не си спомням, кой искаше да види коремчето на Мерто....екстра си е момчето, любовта добре му се отразява.

Скрит текст:
А на тази снимка:

Вижте как лекичко й загръща хавлията, джентълмен истински...!
Супер си е Мерт. Напълно нормален мъж с талант. Не виждам причина да е с плочки, напомпан и големият мачо, че да пробие с таланта си. Прекалено много "идеални" актьори има вече, нека има и нормални.

# 89
Сега прочетох , че по време на снимките на 30 епизод , на снимките в дискотеката е имало едно момиче.Та нейната компания или тя не разбрах са св опитали да задяват Мерт и да го канят на кафе , ама нашия им бил казал ядно , че си има приятелка.

Общи условия

Активация на акаунт