Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 328
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Абе, Ив, какво ми го хвалиш Мерт Шакирата Grinning Кой нормален мъж ще го направи?

Ето едно мнение като моето:

Мерт Язъджъоглу изневери на Афра с Хафсанур Санджактутан. Това не беше дългосрочна връзка, разви се моментално. И Денизджан Акташ, който чу това, напусна Хафса. Тя направи опит за самоубийство, ако си спомняте. Ще сложа печата си върху това, което съм казала.

# 106
  • Дубай
Ив, из социалните мрежи му слагат на главата клоун, крава,рога ... Толкова им е акъла. Joy

За жалост  интригата и клюката продават,както винаги Hug
Професора  по връзки с обществеността ни казваше,че добрата новина не е новина Joy
Оф, ужасно звучи, дано е над нещата момчето и въобще не се въодушеви. Аз го харесвам като актьор и не мисля, че е бил в сянката на Афра в отношенията им той си имаше роли, както и тя.

Еве,какво е ставало ние няма как да знаем, а само предполагаме по писаници. Сега дали е имал връзка с Хафсата(която стана ебаси въртиопашката) така и не се доказа. Ако е било така, възможно още тогава да са се разделили с Афра, но си е факт, че един за друг не казаха лошо или грешa?
Ей това е похвалното за мене в случая защото, каквото и да е ставало, запазиха уважение един към друг и не тръгнаха да  се обвиняват/обиждат  и прочее.

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 09:38 от I.V

# 107

Хайде да ни е честито!
Големи сладури са!

# 108
Отбивам се в новата тема само да кажа , благодаря за труда на момичетата през сезона. 😙
Оставете младите да почиват и на есен с песен.

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 01:34 от Ela1

# 109
  • Дубай

Хайде да ни е честито!
Големи сладури са!

Защо му е сложила бяло сърце и тъжно човече пак. Ще ме подлудят тия деца

# 110
Хора, тези профили са фалшиви, не са на истинските Афра и Мерт Smiley Така че спокойно, не ги мислете кой какво емоджи бил сложил Joy

А относно онзи скрийншот, уж от някаква група в телеграм, който се върти тази вечер в twitter, не ми изглежда доста достоверно като случка, ама карай..
Вие преставяте ли си Мерт, при все колко сцени има да снима, да седи да си лафи със статистите, а те чак го учели на руски думи 😂 аз не мога да си го представя.. 😂
Също не си представям руските wanna-be кукли/моделки/актриси да си мълчат толкова време и чааак сега да си пуснат (клюката) инфото 🤓.
Не съм много запозната с тях, но това, което съм видяла до сега не ме навява на мисълта да
са от хората бавещи се с публикациите Sweat Smile

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 02:17 от bellie_ellie

# 111
Афра и Мерт нямат фейсбук, не се връзвайте на всичко.

Ив, има ли нужда да казва нещо, след като пуска такива сторита?

# 112
# 113
  • Яко в Матрицата...
Гледам, че пак се е отворил въпросът за Мерт Я... Не исках вчера да пиша, защото това си беше денят на АфРам - 23.06.23 Wink

Но ето какво се въртеше из Т и Инста вчера:

https://www.instagram.com/p/Ct1zrPjILyO/

Както знаете, имам сведения за живота на всички известни личности. Нека започна от самото начало. Мерт Язъджъоглу и Афра Сарачоглу бяха в постоянен конфликт преди началото на телевизионния сериал. Все не можеха да вземат решение да се разделят, винаги се случваше нещо и се сдобряваха... Тогава започна телевизионният сериал на Афра и проблемите с Язъджъоглу станаха още по-големи. Когато близкият приятел на Язъджъоглу Кубилай на една вечеря се намеси във връзката им, Афра разбра, че вече се задушава и те се разделиха окончателно. През това време веднага щом се разделиха, Мерт Язъджъоглу вместо да скърби започна афера с Дилан Чичек Дениз, защото знаеше, че връзката им (с Афра) е приключила отдавна...

И допълнение от мен - кой каквото ще да казва, Мерт Я не можа да понесе успеха на АфРам... Наречете го мъжко его. Харесвам Мерт Я, има нещо в това момче като актьор, харесваха ми като двойка с Афра, но явно нещо не им е достигнало, за да останат заедно. Кой на кого е изневерил вече е абсолютно без значение.

# 114
Хората реално не са говорили нищо лошо един за друг. Разделили са се и всеки по пътя си. Някои наистина изкараха Мерт и Афра все едно са хванати в изневяра🤦
Казват, че му била първата любов на Мерт. В интервюта досега казвал, че не вярвал в любовта. Душички❤️
Аз съм оптимист за отношенията им, защото са започнали с приятелство. Познават се и знаят какво да очакват един от друг. Не са се запознали на сета и да са се влюбили набързо 😂

# 115
  • Дубай
Добро утро в топлия, съботен ден, момичета. Заредете се с вода, че при нас е адски топло и винаги излизате по сянка, и с шапка

Еве, мълча😉😙... Не му следя инстаграма на МЯ... Май ще сменя мнението за него,но си го харесвам като артисче. Дано спре с глупостите и си живее живота пълноценно, както и АфРам.

# 116
  • Яко в Матрицата...
Сега се започва изследването на видеата милисекунда по милисекунда, снимките пиксел по пиксел Joy Тук така погледнали, там така се усмихнали… Феновете са ми по-забавни от кадрите Joy

# 117
Как си я загъва в хавлията Heart Eyes

https://twitter.com/Kdr_011/status/1672499492044537856

Нейсе, създадоха материал за следващите седмици на фенове, хейтъри, клюкарски предавания...

# 118
  • Яко в Матрицата...
Ох, тоя дето говори зад кадър вика - Афра е много фит, Мерт с коремче Joy Сега ще трябва да ходи във фитнеса, няма начин. Няма да излага севгилито, яя Joy

# 119
Сладурчета Heart

Общи условия

Активация на акаунт