Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 58 058
  • 761
  •   2
Отговори
# 510
Снимките на новия сезон започвали на 18 август. Щели да снимат 3 епизода резерв.
Султанката може да има роднини в България Grinning

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 10:49 от Бл@гуна

# 511
  • София
Beyaz Magazin пак ще коментират АфРам Joy

То май е новина ако не ги коментират Joy Следобед ще ги гледам в youtube. А Билал е тотално ку-ку
https://www.instagram.com/p/CuEl88mtmfB/

Иначе имаше много коментари относно това, защо Мерт рекламирал сокчета, нямало ли да направи по-сериозни реклами и т.н. Като гледам как навсякъде в Истанбул се вижда лицето му, хич не е сбъркал
https://twitter.com/seriekritiker/status/1678291448318291970
Да не говорим, че сокчетата продължават да се намират трудно по магазините.

# 512
  • Яко в Матрицата...
Прецака ми се нещо нетът, но гледах малко от репортажа и коментарите за АфРам. Русата мацка каза нещо от сорта - много обичам Афра и ми липсваше, ама вече всеки ден говорим за нея, та... Joy Права е жената. Трябва да ги оставят малко намира и да се занимават с други известни.

# 513
# 514
Добро утро! Вижте кой е в Бургас Simple Smile

Сторито е от вчера.
АААА, Ако има хора от Бургас тук в групата, моля ви, оглеждайте се 😂 Направете си снимка с нея ако я срещнете 😂😂 Питайте и за спойлерче за сезон 2. 🤭😜

Дано да доживеем и други от състава да видим в БГ. 😂

# 515
еха,хайде дано да и хареса,та да доведе и другите
Като ходя в Несебър ще се оглеждам много-там всички ходях
А,дано!

# 516
Малко гифки от мен на Феро Ефенди

# 517
Малко гифки от мен на Феро Ефенди

Май всички сме влюбени в Мерт, барабар с Афра Simple Smile

# 518
Обичам Мерт да няма да лъжа харесвам актьори които дават макса от себе си в това което правят и се сливат с това което показват до ден днешен съм подбирала точно такива актьори ,но никой не ми е събирал очите в една позиция от първа серия.Трудно харесвам ,но харесам ли някой съм му вярна почитателка.А за обичта тя е тази която си я имам за няколко души трудно може от раз да я спечелиш уви и това успя този младеж.
Пак имам въпрос издирвам Чъплак освен на Блу ТВ някъде дали го има другаде за гледане? Може и с арабски говор няма проблем...

# 519
Искате да кажете, че М Я е изневерил на Афра с тая кощрамба от сериала с Керем? 😂😂😂 БОЖЕ ГОСПОДИ!!

# 520
Искате да кажете, че М Я е изневерил на Афра с тая кощрамба от сериала с Керем? 😂😂😂 БОЖЕ ГОСПОДИ!!

Така изглежда но ако питаш неговите фенки от мъка ще е от думите на Наталия / Кубилай/
Освен това най-големия смях ,че се раздели с Дениз Джан седмица преди да ги видят с МЯ в бара и после хранително натравяне а Бирджан говори за прерязани вени

# 521
Сега прочетох, че го наричат Мерт Шакираоглу Grinning

# 522
Привет.

Гледам  новини,че от 22 септември започва втори сезон... Дали е потвърдена тази информация?   Ще мине неусетно времето.

МЯ  си е занижил критериите след  Афра .. Другите две девойки също имат своите красиви черти, но пред излъчването на Афра  бледният. Отделно репутацията, не на последно място.
Загубил е истински диамант...  Който попадна  в ръцете на Рамо за щастие. Вярвам,че ще го оцени за разлика от Шакираоглу:joy:

Нека се пръска от яд,като  гледа как се забавляват нашите сладури.
Те са тема номер едно Heart Eyes

# 523
По това, което виждам нашия Мерт показва повече любов и внимание към Афра. Много са сладки❤️
Предполагам, че тя си го познава добре и за това е решила да опитат. Дано връзката им е успешна ❤️

# 524
  • Яко в Матрицата...

Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт