Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 58 112
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Леле, големи драми имало пак в туитър вчера, аз само този руски скрийншот видях и не обърнах внимание.
Ами омръзнали са си, разделили се, но бившия явно плаче за внимание и се чуди какво да измисли. Афра изяде хейта, а той миличкия е невинен. Аз не го познавам като актьор, но от интервютата, които гледах с него имам ужасно лошо впечатление.
А тази снимка с петимата актьори беше на дневен ред онази вечер. Много тъпо ми стана за Фуркан и Айбуке, защото взеха да се показват заедно вече и пак драми заради този МертЯ.
А Афра и Мерт си почиват, гледат тенис и се надявам, че хич не им пука Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 23:09 от MysteryG

# 586
То драмите не спират, всеки ден има по нещо. Joy Нищо, тъкмо няма да ни е скучно лятото де. МЯ ми е адски противен, такова влечуго, съскащо завист и злоба...защо не вземе да насочи тези усилия към някой проект, да вземе да поработи малко, а?! С креватни истории не става...

# 587
Тювбе, тювбе Grinning

Гледам днес, принтера си пуснал стори: "Добрите стари времена", когато ходеше да стреля. Ходеха с Афра, бай дъ уей. Стори ми се, че усетих накъде бие Sunglasses Но след тези изцепки, не вярвам да го огрее.

MysteryG, аз не съм гледала негови интервюта, но гледах малко от шоуто на Ибрахим Селим с негово участие.
Наистина изключително просташко поведение, което избива зад уж философски разсъждения. Много странно.

Добре, че нашите си биха камшика към Португалия Grinning

# 588
Много харесвам  Фуркан и Айбуке като двойка. Преди нея и той ги  сменяше нонстоп. Една от бройките беше Дилан. А с Мрет Я са си приятели отдавна. Затова  захапаха  Мерт Я /на мой приятел си жена/. Значи за него може , а за Мерт Р и Афра- не.
Раздялата им е факт и няма защо да се дълбае там повече. Кой изневерил , кой-не , вече няма значение . Каквото било -било ! Приемаш и продължаваш напред !

Доволна съм , че нашите обявиха връзката си. Така трябва да се живее - открито и пълноценно. Няма защо да се съобразяват с разни бивши и приятелите им. Има още месец време , да поутихнат страстите и хейта. Да си стоят там и да се обичат. Да си подаряват време един на друг - най-ценния подарък.

# 589
Тоя и той на какъв се прави? Чак майка му с туитовете.🤧

# 590
В интерес на истината колко хейт се хвърли и продължава да се хвърля върху АфРам, никой от техните семейства не си позволи да прави подобни изказвания.

# 591
Много хейт понесоха наистина, но вероятно са предполагали какво ги чака и пак се решиха на тази стъпка.

Диди е много права за среднощните бирички с Хафса, та тази госпожа да види първо сина си, че и той не може да отделя сериала от реала, ама нейсе.
Гечмиш олсун!

# 592
Много хейт понесоха наистина, но вероятно са предполагали какво ги чака и пак се решиха на тази стъпка.

Диди е много права за среднощните бирички с Хафса, та тази госпожа да види първо сина си, че и той не може да отделя сериала от реала, ама нейсе.
Гечмиш олсун!
Тази госпожа и сина и не могат да приемат , че другите са щастливи без тях. Че не им пука за това какво се говори и пише за тях. Сигурно си мислеха , че Афра ще страда дълго . Да  , ама не !  Смели са нашите ! Заслужиха си щастието !

https://youtu.be/Lte5LJNzaGY?list=LL 

# 593
Много внимание му се обърна на този пак дайте да си коментираме дизито или нещо друго като му се обръща внимание се нервя на тях това им е целта да го говорят и съжаляват.
Искрено се надявам любимецът ми да е прекъснал всякакви връзки с този човек и да си е казал след всичко аз какво направих по добре да не бях се правил на Наталия Симеонова.
Просто се чудя къде му е макса на дъно скъпия господин... 🤦‍♀️

Та даже и съдбата на Пело ми е по вълнуваща от този двурейтингов сериал с привкус на вмирисан чорап.

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 07:32 от x BlackRose x

# 594
  • Яко в Матрицата...
Боже, какви “драми” 🤦Joy Хората в Африка няма какво да ядат, на няколко стотин километра от Турция има война, те за една изхабена връзка са се хванали 🙄 Пък и майката се включила… Имаше един туит тия дни, който изразява всичко, което мисля за тази “драма” - за няколко месеца Афра изживя с Рамо неща, които за 4+ години не е преживяла с МЯ.

Я да сложим едни СейФер за оправяне на вкуса 😍

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 11:02 от Reni 🧿

# 595
Направо се чудя още колко ще се говори затова? Хората със семейства св развеждат те седнали да чоплят за Притньо нейсе...
Имам един въпрос за да раздвижа темата.
Коя песен от всички в дизито ви хареса най-много и описва СейФер
Чакам отговорите на всички...

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 11:25 от x BlackRose x

# 596
  • Яко в Матрицата...
Аз си харесвам песента, която Рамо изпя Simple Smile

# 597
Първо, Благодаря за смяната на темата 😌, че този М.Я. ми е толкова безразличен , но същевременно жалък, че не искам да се информирам за него. 😅😂
#AfRam forever 😜😎
Второ, относно любимите песни от сериала...Почти всички от сериала станаха част от плейлиста ми, но Sakladığın bir şeyler var беше първата, която моментално влезе в съзнанието ми (може би защото тогава и "СейФер" започна да се формира в СейФер. 😇

Разбира се, Мерт Рамо е отделна работа.. мога да го слушам по цял ден.😌😌🖤🧿

# 598
  • София
Песента на Мерт и на мен ми е любима. Иначе преди да я пуснат Fırtınadayım ми харесваше най-много.

# 599
Мерт е качил снимки в ИГ.

Общи условия

Активация на акаунт