Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 404
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
Тези дни ще ви върна в предния им проект който за мен буквално е похарчен и не развит

Първо започвам с Атеш / Мерт

ПП-Odalarda ışıksızım.. 😭🎧

Но в анкетата в изчезналия ми профил Фъртандайъм направо беше пратила всяка песен да спи... 😎😂
Та да питам и тук какво е мнението.
Зори за теб знаем 🤷‍♀️😂

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 09:06 от x BlackRose x

# 616
Днес е концерта на Хари Стайлс в Лисабон Stuck Out Tongue Winking Eye

# 617
На мен много повече ми харесват мелодиите, създадени специално за сериала, отколкото песните, които ползват. Ама това съм аз Wink

И аз съм така Рени.
Песните ми харесват в епизодите на фона на СейФер, но да ги слушам без тях не е моето Smirk Виж, обаче музиката на сериала много ми харесва, много е въздействаща.

Започнах епизодите отново. Освен, че не си харесвам нищо друго за гледане ми беше интересно да си припомня как започна всичко. И от позицията на зрител изгледал целия сезон, мисля че въведението в епизод 1 беше мнооого добро.

Среднощния щурм на непозната девойка вмъкваща се в леглото на пияния богат наследник. Събуждането на имението- домът на нашата история. Суматохата на служителите още от тъмно под диригентството на строг и безкомпромисен иконом, чиято нереална педантичност говори за човек отдал живота си да служи.

" Г-жо Шефика, днес не прави нищо тестено. Г-жа Асуман поиска симид от фурната. Ибо, когато вземеш вестниците отбий се до фурната.Снощи г- жа Асуман и г-н Фуат гледаха филм в салона, веднага проветрете и оправете заедно с Диджле. Г-жа Гюлгюн пак започна диета, пригответе и закуска според този списък. Вчера пристигна мененгич от родния край. След закуска пригответе кафе от него на агата. Вчера казах да купите сирене тулум. Г-н Орхан го обича. Но го сложете по- далеч от г-жа Ифакат, не понася миризмата му. И още, г-н Ферит се прибра късно снощи, когато се събуди пригответе му сода с лимон Sunglasses Grinning"

Вратите и прозорците се разтварят, в имението влиза нов ден, който носи нещо специално със себе си. Служителите подреждат масата за закуска с уважение, внимание и прецизност, като олтар.
Стопанинът на домът е отдавна буден. Мъж с внушителна осанка, въпреки възрастта и видимо разклатеното здраве. Изправен пред прозореца, замислен, уморен и малко тъжен чака преданият иконом да го заведе до масата за закуска, когато по протокол настъпи часът.
Разбираме голямата му болка почти веднага.
"Латиииф, когато остарееш, дори сънят не ти носи наслада"
Признаваш или не, смъртта приближава.'
"Господарю ще видим още много хубави дни"
" Всичко съм видял в този живот, Латиф, дори загубата на дете...Какво още да видя?
Само не съм видял, че моят род се продължава достойно"

После полиция, скандал и една голяма светеща табела в ергенската стая на Ферит Корхан, която свети заплашително-   
Game Оvеr

Не мога да преброя, колко пъти в първите 5 епизода се повтори, че Ферит трябва да стане мъж, а Сейран трябва да държи главата си изправена. И с право..., но иронията е, че хората, които повтаряха най- често това са точно тези, които най- често мачкаха Ферит и се опитваха да склонят главата на Сейран.
Но младите успяха, въпреки всички, и въпреки всичко...
Любовта ги научи.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 11:39 от Juliya*

# 618
https://vm.tiktok.com/ZGJVNKdB9/

😂 Не бях забелязала 😂

# 619
Тук съм,чета Ви
Благодаря за споделеното
Ама хич не обичам да се "ровя" в личните животи на артистите,затова не пиша
Освен това съм обидена на сценаристите,които се чудят как да убият някого,а най-вече любовта
Когато се върнат Ферит и Сейран ще взема пак клавиатурата и ще съм на линия
Весело лято дружки
И да почерпя по едно,че съм била младоженка на този топъл ден

# 620
Афра като Гизем

# 621
На въпрос колко сезона ще има сериалът "Женкарят", известният журналист Ранини отговори: "Докато не им писне на тези, които снимат, пишат сценарии, играят и се занимават с лицензи"

# 622
АфРами Heart Eyes

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 23:30 от Еванджелин

# 623
Дано дойдат нови материали от концерта...

Атеш и Гизем

Следва продължение!

# 624

Аз ли съм недоскив.. не ги откривам.Дай жокер 😂

# 625

Аз ли съм недоскив.. не ги откривам.Дай жокер 😂

# 626
Добро утро!

# 627
Макар и по-малки, макар и в други роли, но пак се усеща онова АфРамско чувство, в по-малки размери разбира се в сравнение със сега, но има химия и някаква магия между тези симпатяги.

# 628
Много яко гледа Мерт.И усмивката му една такава....съблазнителна.
Навсякъде,всякога и във всяка роля.
Това е химията

# 629
Вал, да разбирам, че всичко се дължи на Мерт? То отдавна съм разбрала пристрастията ти де, ама... Недей така да омаловажаваш Афра. Grinning

Аз съм гледала Рамо и с други партньорки, ама не е същото Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт