Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 395
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Вал, да разбирам, че всичко се дължи на Мерт? То отдавна съм разбрала пристрастията ти де, ама... Недей така да омаловажаваш Афра. Grinning

И Афра,Еве,ама Мерт е друга бира
Като погледне и като се усмихне и няма как да не му простиш,ако е виновен,или да го гушнеш.Което и да е от двете,все те е спечелил
Афричка е сладка,за нея нищо лошо
Обаче всичко е любов при Мерт!Мечето ми е той!!

# 631
  • Яко в Матрицата...
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/alp-navruz-defactodan-ayrild … itti/27737/?amp=1

Бирсен е писала, че са предложили на Мердо да е новото лице на мъжката колекция на ДеФакто, ако приеме, ще снимат реклама с Афра и че се връщат днес от Лисабон.

В Туитър питат Рамо колко иска, за да приеме предложението 🤣

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 17:58 от Reni 🧿

# 632
  • София
Ще е супер да снимат реклама заедно Heart Eyes
Дано да няма изпълнения на летището днес. По-добре да не ги чакат жълтури.

# 633
  • Дъблин
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/alp-navruz-defactodan-ayrild … itti/27737/?amp=1

Бирсен е писала, че са предложили на Мердо да е новото лице на мъжката колекция на ДеФакто, ако приеме, ще снимат реклама с Афра и че се връщат днес от Лисабон.

В Туитър питат Рамо колко иска, за са приеме предложението 🤣

Кацат след 5 мин Simple Smile хахахахаахахахах

Аз си мислех Мерт за Мави да снима!! Ще е супер. Нооо и Дефакто става, само да са двамта.
Каквото и да снимат ще се радвам, че едвам издържам вече. Многоооо ми липсват. По-скоро ми липсва, СейФер.
Афрам само щастие им пожелавам!!!

# 634
  • София
Кацнали са

Май движат отделно. Леле, кацнаха в Истанбул и веднага снимки.

# 635
Пише на снимката горе, че от Мадрид дошли Joy

# 636
  • Дъблин
Пише на снимката горе, че от Мадрид дошли Joy

Умни са!!  Всички мислят, че ще е лисабон, тоооо нерде Мадрид Simple Smile ха сега Акиф да стои да ги чака Simple Smile

# 637
  • Яко в Матрицата...
Да, Бирсен ги чака от Лисабон, а те са я изненадали в гръб и пристигат от Мадрид 🤣

Разстоянието между двата града е нищожно. Предполагам, а и не само аз, че последните дни са били в Мадрид.

# 638
  • София
Идват от Мадрид, а горкият фендом цяла вечер преглежда клипове от концерта на Хари Стайлс снощи Joy
Поне би трябвало да няма журналисти при тази ситуация.

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 18:33 от MysteryG

# 639
Точно сега е момента да се затворят всички светски усти като това глупаво предложение за реклама бъде отказано.
Еве и при мен симаптията към Рамо е>>> сори...но пък по темата за ашка съм 🧿🙏

# 640
Аз пък смятам, че Мерт трябва да приеме това предложение, а и марката не е глупава знае, че ще спечели много от този тандем. Бих искала да ги видя в обща реклама . Heart

Един от приятелите на Мерт, Сезер няколко дни беше в Португалия и се последваха в Инстаграм с Афра, той живеел в Мадрид, тъй че може няколко дни да са му погостували.

# 641
Защо да се отказва предложението, Диди?
Разбира се, Рамо няма да пита мен, но няма да е лошо.

# 642
Разбира се , че  Мерт   трябва да приеме рекламата Защо да  се ръководи от разни глупави хейтове на случайни  хора , които не им е работата да се бъркат в животите на никой . Това са си пари . И не виждам причина да не ги вземе  Да не забравяме кой изнесе сериала (АфРам) и кой взе милиарди от продажби те му ,  ОGM . И на кого се чака пак  

И да , много им се радвам на Афрам Силно се надявам да са си взели глъдката въздух Заведения , ресторанти , плажове , релакс И сeга  back to reality JoyHeart Eyes

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 19:47 от KrasiAnna

# 643
И аз мисля , че трябва да приеме предложението за реклама. Сега му се дава шанс. По-късно може да получи и предложения от по-престижни фирми , но......може и да не получи. Живот , знае ли човек какво ще му сервира. Да се възползва от момента без да му мисли много  много. Това , че и Афра ще е там е просто бонус.

# 644
Душички Heart Eyes Заедно излизат, Мердо е след Афра. Просто не вървят един до друг.
Казах ли, че много ме кефят Grinning

Едно момиче написа, че е като изрезки от филм Heart Eyes

Все се чудя, как успяват да снимат с толкова лошо качество, сякаш нарочно Smiling Imp

Да ги сложа по-ясни Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 21:38 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт