Нещо смешно,което мъжът ми каза

• 11 034
  • 56
  •   1
Отговори
# 30
  • Mediterraneo
- Спри да пърдижжжж!
Две секунди шок, 10 минути не спрях да се смея.
Той си е представял, че казва нещо от сорта:
- Бонд, Джеймс Бонд!

Не е на ММ, на един колега е изцепката, ама е в този смисъл малко.
Това лято се случихме 5 българи в департамента на работа. И като ни слушат да си говорим, всеки вика това как е, онова как е. И единият зевзек реши да научи колегата на нещо яко. И оня излиза с една ухилена физиономия, гордо заявява Аз съм педал и ние изпопадваме от смях. Оцъкли се що се смеем, оня му беше казал, че е нещо от сорта Аз съм готин тип.

# 31
тази тема не я бях срещала Laughing

много изцепки има ММ, но едни от най- запомнящите се са свързани с това, че живеем в чужбина, и той си позволява да говори за някой/нещо на български Flushed - предполагам, всеки живеещ в чужбина, има поне една такава изцепка

в нашата околия има малко българи, но все пак ги има, че и с някои се познаваме ...
та, в магазина сме, и той търси нещо, не го намира доста време, и аз го оставям, за да продължа с покупките ...
в един момент, ме настига и с присъщ на мъжете висок глас ми припява :
-„ дебелаанкее, намерих, ама не където каза!“  Rage
тъкмо да си отворя устата да му се скарам, и чувам зад мене :
-не те ли е срам, *Ххх*, тя се е стопила от последния път, като се видяхме !
Smiling Imp Smiling Imp Smiling Imp

# 32
  • Countryside
Ауууу, Mamagemelar, тоя твоя мъж жив ли е още? Joy

# 33
жив е Sweat Smile , да ми е жив и здрав!
той все такива идиотщини плещи Flushed - по едно време ме наричаше симпативъртигъзична Rolling Eyes , ама дългичко е, та във всякакви вариации го орязваше за по-кратко...

# 34
Моя мъж /с лафа "кучето ла"/ ме нарича понякога Гари на галено от Гаргамел.😄

# 35
Моя мъж /с лафа "кучето ла"/ ме нарича понякога Гари на галено от Гаргамел.😄

😅😅😅

# 36
-Мъжо, влезе ми ракия в кривото гърло.
-Жена, яж си луканката и не разваляй ракията, моля те!😉😆

# 37
  • Бургас
Охххх,ще ме уморите от смях! Simple Smile

# 38
Имам грамофон и събирам грамофинни плочи. Наскоро си купих един сингъл на Металика с ремикс- 2 песни. Викам на ММ ще я завъртя да я чуя, може да я пусна на някое парти.
Пускам си я, обръщам се- той опулил едни очи и гледайки ме странно, все едно е видял призрак ми заявява:
- Траурна агенция "Последни ритми" . Защо си купуваш такава музика, ще мреш ли? Пусни я на Нова Година на партито, да разчупиш малко обстановката!
Наистина така звучеше ремикса на Nothing Else Matters.

# 39
Ами моят мъж много обича да ми слага имена, в зависимост от това с какъв цвят на косата съм. Когато бях руса ми викаше “русата Златка”. После мина само на Златка или Злате. Тотално забрави за собственото ми име и само Злате ме наричаше. Злате това, Злате онова. Примерно ме търси и пита: Златка къде е. Хората започнаха да си мислят, че се казвам Златка.
После за дълго време бях медно руса. И започна да ми вика Тигър. Тигре, хайде да излезем. Тигре искаш ли нещо. Къде е Тигърът. Даже децата почнаха: Тате, Тигърът в къщи ли е. Абе, чак аз започнах да го смятам за нещо нормално. И докато на Златка му шътках, някак Тигър не ми правеше впечатление.
Сега пак съм руса, но Тигър си остана. Което за мен е ок, предпочитам го пред Златка.
Към собствените ни деца има също специфично обръщение: гугутко смотана. Някоя от тях му звъни, а той радостно и бащински: как си, гугутко смотана?
Когато малката ни дъщеря беше много мъничка, той винаги й разказваше историята, как когато се е родила, майка й я е захвърлила в казана, защото не я е искала, но той я спасил. И дъщеря ни ме гледаше обвиняващо със сините си очи, а бащата доволен сияеше. Тази история още се вмъква в разговорите ни, уж случайно.
Примерно спорим двете, а той се намесва: ами така е, тате, тя те изхвърли в казана и добре, че бях аз да те извадя.
И сините очи пак ме пронизват обвиняващо.
Което много радва “бащата-спасител”. Някак на всички в къщи много им харесва да съм в образа на злата кралица. Което мен напълно ме устройва.

# 40
barbarella , мъж - мечта е твоят Joy
ММ му е близнак по един признак- най- голямата му болка, най- много ми се е сърдил, когато е излязъл лошият от дадена ситуация Joy
той все трябва да е доброто ченге,  а аз лошото
и на мен, не ми дреме, обаче Sunglasses

# 41
Да, бе, мъж мечта! Как пък да не му го кажа, че съвсем да се надуе.
Аз купувам много козметика, ама купувам само на солени цени. Каквото не харесам подарявам на дъщерите си, но, реших и на мъжа си да започна да давам, че да му се издигна в очите, да види колко много държа на него, какви скъпи неща му подарявам. И му казвам: ти вече трябва да почнеш да се поддържаш, не е гейско, спокойно, просто ще видиш как лицето ти ще светне и ще изглеждаш по-млад. Аз ще ти давам от моята козметика.
Той като чу, че ще стане по-млад, веднага се съгласи. И му дадох един серум, обаче наблягам на цената, защото само така ще го впечатля. Викам му, това е много хубав серум, 65 евро съм дала на намаление. Почни сега с него, после ще ти дам нещо по-скъпо, по-тежка артилерия един вид. И слагам серума в шкафчето му в банята. И след месец той ми вика: бе знаеш ли, че един колега ми вика, че не ми дава годините, на които съм. Виждаш ли, му викам, затова не се сърди, че си купувам все по-скъпя козметика, нови технологии, наистина помагат.
И се разправяме двамата, аз му правя маски на лицето и постоянно го информирам: това 80 евро, онова 200 евро, даже 300…  Ама нали, голям ефект.
И сега за черния петък си правя една бомбастична поръчка. Обаче, виждам, че серум, който ползвам сутрин под грима ми е свършил, а и на него му подарих същия. И си викам, ще взема неговия, после ще му го върна като ми дойдат моите неща. И си пия кафе в хола, а от банята се чува рев: ааа, няма да се разберем така! Пипала си ми в шкафчето, къде ми е онова за мазане. Първо даваш, после си го вземеш. Ама сто приказки каза. Да кажа, че мъжът ми е 2 метра, с плътен глас. И представете си как си търси нещото за мазане. И вика: сега какво да си сложа под очите. В чудо се видях. Викам, сега ще ти подаря нещо  още по-скъпо. Търся, ровя, наистина му намерих и му дадох нещо, което хич не ми се даваше. Ама го успокоявам: това е по-скъпо, над 100 евро струва. Той малко недоверчиво гледа, принудих се и един околоочен крем да прибавя. Направо създадох чудовище. Но, аз съм си виновна с тези цени, дето му ги казвам, за да види колко го обичам. А и да си развързва кесията за мен.
Аз много обичам унисекс парфюмите, щото каквото не ми хареса му го пробутвам. Обаче той как се полива… И тактично му напомням колко струва парфюмът. Например: този 250 евро струва, а той ми вика: е, че аз 250 евро ли струвам. И се полива, ама полива.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 17:00 от Анонимен

# 42
дааа, забава е Kissing Heart
ние и трите, му пробутваме ,каквото не ни харесва- той маца
не казвам маже, защото така и ме успях да го отуча от навика , първо да размаже по ръцете, после да маже лицето Rage
всяка сутрин го хокам- " хайде, време е за крем ален мак!"

# 43
Grinning
Много готини мъже имате

Скъпо-евтино, няма шанс моят мъж да се намаже с каквото и да е. Само чиста вода за него.
И неуспешни шампоани не мога да му пробутам, че е с чувствителен скапл.
Мъкааа Disappointed Relieved

# 44
Моят се е усетил, че предложа ли му нещо само за него - крем или шампоан то не съм го харесала. Кремчетата не маже, освен от дъжд на вятър, но шампоани ползва. Който хартиса го ползвам за плочките в банята 😁.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 14:34 от СлънцеЛунаВъздухОгънВода

Общи условия

Активация на акаунт