Нещо смешно,което мъжът ми каза

• 11 030
  • 56
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Оф, ше ме убие моят.
Малко е болен днес. Питам "Ще мериш ли температура?"
Той недочул и уйдурдисал: "Кво? Мирише ли ми на литература?"

Не знам на какво му мирише, на мен ми намирисва на мъж, метнат през балкон.

# 46
Моят мъж като бяхме гаджета ми викаше "лудогорка", защото съм "луда" и "от гората", и също така "млада циганка". Чудех се след години "дърта циганка" ли ще ме нарича, но спря Smiley. Сега съм или "сладко" или "тарикатке". Това последното не ми е ясно откъде дойде също Sweat Smile.А и понеже на децата вика "бонбони", по едно време бях "бонбониерата" Grinning
Лафче, с което ме сваляше навремето "какви бели очи имаш....иде ми да бръкна в тях".
А любима изцепка ми беше като отидохме за първи път на ехограф с първо бебе. Нещо съм се страхувала от извънматочна бременност по някаква причина. Влизаме, докторката ни обяснява на монитора кое къде му е на бебето и т.н. Накрая на прегледа той попита "ама в матката ли е" ? Joy

# 47
Нещо смешно - " хич не се притеснявай, ще ида да хвърля коша за боклук". И другото е - "а, още днес ще оправя изгорелия уред"
Simple Smile
Моят голям лентяй. Преди 10-ина години когато бях бременна и се развали пералнята - обещаваше, обещаваше и все нещо изскачаше и не оправяше проблема. Спрях точно за 4-5 дни да му пера дрехите на ръка, само моите и на децата перях. И - хехе - можело, значи, още на същия ден да се купи, свърже и пусне в експлоатация даден уред Simple Smile))

# 48
не знам, дали трябваше да го кажа, изобщо,но...
ако трябва да го изнудвам по такъв начин, за да свърши нещо толкова необходимо...не знам за какво ми е затрябвал Rolling Eyes

# 49
Е, все за нещо си го ползвам Simple Smile

# 50
идеални хора няма
става въпрос, за начина на комуникация

# 51
Не разбирам какво ми казваш Simple Smile
Че съм го изнудила за пералнята ли? Нямам тъжни мисли в тази връзка. Че не се е сетил самичък ли? Че нали затова е изнудването, да приоритизира ангажиментите му. Хехе

# 52
  • Бургас
Не разбирам какво ми казваш Simple Smile
С най-добри чувства, но вашата работа е станала "Жена, щом съм казал, че ще го свърша, няма нужда да ми напомняш на всеки 6 месеца" Simple Smile
Аз заплашвам: "Знам един сервиз, утре ще се обадя да пратят техник" (техника и сервиза е ММ)

# 53
Моят мъж наскоро купи нови гуми за колата и още същия ден му ги сложиха, балансираха и каквото там още ги правят. На паркинга на Кауфланд няколко мъже са се спрели да го питат откъде ги е взел, колко струват и т.н.
Разказва ми той, а аз се възмущавам:
- Браво, бе! Купи нови гуми на любовницата и веднага те налазиха да питат откъде си ги взел и за колко, а за 35 години семеен живот нито веднъж не са те спирали да те питат за обувките на жена ти...
А той ми се хили:
- Че как така ще ме питат за твоите обувки? Откъде да знаят кой точно ги купувал – може да е бил любовник, може някой друг да е бил...
И добавя с въздишка:
- А гумите на колата е ясно, че аз съм ги купувал, няма кой друг да е... Sad

# 54
а , може хората да ги е страх да питат Sunglasses
ММ така ме прави страшна, за пред света Sob

...като не иска да ходи някъде, а не му е удобно да откаже- жената не дава!
.... не иска да пуска децата да спят в слабо познати( и в много познати не иска Joy ) -майка им не дава!
....иска да си тръгне от някъде, а го задържат- жената ме вика, ако знайте каква е!

# 55
Ако моят мъж не може да застане на позиция и да се оправи без мен, или без да си трие ръцете с мен - не знам за какво ще ми е затрябвал.

не знам, дали трябваше да го кажа, изобщо,но...
ако трябва да го изнудвам по такъв начин, за да свърши нещо толкова необходимо...не знам за какво ми е затрябвал Rolling Eyes

# 56
определено  , нямаш и чувство за хумор
за останалото- къде видя, че не се оправя без мен?

Общи условия

Активация на акаунт