Отговори
# 285
Мечтаем си, бих казала аз 😁

Един мой приятел спестяваше пари почти три години, за да купи на (вече) съпругата си пръстен за 28к€, който тя си беше поискала и беше казала че иначе няма да се омъжи за него. Жал ми стана. Та има ги такива. Нищо не съм му казала тогава, но ще съм шокирана, ако тези хора не се разведат в близките години.

# 286
Четейки мечтите на някои жени тук, взех да се чудя дали аз съм будала или какво става тука Grinning

# 287
  • София
Дали ще се занимава дългосрочно, ще си покаже. Нарци и без него ще се оправи, но да не си прави кефа, като й е паднало... Да бе, да.

# 288
Да, и аз смятам, че ще се оправи и без него. Точно затова фокусът на темата, ако е отнесена към нея лично, е доста странен.

# 289
Всяка жена може да се справи и сама. Това е просто факт. Не виждам защо се споменава постоянно, нали идеята е да има мъж, пък и брак...??

# 290
  • София
И като си направи кефа, после след някоя година на същинския ѝ мъж ще му разказва ли, "Пък с екс-муци като бяхме на Сейшелите един млад бандолеро ни дрънкаше под палмата, докато пиехме коктейли. Да можеше да видиш колко е прекрасно.

Сигурно и на децата и внуците ще разправя.
"А като бяхме мъж и жена с един богат чичо, не баща ти, а един друг ..."
Не е моето. За мен спомените са да ги имаш с един човек. Не с върволица.

# 291
Идеята за мъж/семейство/брак за мен е идеята за взаимност. А не как да изкярим възможно най-много от едни отношения, което за мен е откровено отблъскващо.

# 292
  • Наблизо
За гаджета и хубаво време - докато на всички им е Ок,няма проблем.
Само че се говори за деца.Винаги се мисли “Ако остана сама,какво ще правя”.
Да,издръжка се дължи и без брак,ама колко от тази издръжка ще стигне за наем,храна и т.н за двама души.
В България няма никаква социална политика и когато става въпрос за деца,аз съм на мнение,че се мисли в посока “Какво ще правя ако мъжът изчезне”.
Пък както иска да звучи.Моят мъж ми предложи брак след един месец.В крайна сметка се оженихме много по-късно,но го направихме.Когато има дете,е важно.За мен.
Особено в България.За мен пък,като чужденка,живееща в страната на Мм,бракът беше важен за двама ни по други причини.

# 293
Съгласна съм. Ама на 35+ детето ще ми е приоритет, не брака. То щом до 35 не са ме прелъгали, за кога да чакам?

# 294
Разбирам, но те са явно пресни гаджета, а разговорите за деца звучи като все още да са много хипотетични. Фокусът е “какво да му поискаме”, като някъде напред в темата дори имаше допълнение тип “… преди да му бием шута”.

Разбира се, той пък четял. Надявам се, че се забавляват на наш гръб и ни остават да си философстваме, иначе звучи странно и притеснително тая тема 😂

# 295
  • Наблизо
Дана, за теб да…за Гал не знам.Доста сме я чели по форума,а и от личната й ситуация мисля,че детето й е важно ако не е сама и има някаква сигурност.И е нормално в нейната ситуация.
Карма,съгласна съм..Наистина е странно разсъждението ,по този начин.

# 296
Това никога не ми е хрумвало в живота. Явно съм много недосетлива.

И вече съм се развеждала с деца - не вярвам в никаква сигурност.

# 297
  • София
Че защо да не останат и заедно Sunglasses Пък който го е страх от бивши, да си стои сам Joy

# 298
Хората са във връзка, нещата им вървят гладко, говорят за деца, нормално е да стигнат и до материалната страна на общия живот. Обратното на мен би ми било странно - той е финансово стабилен, обаче се ослушва да плати салатата, примерно, така и така сме във форума Mr. Green
В началото на връзката, преди бременност и деца - точно сега е времето за пътувания и екзотика.

# 299
Което не означава никаква сигурност Simple Smile Само казвам.

Общи условия

Активация на акаунт