Пациенти на др Емре Тургут - тема 3

• 51 622
  • 606
  •   3
Отговори
# 135
Здравейте, дами.
Моля препоръчайте ми хотел в района на на болницата. Предстои ни преглед другата седмица и обмисляме дали да не отидем един ден по-рано предвид натоварения трафик по границите.
Здравей Simple Smile
Пощата ти е пълна и не мога да ти изпратя съобщение.

# 136
Здравейте,бих се радвала да споделите и на мен хотел в близост 😊
Здравейте, дами.
Моля препоръчайте ми хотел в района на на болницата. Предстои ни преглед другата седмица и обмисляме дали да не отидем един ден по-рано предвид натоварения трафик по границите.
Здравей Simple Smile

# 137
Цитат на: Stiliyanaa
link=topic=1567410.msg47016062#msg47016062 date=1696236703
Здравейте, дами.
Здравей Simple Smile

Хотел Mia Berre е хубав.

# 138
Здравейте, момичета. Ние също сме се насочили към д-р Тургут за ин витро след 3 неуспешни опита в България и имам един въпрос. Решили сме да направим спермограмата в Турция, но това може ли да се съчетае с първичния преглед и да има коментар на доктора след това в деня на прегледа? И за д-р Башар отделно ли се запазва час?

# 139
Здравейте, момичета. Ние също сме се насочили към д-р Тургут за ин витро след 3 неуспешни опита в България и имам един въпрос. Решили сме да направим спермограмата в Турция, но това може ли да се съчетае с първичния преглед и да има коментар на доктора след това в деня на прегледа? И за д-р Башар отделно ли се запазва час?
Ще е хубаво когато си запазвате час за първичен да кажете на Хафизе за това че искате спермограма,за да организира така нещата. Ние на първичния запазихме отделно за проф. Башар и за др. Тургут

# 140
Здравейте, дами.
Здравей Simple Smile
Ние отсядаме в хотел Vital Fulya

# 141
Здравейте, може да се съчетаят двата прегледа в един и същи ден. Ние ще правим прегледи, цветна снимка и спермограма в един ден, писах на Хафизе Солмазова и ни запази часове и за д-р Тургут и за д-р Башар.
Успех 🍀

# 142
Здравейте, може да се съчетаят двата прегледа в един и същи ден. Ние ще правим прегледи, цветна снимка и спермограма в един ден, писах на Хафизе Солмазова и ни запази часове и за д-р Тургут и за д-р Башар.
Успех 🍀
Благодаря много за информацията! Успех и на вас.🍀

# 143
Здравей dessi_rumenova.
Немога да ти изпратя съобщение.
Входящата кутия ти е пълна.

# 144
Момичета, намерих перфектното airbnb. С уговорката, че перфектното е различно за всеки, тази квартира е близо до тях - 15 мин пеша - основно по равен терен, до нея се стига лесно с метро и е на 10 мин пеша от станцията (пак по равен терен), беше изключително чисто и спретнато и спалнята гледа към стена и е изключително тихо.
Ако някой иска, ще дам линк

# 145
Моля за линк

# 146
Здравейте! Бих искала да попитам тези от вас стигнали до 8 седмица и по-нататък как процедирахте с прогестероновия препарат? Д-р Тургут ми каза, че се прави до края на 8г.с. След предния трансфер забременях, не стигнах до 8 г.с., но си спомням че АГ-то тук в България, при който ходя искаше след 8г.с. да продължа с Кринон влагалищно. Бихте ли споделили вие какво направихте?

# 147
Здравейте! Бих искала да попитам тези от вас стигнали до 8 седмица и по-нататък как процедирахте с прогестероновия препарат? Д-р Тургут ми каза, че се прави до края на 8г.с. След предния трансфер забременях, не стигнах до 8 г.с., но си спомням че АГ-то тук в България, при който ходя искаше след 8г.с. да продължа с Кринон влагалищно. Бихте ли споделили вие какво направихте?

Аз прогестерона го спрях към 12-13 г.с по етапно.
Не се спира изведнъж за да избегнем прокървяване/има жени които от раз го спират и всичко е наред , но е по добре да се презастраховаш / 🍀

# 148
На мен Хафизе С. ми каза да приемам пролутекс (инжекции) до 8 г.с., но тук АГ ми каза до 12 г. с.

# 149
Мен също ме озадачи и притесни как така отраз да спра прогестерона при все че си правя пролутекс 2х1 амп. Дано ни се получат нещата, вероятно и аз ще продължа да слагам до 12 г.с. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт