Пациенти на др Емре Тургут - тема 3

• 51 792
  • 606
  •   1
Отговори
# 225
От доста време следя темата и наистина се спрях именно на него като вариант в Турция,  но това с брака .....
Ние с моя партньор нямаме брак
Трябва ли да имам брак, за да направя Ивитро при д-р Тургут?!
Благодаря ви?

доколкото знам да

# 226
От доста време следя темата и наистина се спрях именно на него като вариант в Турция,  но това с брака .....
Благодаря ви?

доколкото знам да

Мисля че в цяла Турция се изисква сключен брак, не само при др Тургут.

# 227
От доста време следя темата и наистина се спрях именно на него като вариант в Турция,  но това с брака .....

Ние пък точно заради инвитрото в Турция сключихме брак 😁До колкото знам,само в Аджибадем не изискват за момента сключен брак,но мен примерно това с брака не би ме спряло ако съм си избрала клиника и лекар. Успех!

# 228
Здравейте, момичета
Знаете ли каква е цената за съхранение на един ембрион след първата година?

Благодаря ви предварително

# 229
Здравейте. Предстои ми преглед при др Тургут и др Башар. Имаме 5 неуспешни опита в България с олигоастенотератозооспррмиа е мъжа  ми с 0 % морфология.. имаме ли изобщо шанс? Успели има ли с такава диагноза?

# 230
Според мен имате шанс и не бива да се отказвате и да слушате какво ви говорят в България. Проф. Башар е невероятен специалист, ние бяхме с 1% морфология. Като за начало може би е по-добре там да направите спермограма и след нея на консултацията с професора да
решите как да процедирате. На съпругът ми приложи ТЕСА и успяхме.
Здравейте. Предстои ми преглед при др Тургут и др Башар. Имаме 5 неуспешни опита в България с олигоастенотератозооспррмиа е мъжа  ми с 0 % морфология.. имаме ли изобщо шанс? Успели има ли с такава диагноза?

# 231
Ellymio, благодаря от сърце! Дано сега да е нашият момент! 🙏Много ме зарадвахте 😍🥰❤️☀️ На Вас също пожелавам колкото искате бебчета, ако все още нямате ☺️🫶❤️

# 232
patencce1, в Gynolife Кипър не се изисква да имаш сключен брак.

Благодаря ви?

доколкото знам да

# 233
  • София
Здравейте,
Бихте ли ми казали дали телефоните, посочени на 1-ва стр. са актуални?
Писах на Хафизе Солмазова, но нямам отговор…предишни пъти е отговаряла в рамките на деня
Благодаря!

# 234
Здравейте,
Бихте ли ми казали дали телефоните, посочени на 1-ва стр. са актуални?
Писах на Хафизе Солмазова, но нямам отговор…предишни пъти е отговаряла в рамките на деня
Благодаря!

Пробвайте на whatsapp ,там отговаря доста по- бързо. А може би просто е била по - натоварена и не е успяла да ви отговори в рамките на деня

# 235
  • София
Благодаря!
Да, в whatsapp е кореспонденцията, но е страна и от доста месеца назад, а и все още не ми е отговорила реших,  че би могло да има промяна в тел. номера…..ще чакам

# 236
Здравейте, в Жинемед дават ли закуска след пункцията? Както и дали пускат мъжа в стаята, както е в Аджъбадем? ☺️ Има ли паркинг?

# 237
Кактус,дават да хапнеш след пункцията,но е силно казано закуска.Паркинг няма,има платен паркинг на няколко нива в ляво от светофара преди клиниката. А за клиниката,няма да сте в стая.То е едно голямо помещение и в него с перденца са отделени легла и гардеробчета и не допускат мъжете.

# 238
Аз след втората пункция в Жинемед бях в самостоятелна стая и ММ беше при мен. А първия път бях в голямата зала с кушетките и завесите между тях.

# 239
Здравейте, извинявам се ако вече е коментирано това,за което питам! Има ли дама сред вас,която следи бременност при Др Тургут?И ако да, може ли подробности за условията.

Общи условия

Активация на акаунт