Пациенти на др Емре Тургут - тема 3

• 51 448
  • 606
  •   1
Отговори
# 450
Какви добавки пихте, моля да споделите! Моето АМХ е 0,2 и по един/два фоликула Cry
Опитайте да подобрите качеството на яйцеклетките, при мъжа ви също. Аз бях така в България - две години все по един два фоликула виждаха. В един момент доктора ми каза, че съм за донорска и няма смисъл да пробвам със собствени, защото и да извадят нещо няма да има качество. Януари месец неуспех в Мемориал. ФСХ ми беше почти 19. АМХ ми е 0,11. Започнах с добавки, малко коригирах храненето, иглотерапия и юли месец бях при д-р Тургут. Имах 5 фоликула на първия преглед. Той каза,, ще очакваме 3-4 яйцеклетки,,. После бяха 6. Имах доминантен фоликул, най-малкия изоставаше  със 7 мм, бях на хапчета за задържане да не се спускат по-големите. На пункцията 6 фоликула, 6 зрели яйцеклетки. И доктора не очакваше такъв резултат. 2 бластоцист на 5 ден, 1 на 6 ден, останалите 3 са загинали на шести ден, искахме да направим ПИД на всички. Скоро ще имам трансфер. Не се отказвайте, изчакайте подходящ месец, подобрете няколко месеца качеството.
Опита беше неуспешен…нито едно не се разви до 5-ти ден и доктора каза да мисля за ДЯ. Това не го очаквах , не съм готова още да са се откажа…искам поне още веднъж да пробвам и се чудя дали пак да е при него…?  Ако е заради качеството на яйцеклетките има ли шанс на следващ опит да се получи?
Цената за следваща стимулация същата ли остава?

# 451
Какви добавки пихте, моля да споделите! Моето АМХ е 0,2 и по един/два фоликула Cry
Опитайте да подобрите качеството на яйцеклетките, при мъжа ви също. Аз бях така в България - две години все по един два фоликула виждаха. В един момент доктора ми каза, че съм за донорска и няма смисъл да пробвам със собствени, защото и да извадят нещо няма да има качество. Януари месец неуспех в Мемориал. ФСХ ми беше почти 19. АМХ ми е 0,11. Започнах с добавки, малко коригирах храненето, иглотерапия и юли месец бях при д-р Тургут. Имах 5 фоликула на първия преглед. Той каза,, ще очакваме 3-4 яйцеклетки,,. После бяха 6. Имах доминантен фоликул, най-малкия изоставаше  със 7 мм, бях на хапчета за задържане да не се спускат по-големите. На пункцията 6 фоликула, 6 зрели яйцеклетки. И доктора не очакваше такъв резултат. 2 бластоцист на 5 ден, 1 на 6 ден, останалите 3 са загинали на шести ден, искахме да направим ПИД на всички. Скоро ще имам трансфер. Не се отказвайте, изчакайте подходящ месец, подобрете няколко месеца качеството.
Опита беше неуспешен…нито едно не се разви до 5-ти ден и доктора каза да мисля за ДЯ. Това не го очаквах , не съм готова още да са се откажа…искам поне още веднъж да пробвам и се чудя дали пак да е при него…?  Ако е заради качеството на яйцеклетките има ли шанс на следващ опит да се получи?
Цената за следваща стимулация същата ли остава?
Пиех на Аквасорс лесното начало, морската енергия, коензим 10, цинк, магнезий, витамин б12, фолиева, вечерна иглика, витамин Е, Омега, бетаин, глутамин, костен бульон, колаген за стомах и черва, хомеопатична детокс терапия направих.

# 452
Според мен няма нещо, което да работи за всички хора.
Чиста храна, достатъчно почивка и сън, намаляване на стреса, без алкохол и цигари - това е някакъв минимум. Важи и за двама ви, мъжът не е изключен от цялото нещо, даже наскоро ми попадна някаква информация, че проблемите със спермата допринасят за неуспехите даже повече от яйцеклетката.
Отделно, вижте си общото състояние - витамини, инсулин, дали сте с инсулинова резистентност, CRP, хомоцистеин, всичко трябва да бъде в някакви оптимални граници. Особено фолат, Б групата, вит Д - честно казано не знам човек, който да не е в недостиг на тези. 
Има разни процедури за ревитализация на яйчниците - не съм се задълбавала за тях, обаче можете да прочетете дали няма да ви е полезно.

Стискам ви палци, пътят е дълъг и много трънлив, обаче така сме си го направили и избрали. Simple Smile

# 453
Момичета,  др  Тургут прави ли ЗЕТ на естествен цикъл? Интересно ми е как процедира.

# 454
Момичета,  др  Тургут прави ли ЗЕТ на естествен цикъл? Интересно ми е как процедира.
Да, прави.  Януари 2023 ми беше ЗЕТ на ектествен цикъл. Първи ден от МЦ писах на Хафизе. Доктора искаше на определени дни от МЦ ехографии или кръвни изследвания, следях се тук в БГ. След настъпване на овулацията започнах Пролутекс и уточнихме кога ще е трансфера. В деня на трансфера имах вливка с интралипид. Резултата е едно палаво момченце на годинка. 😻 Успех на всички по нелекия път. 🍀🙏

# 455
Момичета,  др  Тургут прави ли ЗЕТ на естествен цикъл? Интересно ми е как процедира.
Моят трансфер беше февруари месец 23та. На 2ри ден искаха изследвания, после отидох при тях на преглед(по мое желание), пуснаха изследвания и определиха датата на трансфера. Момчето ни ще прави годинка след 5 дни. Успех!

# 456
Момичета, имате ли представа за цената на трансфер с лепило?

# 457
Здравейте,
искам да попитам дали има пациенти на доктор Тургут, които са били и Карлъкая . Имам два неуспешни опита при Карлъкая през 2021г. След това и 2 тук в БГ.
Може и да споделите мнение за двамата лекари, не знам къде да се насочим , дайте ми съвет.
Нямаме изяснен проблем, няма имплантация на ембриона при нито 1 трансфер.
Благодаря .

# 458
Здравейте,
искам да попитам дали има пациенти на доктор Тургут, които са били и Карлъкая . Имам два неуспешни опита при Карлъкая през 2021г. След това и 2 тук в БГ.
Може и да споделите мнение за двамата лекари, не знам къде да се насочим , дайте ми съвет.
Нямаме изяснен проблем, няма имплантация на ембриона при нито 1 трансфер.
Благодаря .

ПИД правен ли е до момента на ембрионите .И ако ДА, с какво качество са били

# 459
Правен е ПИД в БГ. За една година имах три стимулации, от които 11 изследвани ПИД ембриона. От тях 3 чки бяха подходящи за трансфер (с  които пробвахме на два трансфера). Имам и 1 мозайка с нарушение в половата хромозома , за която казаха, че е подходяща също.

# 460
Правен е ПИД в БГ. За една година имах три стимулации, от които 11 изследвани ПИД ембриона. От тях 3 чки бяха подходящи за трансфер (с  които пробвахме на два трансфера). Имам и 1 мозайка с нарушение в половата хромозома , за която казаха, че е подходяща също.

На колко години сте ,защото и те имах огромно значение ? А имунология изследвали ли сте ? При толкова неуспех защо не направите консултация с д-р Александър Калчев

# 461
На 35 г. съм, имам имунологични изследвания , които са добри:IgA, IgG,IgM,автоимунен пакет , NK клетки. Имам повишени антиспермални само.

# 462
Здравейте, момичета, пиша и тук, защото не знам дали всички четете и другите теми за Турция:  има ли в момента някоя от вас в Турция, на която й трябва Omnitr@pe? Подарявам го! Спешно! Съхранява се в хладилник.

# 463
На мен ще ми трябва след около една седмица, но още съм си в БГ.
Здравейте, момичета, пиша и тук, защото не знам дали всички четете и другите теми за Турция:  има ли в момента някоя от вас в Турция, на която й трябва Omnitr@pe? Подарявам го! Спешно! Съхранява се в хладилник.

# 464
На мен ще ми трябва след около една седмица, но още съм си в БГ.

Жалко, ние утре си тръгваме, за това написах, че е спешно. Нищо, здраве да е. Желая ти успех от все сърце, както и на всички останали борбени момичета 🙂

Общи условия

Активация на акаунт